Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 328
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • Варненска клюкарка
Според рускините, днес било Ичерделник Laughing
Аз нали имам много да наваксвам с Ичердето, не мога да кажа почти нищо за сегашното превъплащение на Гьозде Кансу, но в Мелодията на сърцето ми беше много любима героинята и.
Диде май се сещам за коя визия говориш- цепеше улицата облечена в черен костюм- сако и панталон, снимката черно-бяла. Страхотна визия и на мен много ми хареса Peace

# 706
Според рускините, днес било Ичерделник Laughing
Аз нали имам много да наваксвам с Ичердето, не мога да кажа почти нищо за сегашното превъплащение на Гьозде Кансу, но в Мелодията на сърцето ми беше много любима героинята и.
Диде май се сещам за коя визия говориш- цепеше улицата облечена в черен костюм- сако и панталон, снимката черно-бяла. Страхотна визия и на мен много ми хареса Peace

Точно нея имам предвид  Peace , много беше хубава  Peace

Онзи ден спомена ,че Сарп ти се вижда отслабнал в лице , и на мен ми се видя в новата серия ...особено ето в тази част като седна при бабата  Heart Eyes

има наченки на сваляне ...ще станат плочките Феми    Peace Peace Peace само търпение  hahaha

# 707
За мен Гьозде в този сериал е статична, докато в Мелодията бе от катализаторите на историята.
Въобще не я харесвам с такава проскубана изрусена коса както е понастоящем в Ичердето.
Сериала нещооооо взе да придобива нюанс всяка серия за себе си и затова не мисля да го продължа, не и докато не се разкрие историята с двамата братя. Дотогава ми е предостатъчно да продължа с озети, снимки и фрагове(от две серии насам съм така и все едно съм ги гледала).

# 708
За мен Гьозде в този сериал е статична, докато в Мелодията бе една от катализаторите на историята.
Въобще не я харесвам с такава проскубана изрусена коса както е понастоящем в Ичердето.

Наде  Heart Eyes тя ролята и е една .....като на Бенсу същата  hahaha И на мен всеки път ми прави впечатление как са и изгорили косата и всеки косъм и стърчи ..в едната серия като си свали шапката   ooooh! цял стърчащ  кичур ....обаче нали фризьора на Ичердето е зает с буклите на Дуйгуто    Sick hahaha hahaha

# 709
  • Варненска клюкарка
За мен Гьозде в този сериал е статична, докато в Мелодията бе една от катализаторите на историята.

Наде  Heart Eyes тя ролята и е една .....като на Бенсу същата  hahaha И на мен всеки път ми прави впечатление как са и изгорили косата и всеки косъм и стърчи ..в едната серия като си свали шапката   ooooh! цял стърчащ  кичур ....обаче нали фризьора на Ичердето е зает с буклите на Дуйгуто    Sick hahaha hahaha

От което тя уви, по-хубава не става Laughing
Аз такива перхидролени коси никак не харесвам, още повече с по 2 пръста черни корени.  Иначе очевидно сценаристите никак не се задълбочават по женските образи и затова и на Бенсу и на другите им издишат.... Не че Бенсу е някаква голяма актриса де- Диде как я нарече наскоро, дърво с написано на него името Бенсу Wink Peace
Ча е сниман някак изотгоре и може би затова в лице изглежда по-слаб Thinking Но и наистина е възможно да е на диета- март е вече, лятото наближава. Не може само да спортува с вилица и чаша в ръка, тоя вид спорт много му се отразява на линията. Сигурно вече взима мерки по въпроса Mr. Green Той жребец и Дуда една кобила....сещайте се Mr. Green

Heart Eyes

# 710
Бенсу като Мелек е поредното борче от зеленината на сериала, въобще женското присъствие на екрана е гола-вода за мен, мъжката част обаче е на ниво.

# 711
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Изобщо не съм съгласна. Това е мъжки филм и женските образи са само колкото да не е съвсем да ги няма. Това няма нищо общо с присъствието и нивото на актрисите на екрана. За мен са си екстра и не може тотално да ги обвиняваме за това, че сценаристите не им отделят достатъчно екранно време. Това са различни неща. Peace

# 712
Профи  Hug има истина , в това което си написала .....филма е мъжки и жените го красят   Peace Ей ги какви са хубавици  Heart Eyes

# 713
Даже и Дуда тук е симпатяга. Grinning Peace

# 714
Изобщо не съм съгласна. Това е мъжки филм и женските образи са само колкото да не е съвсем да ги няма. Това няма нищо общо с присъствието и нивото на актрисите на екрана. За мен са си екстра и не може тотално да ги обвиняваме за това, че сценаристите не им отделят достатъчно екранно време. Това са различни неща. Peace
Моля те Профи, никоя не съм обвинила, Stop нито коментирам актьорските им заложби. Stop
Споменах само, че присъствието им на екрана е безлично и слабо(пак казвам, за мен) естествено, че това произтича от естеството на сюжета. Че са хубави дамите така е, затова написах......от зеленината на сериала.
Умея да разграничавам нещата(понастоящем и по принцип).

# 715
" Какво ще прави   Джелял след завръщането на Кудрет ? "

вече и ковчези ли носят  newsm78

# 716
Моля те Профи, никоя не съм обвинила, Stop нито коментирам актьорските им заложби. Stop
Споменах само, че присъствието им на екрана е безлично и слабо(пак казвам, за мен) естествено, че това произтича от естеството на сюжета. Че са хубави дамите така е, затова написах......от зеленината на сериала.
Умея да разграничавам нещата(понастоящем и по принцип).
Embarassed Не съм те разбрала, Наде  Hug, сори! Blush

# 717
  Heart Eyes

На път или като ми  прилошее    колата ме свестява .

римейка  на  Хазал  на пролет  или лятото щяха да го излъчват ? newsm78  и песента за филма си чЕкаме  

Енгин скоро беше в Америка   и се върна . В инста беше качил снимки

Чачи   си е налял бузки    . Или е на диета или  фокус на оператора   Joy

Гьозде Кансу е добра актриса и хубава .  С тази  изрусена прическа  хич не ми харесва  no

Мъжкия каст на Ичардето разбива  ама Бенсуто толкоз си и може  да играе     я да залегна  newsm43

Дуда    да не е фотошопирана , че  бива на снимката  Joy ама мноо  нахална няма да я захаресам  

Дианче  Hug Heart Eyes  ша ти измислим дълг към Емко и Сарп     кинти за квартирата  в ЛА  имаш ли     Joy

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 16:29 от femmi2

# 718
#ТАЗИ вечер ☺ #Icerde 👌😍

📍Играта на Сарп и Джелял се превръща в реалност , благодарение на неочаквани  действия на Кудрет .  
📍Сарп и Джелял няма да се спасят от затвора .
📍Мерт  се впуска по следите на убиеца Тахсин.
📍Общата болка от  миналото  ще доведе Кудрет и Джелял на един и същ гроб .

Дианче  Hug Heart Eyes  ша ти измислим дълг към Емко и Сарп     кинти за квартирата  в ЛА  имаш ли     Joy

Тц , дали да не стана портиерка   hahaha

Я пък Сарп  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes чу ни за диетата  Joy

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 15:47 от diana72

# 719
  • Пришълец
Даже и Дуда тук е симпатяга. Grinning Peace
Даже в случая е излязла по-добре и от другите Laughing
Диде, бе, портиерка Joy, искаш да отключиш някакъв личен сантимент Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт