Априлски мами 2016 - Тема 7

• 25 196
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
И ние днес хубаво се разходихме - планината пак отпадна, заради работата на тати, но ходихме във Варна и 4 часа обикаляхме морската. В Добрич, обаче, май беше по-хубаво времето. Там бая си духаше.

Дани маха с ръка за здрасти и чао, също и се здрависва, ако му дадеш ръка ниско долу; показва колко голям ще порасне, намига с двете очи (и се зъби едновременно - много е смешен  Mr. Green ), вчера го научих да се плези, пляска с ръце за браво, дава пет, танцува с дупе и ръчички, показва тагъдък-тагъдък (така прави кончето) и скача на "скок-скок" или като го питам как скача зайчето; като го питам какво казва мама като направи беля, казва "Хиииий", поемайки си силно въздух навътре с уста Simple Smile; бръмчи, като го питаш как прави колата. Абе, доста неща прави, чак ги бърка на моменти  Laughing Нооо още чакам да чуя "мама" Simple Smile)

Честит ти рожденик, Софи  Hug Не обръщай внимание на такива неща, не разваляйте празника Simple Smile

# 376
На изследванията,които се правят 6-ти месец, кръв и урина, от къде вземат кръв?

# 377
На нас ни казаха, че до три годинки кръв се взима само от пръстчето.

# 378
От пръст му взеха.

# 379
Вчера беше най-ужасния ми ден. Мия ац чинии а Сияна си ходи с паяка. По едно време викам си това дете прави беля много се умълча. Обръщам се и виждам паяка с неь по гръб и само едни крака. Няма да ви казвам какво ли не си помислих. Паднала а не реве #Crazy тя нашата хубавица явно се е навела за някоя играчка паднала е настрани в панера и после някак си се е завъртяла. Нз все още немога да си го обясня. Ако падне все щях да чуя удара...
И сутринта от 4 като се събужда с писъци и нищо не иска и като взе да изпуща газове и веднага я сложих на гърнето. Такава диария милата имаше и плачеше докато приключи. Чак като я гледах и аз се разревах, не можах да се овладея. Барам и венци горе и долу. Така да са твърди и релефни и вече нз от зъби ли беше това. Иначе нито температура нито кашлица нищо.  ooooh!
И за капак явно от стреса вчера ми спря цикъла, а ми дойде преди 2 дни. Извинявам се ако съм била досадна. Sad

# 380
Добро утро! Днес моята принцеса става на 10 месеца. Не мога да повярвам, че след два месеца става на годинка. По случая, за пръв път й направих филийка с жълтък и сиренце. Хляб ли е, яде се!

# 381
Тедка, откъде го купихте столчето и колко струва?

Столчето го взехме от Рая тойс преди време, ако не се лъжа около 500лв, но можеш да провериш в сайта им  Wink
Кръв и на нас от пръстчето ни взимаха.
Месо (пуешко, пилешко, заешко) редувам с жълтък (1/2). Готвя всеки ден, почти преди всяко ядене  Laughing

Викито не може да прави кой знае колко неща. За сега пляска с ръце на браво и дава пет, но най- обича да се имитираме..тя издава различни звуци, а ние с баща и повтаряме след нея, голям смях пада.  Знае как се дава целувка, но като и кажа да ми даде ми се смее и се дърпа  Simple Smile Слагам я на гърне и за сега си пиша и ака там, но трудно се задържа...все бърза да стане.

Софинка, да ти е жив и здрав рожденника  Hug
Криси и ние бяхме в морската, подухваше си, но на слънце беше много хубаво...постояхме 2-3 часа Simple Smile

# 382
Момичета, добро утро Simple Smile Снощи се наспах, Бочко спа с татко си. Нашият батко е на Балкан и аз се насладите на близо 9 часа сън, само с едно кратко събуждане.
Много е мрачно времето и само че не е заваляло. Дано не ни се размине разходката. Отдадох се на готвене и така. Хубав ден на всички.

# 383
И при нас е доста мрачно,а очаквах да е топло.
Децата са криви,разбирам ги.Нямам търпение да излезем на игра в двора.
Басейн,люлка..палатка.
Ще има да почакаме.
Благодаря за пожеланията.

# 384
  • София
И Катерина днес става на 10 м.  Heart Eyes

tanaq_91 а въвеждала ли си някаква нова храна, това също може да е причина за разстройство.  newsm78 Иначе може и зъби да са. Hug

# 385
Днес времето е ужасно... Ще пропуснем разходката. Да се оправя вече, че ми се излиза по цял ден Simple Smile

# 386
И у нас е така.
Днес ще направя картофени кюфтета с яйце, дано да похапне.
Криси, аз пък не мога да си представя цял ден навън да сме. Може би защото често го нося на ръце и не иска в количката.

# 387
Sea. Sea нищо ново не съм въвеждала. А днес все едно нищо е нямало. Весела бърбори си всичко е нормално. Ще я наблюдавам днес.

# 388
Днес от обяд гледам часовника и се изненадвам колко е рано....ужасно главоболие, много къщна работа. Надявам се Тервел да е спокоен поне до вечерта, после ще му мисля.  Усещам глад, а не знам какво ми се яде Sad Надявам се да има от вас, които да се похвалят с приятен ден Simple Smile

# 389
  • Варна
Привет момичета, Софинка честит ти рожденник, много здрав и обичан да е  bouquet

Я споделете за хемоглобина, колко нисък е, че давате добавки, на Ема последно онзи ден беше 106  newsm78

Смятам да правя прощапулник скоро, питка само се приготвяше нали и нареждаш разни предмети да си избере   Thinking

Harista аз не мога да се похваля с очарователен ден, мрачно и гадно с кисело бебе на ръце, а аз с ужаснооооо главоболие  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт