Априлски мами 2016 - Тема 7

• 24 937
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
И при нас е така. Хляб и кърма. Опитах да й сложа хапчици в супата, не иска. Яде го така, без нищо.
Навън не кърмя, защото е много студено. Миналото лято кърмих в Морската градина често.

# 646
Кърмила съм навън и продължавам да кърмя. Толкова съм свикнала вече, че дори не се замислям много как се случва. Дори и с обикновен сутиен излизам последните месеци.
Минаха сестра ми с малките, беше крив в началото , после им потанцува, хапна си палачинка с каките, а иначе от снощи твърда храна не иска. Днес вдигна 38 градуса, моето гърло е още по-зле. Той се подобрява, аз зазлявам. Сестра ми ми донесе помпа Маринер, решила че ще ми свърши работа. Еми допадна ми Simple Smile Успях да изкарам все още течните сополи на Тервел.
Иначе хлябът е на почит у дома. Тервел последните седмици независимо какво яде иска в ръката да има коричка хляб и редува. Гризне си хлебче и отваря устата за пюре и/или обраното.

# 647
И при нас е кърма или хляб  Laughing
И Матей много крещи. Понякога от радост, понякога от инати, защото нещо не е станало както той иска. Кресльовци. Simple Smile

Аз досега не съм се притеснявала да кърмя навън, но сега вече е по-голям и понякога се улавям , че го мисля. Иначе и той изтрайва дълго.
Адиктед, разбирам те  Hug На мен безкофеиново кафе и шоколад ми вдигат тонуса  Grinning

# 648
Мислих,че само нашите така си падат по хляба,а то не били само те.
Какво толкова му харесват.
У нас на почит са бананите и хляба.

# 649
И на сестра ми бяха така в едни периоди. Голямата беше няколко години и все така го обичаше и като питаш какво ще  иска да яде все казваше „Ммм, вкусно хлебче “ , дори си припяваше разни неща, докато яде хляб..

# 650
  • Стара Загора
Боже,тези ваксини  ooooh!.Голям стрес сте изживели,а детенце-направо нямам думи  Sad.Май като стане дума за ваксини и всички сме ей така  smile3511.
И ние сме по хляба,по всяко време.Аз кърменето не го мисля,той Борис суче само през нощта вече,така че няма проблем.Даже още месец-два и мисля трайно да го отбивам.

# 651
  • Владая
Явно при всички е период на хляб и зрелища 😁
Обаче аз съм упорита и бутам и манджата Laughing

# 652
  • София
И аз съм от упоритите, манджа да, хляб много, много- не.

# 653
Аз давам хляб колкото да се учат да гризкат. Не е основна храна.

# 654
Благодаря Ви момичета! Hug Алис е по-добре слава богу. Незнам името ан ваксината на български. Ние сме в Испания. Накрая на този месец вече става на годинка и има още три ваксини  Cry  Направо не ми се мисли..При вас има ли такова нещо? Толкова много ваксини за какво ли не.. Даже имаше и ваксина за грип, която не беше задължитнелна и затова не я сложихме.
И Алис тези дни набляга на кърма и хляб. Явно всички бебеоци обичат хляба. Ама пък може ли само това да яде newsm78 После довършва с кърма . Няма никакви признаци за заместване на хранене. Питам се сега като направи годинка и продължава да яде така не трябва ли да направя нещо?

# 655
Честит рожден ден на Звездичка и Sea Sea. Бъдете много здрави, щастливи и само хубави моменти с близките. И честита баба марта!

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 01:16 от karina31

# 656
  • Варна
Добро утро за ставащите сега, ние както обикновенно се излюпихме в 5:30.
Ваксините са болна тема на всички ни Confused, Ема е доста назад с тях досега има 3 поставени при педито, но и сега на тази(10.03.) консултация няма да сложим, нали болничка малко.
Sea Sea честит рожден ден, здраве и сполука ти желая   bouquet
Хляб не давам почти, че нали е бухтичка, а коричка абсурд да и дам в ръцете, както съм казвала имам ужасна фобия от задавяне. Случвало се е навън за да я укротим да купя някоя закуска и да давам трохички, но тя хапва много малко не е лакома.

# 657
Да похваля моето момче, вчера въпреки с температурата танцуваше и се закачаше. Следобеда  и вечерта нямаше никаква температура и тъй като не му се спеше направихме късна разходка с кучето, нослето се пооправи. Снощи си поплака  ударно, но успя да спи спокойно няколко часа. За сега всичко е наред Simple Smile Остава само аз да се пооправя.
За задавянето е по-страшно да се задавят с твърди предмети, защото те влизат и не излизат. ....но да не се случва по-добре нито с меки, нито с твърди!

# 658
Джейн, трябва да се видим и да запознаем бебоците. Може да се укротят взаимно  Joy Joy
Коричка хляб и аз няма как да дам. Преди време пробвах с малко сухар. Много го хареса, направо пищеше за него, ноо веднага налапа голямо парче и се задави. Ние не можем по малко Confused
Аспиратор имам обикновен на Нук, но слава богу не ми се е налагало много да го използвам. Дано и така си остане.  Praynig
Навън не кърмя. Кърмя само сутрин, преди лягане и вечер като се събуди. Ние обаче като сме по разходки Вики издържа без храна по-малко от колкото като сме си в къщи. След два часа и половина и търси да хапне...винаги нося с мен банан или пюренце.

И да ви се оплача. Реших вчера да излезем да и взема мартеничка. Голяма грешка! Уж всичко беше наред, по едно време огладня. Аз веднага вадя пюрето  и хапна...и като каза рев  #Crazy Щях да полудея! Правих се на маймуна, накрая склони с една играчка и само си помрънква, а аз взех разстоянието до нас за 10 мин (по принцип 30мин) и 2мин преди да се приберем тя заспа  #2gunfire

# 659
  • Karnobat
Привет априлски мами и бебоци!

Днес тук времето си е направо студено, но бях решила да отидем до сестра ми на гости, за да видим и малкото човече! Та си направихме една малка разходка! В тях има проходилка,в която го слагам ,за да кротува и обикаля. Но този път при преминаването през прага на вратата се срещна с ламината #2gunfire Удари си устата, леко му се поду устната, но сега вече няма нищо. Преди време се обърна с нашата. Май е време да я прибирам и да му купя каска.

Хляб и той обича, под формата на коричка и сухар. Преди смучеше по малко, а сега колкото и да е голямо парчето е цялото в устата. Затова късам на хапки и ги оставям да си ги вземе

Хубав и слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт