Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 468
  • 743
  •   3
Отговори
# 360
 Ръзата  е със СтраОтно сако  но Секчин   ooooh!

Ча е лайкнал Ръзата

# 361
 wavey

Арас със тренера си по ръкопашен бой . Той го е тренирал за Ичардето

нови на Мави

купувал си  парцалки  и бил с Енгин   .

Никой не я знаеше  Дуда  , но  като се докопа до Ичардето  и Ча    всички  я знаят .  Това е пиар за нея    #2gunfire

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 13:48 от femmi2

# 362
Хелоуууу. Simple Smile Party
Лелеее нямате изчитане, голям кеф, Party връщам се да Ви изчета.
Оххх изчетох Ви, спукахте ме от хилеж с Дуда Joy и нуждите на Чаатай. Laughing
Да Ви кажа честно след всичко на което се нагледах по време на ПО в сериала(докогато го следях преди да го отсвиря) и извън него(по-лошо за мен не може за бъде Sick) е, винаги може и още Laughing нищо не би могло да ме изненада.
Въобще не съм учудена от случващото се, даже хич не се трогвам с Дуда Mr. Green ли е, или с Прасковка. tooth

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 14:24 от Neidjal

# 363
 Наде като  в  старите времена нали , когато се пишеше по много .

Активизирахме се   че  разнасат нашия и оная по  статии  #2gunfire  Блогъра , който  бил на купона ка па не  ги  уловил  в близост .    

красиво  Heart Eyes

леле и това е хубаво  

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 17:43 от femmi2

# 364
Здравейте , милички Hug Hug HugОткрадвам малко време от работата днес направо се разбих да турна и това  #Crazy Peace

ще имаме нов фраг довечера  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 16:02 от diana72

# 365
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И аз днеска се изкривих от работа. ooooh!

Дуда  Mr. Green Joy
Ама много й лепне. Peace hahaha
Някъде по-напред се коментираше дете, да потвърдя, че не е нейно, а на сестра й.  Peace
Не е грозна, има хубава фигура, но си представям нещо по-кукленско до Чачко. Е, все някоя трябва да му оправя напрежението ... в орейте  Mr. Green hahaha

Ама   Naughty, Бенсу мой ли да си изпроси хич да няма целуфани до края на дизито! След такива изказвания. Crossing Arms После мой да й е мъчно, щото съм сигурна, че й харесва. Пък и половин Турция й завижда за някои моменти от сценария. Wink

# 366
  • Варненска клюкарка
Може и вече да си го е изпросила Бенсу Mr. Green А можеше поне служебно да се нацелува с Ча Mr. Green че туй ще и остане като и гледам таланта.

Проф като каза кукленско, сещаш ли се как изглеждаше Джейда Гюненч Mr. Green та в този смисъл новата е направо кукличка в сравнение с нея- знаем че можеше и по-зле да е.  Mr. Green  А като се сетя вчера докато четях при рускините на какви бисери попаднах smile3555 Някои бяха понесли от девет кладенеца вода да изкарват Дуйгу двойничка на СС  newsm09 Видите ли толкова си приличали двете в лице и по темперамент,че Ча подвластен на спомените огрял Дуйгу с любовта си.....  rotfImao И нататък горе долу в този смисъл tooth
Останалите пък реклама било- разбирам да правиш реклама с главната- "любов в сериала любов в реала аууу к'ъв сериал кО нещо", и да изкараш така два сезона,(пък главната докато я спрягат с главния, да ходи с друг Joy)  ама такива заключения заради никому неизвестна актриса от пълнежа  ooooh! Вересии и дефицити колкото си искате....
Но появата на Дуйгу до Илкнур макар да е бивша Енгиновица не е случайна.

# 367
Скрит текст:
Може и вече да си го е изпросила Бенсу Mr. Green А можеше поне служебно да се нацелува с Ча Mr. Green че туй ще и остане като и гледам таланта.

Проф като каза кукленско, сещаш ли се как изглеждаше Джейда Гюненч Mr. Green та в този смисъл новата е направо кукличка в сравнение с нея- знаем че можеше и по-зле да е.  Mr. Green  А като се сетя вчера докато четях при рускините на какви бисери попаднах smile3555 Някои бяха понесли от девет кладенеца вода да изкарват Дуйгу двойничка на СС  newsm09 Видите ли толкова си приличали двете в лице и по темперамент,че Ча подвластен на спомените огрял Дуйгу с любовта си.....  rotfImao И нататък горе долу в този смисъл tooth
Останалите пък реклама било- разбирам да правиш реклама с главната- "любов в сериала любов в реала аууу к'ъв сериал кО нещо", и да изкараш така два сезона,(пък главната докато я спрягат с главния, да ходи с друг Joy)  ама такива заключения заради никому неизвестна актриса от пълнежа  ooooh! Вересии и дефицити колкото си искате....
Но появата на Дуйгу до Илкнур макар да е бивша Енгиновица не е случайна.

Каква случайна , та те са първи приятелки като ги гледам  #Crazy кой знае колко вечери заедно са осъмвали при Умут  с НАШ  Чачи  #2gunfire

На снимката Дуда се е гушнала  с Илкнур и управителя на Ла Боом  #2gunfire

Профи  Hug
Ама   Naughty, Бенсу мой ли да си изпроси хич да няма целуфани до края на дизито! След такива изказвания. Crossing Arms После мой да й е мъчно, щото съм сигурна, че й харесва. Пък и половин Турция й завижда за някои моменти от сценария. Wink

На Бенсуто съм сигурна , че ще и е мъчно .......а най-много му е "мъчно"  hahaha на Хакан Баш ....като и гледам целувките на Бенсуто , оня сигурно седи да им държи микрофона при редките  лирични отклонения , сакън да се не заплеснат  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 368
Поне е купонджия  Heart Eyes

Официалния акаунт #От LaBoom са  добавили снимка , на която Чаатай с Ферхан Шенсой и Илкнур Айканат (Сереф)
La Boom Emirgan: Най-хубавите моменти #LaBoom5 удивителни  рождени дни 🎉 #laboomfamily

# 369
  • Пришълец
Ще взема и аз да повярвам, че Ча е с комисар Дуда  Mr. Green и то не по принуда, защото е с усмивка на влюбен или най-малкото мъж с охладени страсти Blush, и в същото време си мисля като Надето, че няма нещо, което да ме изненада вече след изрежисирания паметен „трети” сезон на Феномена. Ми тя определено не е грозна, но не е и красива. Ревнивите мъже правят точно такъв избор Laughing
Единственото общо между Сера и Дуда е Керо Peace, на първата е любим, на втората- колега от Слънцата. Скоро мярнах кадри. Вече и Ча- на едната се предполага е любим, на другата бивш колега и нищо повече. Крайна съм, нали, Маргарела рече и отсече Joy

Предимно по снимки съм гледала Ча и Бенсу един до друг, за крими сериал хич не им е малко романтиката. Общо три целувки съм преброила, до края ще има и уважение от друг характер, тъй че... и тя е сред привилегированите Wink. В профил и на мен ми харесва повече, но анфас  Stop, добре че в дизито е издокарана прилично, гледах я на премиерата на филма на сестра ѝ Ханде, аууу Rolling Eyes сякаш не е тя.
Heart Eyes

# 370
   Тя мой да иска целуфани ма сценаристите и режисьора Йок ! Joy  Като гледах  как Сарп и говореше  можеше   още да се поцелуват  ма  на Байрактара му дай екшън , мЕлета  

Илкнур на всичките кадъни и мъже  ли ша свети на Ча  Mr. Green Joy  може да са се сприятелили за нощни купони . Доигуто и Илкнур кат ги гледам са по нощния живот  и пиене   . Ча си го знаем  , че разпуска   по барове .

За пиара   в Меджезира нещата със  СеркЪ  бяха други .

зад кадър  

Марги на мен ми хареса тоалета на Бенсуто на премиерата , но прическата Йок . Тя не е грозна  но не и няква красавица .    

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 20:13 от femmi2

# 371
Показаха ни долната част на Кудрет Сонмез  newsm78 СЕКИ момент и горната  Mr. Green newsm78 hahaha

Киво колкото и да ми е безразличен , не може да се отрече , че е перфектен  Peace

# 372
# 373
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Показаха ни долната част на Кудрет Сонмез  newsm78 СЕКИ момент и горната  Mr. Green newsm78 hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy

Всеки с кахърите си. hahaha hahaha hahaha

...
Каква случайна , та те са първи приятелки като ги гледам  #Crazy кой знае колко вечери заедно са осъмвали при Умут  с НАШ  Чачи  #2gunfire

На снимката Дуда се е гушнала  с Илкнур и управителя на Ла Боом  #2gunfire
Абе тая с Илкнур е грозновата, та чак не ми прилича толкова на Дуйгуто. Thinking newsm78

# 374
   Тя и   бившата на Енгин не е убавица    Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт