Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 351
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
 Heart Eyes

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 01:05 от diana72

# 676
Феми изобщо не видях че ти си сложила снимките, явно съм бляла някъде Crazy

Девойката с белия панталон е онази същата която Ча беше прегърнал и на другата снимка гледаше втренчено Peace

Белл няма нищо , че си ги сложила снимките  Hug

Точно за тази девойка дет я зяпа  като и видОх снимката с белия панталон се запитах дали не е моделка .

Дианче  Hug Heart Eyes не знаем къде се намира квартирата   . Някъде до плажа   писаха , че била когато  купи къща .  Кажи на приятелката си да пита Енгин   Joy

Начи Емко ша го задушим от гушкане hug  : ФемА , Марги , Профи и Диана някой друг да иска   Mr. Green

Дуда ли зяпнал  или кардешима 

# 677
Вече и по телевизията ги дават  hahaha

ВОДЕЩА НОВИНА НА КАНАЛ#ShowTV:

Известният в криминалния свят Джелял Думан е обвинен в убийство . Полицията предприе действия , след като в интернет се появи запис за това . Джелал Думан и неговия убиец Сарп Йълмаз са арестувани . По последни получени данни , Сарп Йълмаз е обвинен в убийство , а Джелял Думан в подстрекателство .

https://vk.com/feed?z=video-128333062_456239492%2Fc92e6fddad8b4553f0%2Fpl_post_-128333062_69969

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Феми  Hug  Joy тръгваме из плажа ...докът станем на 80 , все някога ще я намерим ...

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 20:11 от diana72

# 678
 Викам в ареста  Сарп да земе   да потренира    по потниче а може и без него  Joy

# 679
Викам в ареста  Сарп да земе   да потренира    по потниче а може и без него  Joy

Споко  Stop ако не в тоя , то при следващия  сто по сто .... Sick hahaha

# 680
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Феми  Hug  Joy тръгваме из плажа ...докът станем на 80 , все някога ще я намерим ...
Мен няма ми стигне времето  Mr. Green  Mr. Green Joy Joy

# 681
  • Пришълец
Как са рязали края не дадоха ли гърмежа ?
Тц, Емко реши да прескочат официалната част от церемонията, взе я от портиерското жилище и си я заведе в ап.10 Joy
Фера да го гушне от името на всички нас Joy

# 682
 Марги ми тва е хубаво   у апертаментЯ   ша се гушкат ша къртат мазилка   Mr. Green

ша видите като махне потника,  че не е толкова зле  Сарп   дано е минал през епилация  Joy

# 683
П.п  Rolling Eyes вместо плочките на Сарп , ще сложа снимка на тези , заради , които гледаме сериала  според Ай Япъм Mr. Green

Фера вече 5 години го гушка ....ние сме наред  Peace

добре , че пак отвориха закусвалнята  hahaha мама готви най-добре  Joy

#Içerde x #Set x #NEW

# 684
 Диана земи и мене  из плажа мога те подпирам  Hug Joy

# 685
  • Варненска клюкарка
Как са рязали края не дадоха ли гърмежа ?
Тц, Емко реши да прескочат официалната част от церемонията, взе я от портиерското жилище и си я заведе в ап.10 Joy
Фера да го гушне от името на всички нас Joy
newsm47

И като за днешния финал, на Зиза анализа по въпроса с щастливия финал Mr. Green Най долу на втория ми е любимата част - условията в 6 точки   rotfImbo rotfImao rotfImbo

67- ориджинЪл  (Профи Wink)

Разруха, сълзи едно друго... Whistling Уйде Ферка у НайтЯ сЪ види с Емко му кай да си Фаща Найта пОд мишкА и вънка от хотеля, ама там освен Емко и Татуса съ мота. Тамън сЪ бешИ наела да плювка по Ферка. Ула'а Фера...дигнала нОса ни мож и го свали и с накъкана пръчка и седа демостративно на фютьолчИтУ. Турга крак връз крак се покай ква е сексапилна Laughing Татуса кай за ко си дошла ма кападжък...за ривенджа ли сЪ домъкна кай бърже, чИ ми писна от тебИ...Емко кай на Татуса....ай ся сЪ махай и ни остай самички....оная речИ квоооо? Crazy Емко кай не чу ли кво ти лафим мъ бавиш с глЮпости....оная гледа у Фера иска я трепИ с поглед....ама нашта целата у безразличие...само кай хади кош, кош...чИ неам времИ сЪ разпра'ам с тебИ Mr. Green
Татуса сЪ надигна и с такава чупка напусна Найтя, чИ щеш си пукне манерката ако сЪ беши съпнала на подиумчИту. Joy
Емко кай що ма Феро така прайш?Не ти ли бешИ достатъчно ка мъ измъчи толко времИ? ooooh!
Фера кай ко ме питаш...немаш право...секи мой ме пита без тебИ. Naughty
Емко па кай защо? И оная Фера кат сЪ обОстри и кат рипна и зе да троши Найтя...и фърга и грОми...Емко така.... Shocked Shocked Shocked Кай що чупиш ма лудоооо...оная кай що ли ти бих шута...ей за тва...ююююююююсссс...фърчи бутилкя 25-годишно виски...Емко съ и фанЪл за сърцетУ  Crazy Ей за тва...юююююссссс...фърчЪт чаш'ти...и така до каде не остана здрав инвентар...на ти купоня...на ти...ююююююююсссссс...Емко кай...говори ма...що мЪ остай...? newsm78
Аз бех си избрал тебИ...що не дойдИ там у Найтя...да го дигнеш на главата си, да оперираш Татуса ръчно...що си отиде мааааааа... Rolling Eyes Ферка така... Shocked Shocked Shocked Мен си избрал...и ся ко напрайх аз.. ooooh! Съсипах 3г. мале ква съм проста...що не останах...що не ти дигнах Найтя на главата? ooooh! ooooh! ooooh! Посли двамата сЪ укротИя и ся седат на бара...ма той празен...све е леш на подя... Sick Емко кай...ка можа да напрайш така с менИ? Как можа мЪ завреш у креватя на Татуса и джингастрим ламарин'ти толко времИ? Crazy ooooh!
Ка можа си с Каптана? Не ме ли ловкаш вечИ? Фера кай май бех права...я глей ква халка си си курдисал на пръста съ зиматИ с Татуса...желаем ви щастие...чок геч..некви неща... Crossing Arms
Емко рИве...Фера рИве и кай съ обвиняват нема смисъл...В туй времИ Татуса кацнал на портичката на Найтя кат фитка на вратник и седи там...Каптана увесил цифка и той....целия у предчуствия...Татуса кай...тия вътре кой знай ко пра'ат само съ чуй трошене мен ме изгониЯ сигур сЪ джингастрят на бара и бутат инвентара....лелелелле ooooh! ooooh! ooooh! Ни щЪт тебИ ни менИ.... #Crazy #Crazy Каптана кай ти си луда...мойта Ферка нема прай така...ама не си верва Mr. Green
ПослИ татуса отиде да я фризират...тва при нея не спасява нИщата ма тва е друга тема...откри татуса да рути Емко ама той сЪ нИ дава...метна й халката и кай да сЪ маха, чИ не я издържа поЙче... Crossing Arms ПослИ уйде у хотела да кай на Ферка...ама точно тогаз Каптана накрая зел нещата в ръце, предлага браковИ, ди'йманти и цел'фани...мноу дашен ви казвам. Whistling
Емко ги центрира и шок... Shocked Shocked Shocked корасона му сЪ скина на хиляди парчета....би си камшика и зе ключа на колата дока сЪ чудИше къде да си го забие...у фонтанелата или в окото да не мой вечИ види тая гледка...Ферка и Каптана сЪ цунят... ooooh! #Crazy Sick

Чей да разбудим ма'алата малко... Mr. Green

67-финал (без последната минута)

Та дошла Ферка в Етилера си спомня как бешИ преди да избега кат кофа от любимия мъж.
Ула'а у ап. 10 и нежни спомени навяват в изветрелата и главица.  Heart Eyes
Поседе, спомни си па речИ да си ходи, мЪ не щеш ли ей бай Чепик на хоризонтя.... Mr. Green
Кат виде блудната щерка ка ма'а по сокака без грам срам у нея бешИ потресен. Crazy
Ферка не сао не я срам а, мЪ иска и кунката да му цуня. Бай Чепик ни да'а, ама оная сеца му изтръгне кунката от лактитИ... Sick Беши наперена, целата у кинти пЪ и Ферка-хотелиерка. Whistling
Бай Чепик кай как не те е срам Ферке ми се показваш тукя в орбитата? Ка можа да избегаш с чужд еркек да живейш...де ни отиде честта и достойнството...тойбе, тойбееее.... ooooh! ooooh! ooooh!
Ферка кай ко си се огледал у менИ...май забра'аш сна'а ти дет избега с батко ама си я прибрахтИ послИ... #Crazy На менИ не мой ми простиш аз съм ти щерка не мой сЪ отъркаш то менИ...
и така...бай Чепик си зе кошняка дет искаше го лупне на Фрка на тиквоча и уйде си зима закуските, чИ бешИ закъснел вечИ.  Crazy
Ферка фанА за паркя си спомня за Емко, чИ то сао спомени остАнаха накрая и хоп ка си гледашИ у една точкя и ей го Емко на хоризонтя...дошЕл и той да си спомня за Ферка. Heart Eyes
Ферка кай тоя парк знай све и ти ли додИ си спомняш нашта лебоф...? Емко кай и аз додух за тва... Whistling Па пита Ферка... сЪ жениш ли ся за Каптана...той ли ш'ти брули джанките не , чИ не го е прайл до ся...мале, мале...сао кат се сетим и умирам.... ooooh! ooooh! ooooh!
Ферка кай и ти не чекаш да чуйш ко съм казала...Емко кай сбогом не мой да трайм поЙче и оти'ам сЪ метам у Босфора от мъка... ooooh! Sick Ферка кай дур... Stop Нема съ женим...Каптана не ми е брулил джанките....не му дадох толкУ времИ ка издържА ни знам...ама ми е жал за негУ... Crazy
Емко леко сЪ запрЕ...Ферка кай с мен ли си...? Емко съ замисли пъ си кай не мойм без тая пушина и се метна на вратните кабели....ФЕрка целата у щастие и изпусна'а амортисьор'ти... Crazy
Ама тоа път Емко кай на Ферка...с теб съм, ама имам некой условия... Naughty
1. нема ти чекам никви сватби щи джингастрим ламаринти по 5 пъти дневно...ни ми дреме за Чепици ни за Ме'емет...
2.кат бием смс навлачаш пИнюарчИтУ и идеш...ка шЪ съ измъкваш...нИ знам...
3. нема ми обръщаш гръб и да ми се дуЙш, чИ не мой те трайм поЙче така...
4. Нема ми надумваш за ЕджетУ...не ти пука, чИ съм я джингастрил...беше редко да спадне напрежението в орейти... Crazy
5. шъ слушаш ко ти конушвам и нема ми прайш проблеми с раб'тата....
6. Найтя оста'а в хотеля щот сме си заедно си прайме бизнес и да те наблюдавам... Whistling
Ферка кай приемам...съм най-добрата женка дет си виждал....и така...
Ко са правили до сватбата ни съ знай....остайли са ни го на фантазиите... Heart Eyes Grinning
Накрая сЪ ожениЯ и си родия близнаци...и всичко си тръгна по старомУ...Емко работи , Ферка си гледа келешите и съ нерви на Емко, чИ не сЪ прибира....ама поне си седи дома, чИ нема къде да оди с келешите.  Mr. Green Whistling Whistling Whistling

# 686
 Heart Eyes

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 00:52 от diana72

# 687
  • Варненска клюкарка
Киво е същински Аполон, какво тяло на яхтата Heart Eyes Тези дни му гледах рекламата или май беше гиф някакъв- страхотен smile3544 Много ми хареса Peace

Тука пък доста слаб ми се вижда в лице. Марга вече го мина с косачката, пък на мен ми идва да грабна самобръсначката Mr. Green

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 21:49 от Беллора

# 688
Нашия Корай/Юсуф, влиза в сериала на Аху/моя живот.
Скрит текст:
В сериале Это жизнь моя, который идет прямо сейчас, неожиданное пополнение актерского состава - в кадре появился Юсуф Акгюн/Yusuf Akgün, хорошо знакомый всем поклонникам сериала Я назвала ее Фериха по роли Корая. Это уже второй "трансфер" в проект из Ферихи. Напомним, что в сериале также занята Аху Сунгур, которая исполняла роль Айсун Саррафоглу
Още новифотки на Хазал от Хамериканско. Laughing
Скрит текст:

# 689
  • Варненска клюкарка
Дано да греша, но ми се струва че Хазал пак е напълняла Rolling Eyes Нагоре на едната снимка бюстът и доста едър ми се вижда, а в снимките от Надето в гръб бедрата и.... И там където е седнала с кучето и на масата с другите момичета, раменете и ръцете и....
Косата и доста е пораснала. Питам се защо ли е в САЩ, не трябва ли в момента да снима сериал newsm78  Не се е чуло да спират снимките, дано Хазал да не е останала без работа. И мишок не се вижда наоколо Thinking

В тоя сериал Моя живот и Аху Сюнгюр и Юсуф и буля ви Гюлфидана и тя там.....

Общи условия

Активация на акаунт