Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 418
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
 Разбира се че снаата и зетЯ  го пишем шеговито .   Нали са ни патрони  на темата  и си ги харесваме  талантливи , млади , хубави са  .  Радват ни от екрана  , но с избора си Йок .  Хазал оди с мишок  , който   надига чашката  , а Ча с кобилеста  на която и се дигна самочуствието .      Ще  си изкарам Ичардето до край въпреки  Дуднестата   дизито си струва .

В новия епизод кво ша му щрака белезниците   на Сарп щот гръмна онзи ли  и СарСем ли ша дават?  ooooh! Мерт ще се измъкне   .  Ейлем и Фюсюн  като разберат  , че е къртица на Джелял   няма да им стане приятно . Фюсун го  защитаваше  .

Ясно ми е че Ча  няма се обяснява за каквото и да било . Като го сбарат някъде в репортаж  би могъл да изясни   нещата с колежката , но това е ако той пожелае да го направи  и не се  изниже.

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 17:34 от femmi2

# 511
Феми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes разбира се , че ще си догледаме  Ичердето  Heart Eyes Ще го гледаме Я, как да не го ОГЛЕДАМЕ  smile3521 newsm08

Ей го отзад  Embarassed

Сега страничен  Heart Eyes

а Я И ОТПРЕД  Mr. Green

тука мюдуруна така се е скрил  hahaha hahaha hahaha че Сарп не може и не може да го намери  Mr. Green

# 512
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Врътни го и от другата страна де!  Wink hahaha

# 513
Врътни го и от другата страна де!  Wink hahaha

newsm62 пробвах ...нИ става  Joy Joy Joy

# 514
  • Варненска клюкарка
Феми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes разбира се , че ще си догледаме  Ичердето  Heart Eyes Ще го гледаме Я, как да не го ОГЛЕДАМЕ  smile3521 newsm08

Ей го отзад  Embarassed

Охааа Heart Eyes ДупИто му големичко ама ми харесва Heart Eyes

Ако обсъждате серията довечера, внимавайте да не се качите на покрива че няма нова тема, или си я пускайте сами, че тази вечер имам друга работа и преди 21:30 няма да съм на линия.....

# 515
 Дианче  Heart Eyes  врътни ми едни Чачо Сарпови плочки  да огледаме  Mr. Green нищо , че е наедрял Joy

няма само Дуда го оглежда и ние сме хора нали така  

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 18:05 от femmi2

# 516
  • Варненска клюкарка
Ох сега се присетих нещо  и съм така  newsm78 newsm78 Лятото се очаква Берен Саат да снима за АЯ игрален филм по книгата Мадоната с коженото палто. И Ча трябва да снима лятото, нали така беше казал? Един от персонажите във въпросното произведение бил висок красив брюнет, моЙ ли го наредят Ча да играе с Берен Mr. Green  Леле  newsm09
Между другото Едже Йоренч е аут и от Джесура, преди това остави и Керемовия сериал, пише че щяла да набляга на сценария за игралния филм, но мен вече страх ме хваща като чуя че тя ще пише сценарий newsm11  Това са само предположения ,но направо се втрещих като се сетих.....

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 18:13 от Беллора

# 517
Дианче  Heart Eyes  врътни ми едни Чачо Сарпови плочки  да огледаме  Mr. Green нищо , че е наедрял Joy
няма само Дуда го оглежда и ние сме хора нали така  

има за всички  Heart Eyes слагам ви какъв ще стане лятото  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes бонбон  Heart Eyes

Ох сега се присетих нещо  и съм така  newsm78 newsm78 Лятото се очаква Берен Саат да снима за АЯ игрален филм по книгата Мадоната с коженото палто. И Ча трябва да снима лятото, нали така беше казал? Един от персонажите във въпросното произведение бил висок красив брюнет, моЙ ли го наредят Ча да играе с Берен Mr. Green  Леле  newsm09
Между другото Едже Йоренч е аут и от Джесура, преди това остави и Керемовия сериал, пише че щяла да набляга на сценария за игралния филм, но мен вече страх ме хваща като чуя че тя ще пише сценарий newsm11  Това са само предположения ,но направо се втрещих като се сетих.....

Това е новина  #Crazy Тя накрая от два стола ..... Гледах фенски клипове с Берен и Чаатай ..ми отиват си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  

# 518
 Ча беше споменал за филм лятото  ,  но  не каза нищо конкретно .      Избирал и четял сценарии  .

Беренката   си я искам   до  Ча  и дано стане .  Мяркала съм сглобени кадри с нея и Ча и колажи   много ми харесаха .   Целуфаните ще са страстни  Crazy

Не искам Еджето да пише филма  Naughty

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 18:33 от femmi2

# 519
  • Варненска клюкарка
Ох Берен ще му залепне като ръкавица- малка зеленоока брюнетка Heart Eyes

Диде, прощавай ама такъв изкривен и изсулен никак не го харесвам, не знам какво му имаше в онзи сериал, ама бройката кадри които харесвам от там с него се броят на пръстите на едната ми ръка и този не е сред тях Rolling Eyes Дано поне на Фема да и хареса Grinning

Ох пак да го сложа това, какъв гръб Heart Eyes

# 520

Диде, прощавай ама такъв изкривен и изсулен никак не го харесвам, не знам какво му имаше в онзи сериал, ама бройката кадри които харесвам от там с него се броят на пръстите на едната ми ръка и този не е сред тях Rolling Eyes Дано поне на Фема да и хареса Grinning

Скрит текст:
И то в началните епизоди, след това с всеки следващ замязваше на нищо. #Crazy ooooh!
Берен и Ча, хм, Thinking дори не мога да си ги представя, тоооооо и Киво, и Туба не си ги представях пък те взеха, че ми харесаха като екранна двойка(е, аз си ги харесвам по принцип и като излъчване, и като актьори). Друг е въпроса, че не усетих никаква химия помежду им, историята на Едже не ме впечатли и зарязах сериала на 8 серия.
Въобще не ми хваща окото Ча като Сарп(може би заради прическата, защото не харесвам прически тип рапон както и дълги мъжки косища, втриса ме), но както казвате вие поне е мъжки мъж. Mr. Green

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 19:00 от Neidjal

# 521
Скрит текст:

Скрит текст:
И то в началните епизоди, след това с всеки следващ замязваше на нищо. #Crazy ooooh!
Берен и Ча, хм, Thinking дори не мога да си ги представя, тоооооо и Киво, и Туба не си ги представях пък те взеха, че ми харесаха като екранна двойка(е, аз си ги харесвам по принцип и като излъчване, и като актьори). Друг е въпроса, че не усетих никаква химия помежду им, историята на Едже не ме впечатли и зарязах сериала на 8 серия.
Въобще не ми хваща окото Ча като Сарп(може би заради прическата, защото не харесвам прически тип рапон както и дълги мъжки косища, втриса ме), но както казвате вие поне е мъжки мъж. Mr. Green

Скоро си мислех , че ако сега , като Сарп  виждам Чаатай за първи път , никога не бих се "разболяла" така. Във всичките му филми - и петте  hahaha hahaha hahaha има и хубави и не чак толкова кадри , зависи как го снимат , но като Емир  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз днес няма да имам възможност да  гледам Сарп  онлайн , ако успея по-късно ще пиша ..
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

До утре  Hug

# 522
До тук серията - кратка презентация как се правят /непретенциозни  Mr. Green/ специални ефекти, плавно преминаваща в рекламен клип на Водафон арена. hahaha

# 523
Мале на Дуда що реплики и внимание има отделено в тая серия! doh  hahaha

# 524
  • Варненска клюкарка
Мале на Дуда що реплики и внимание има отделено в тая серия! doh  hahaha
Вярно ли Mr. Green Ох, каквото и да кажем няма да е достатъчно Crazy

Общи условия

Активация на акаунт