Априлски мами 2016 - Тема 7

• 24 911
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Аз му давам само хляб да гризе, страх ме е да дам плод, защото е твърд. Но се задавя и с хляба - гълта голямо парче и после го повръща.
Днес е спал само 30 мин. ...  Tired Не сме излизали, уморена съм, за да нося на ръце. Добре, че идват почивни дни, друго е когато таткото е вкъщи и мога да си измия поне зъбите Laughing

# 661
Здравейте. Днес беше супер време и преди обед бяхме навън. Разходих се до канцеларския склад и си накупих нещата,които ще ми трябват за поканите. Даже като спеше Сияна и ги почнах. А сега чакаме таткото да се прибере и отиваме на гости. Иначе тя си яде корички хляб, снощи кой ме кара да и давам да си опита таратор. После няма отърване. Само вика амам и аз давам, че като свърши да видите какво е рев и писъци. Беше лудница. Лека вечер Hug

# 662
  • Стара Загора
Аз днес дадох хляб коричка и с меката част. Яде трошички и й стана безинтересно. Както беше почнала да яде и сега пак 70гр 2 часа яде.. но вече не се ядосвам, оставям я гладна и излизаме.
Спането и то едно никакво. Една нощ се събуди 3 пъти на другата 15..
Другата седмица ще пробваме частна кухня и с въпреки че бях против солта и захарта, ако й хареса я записвам и ще спестя много време и пари за готвене вкъщи.

# 663
  • София
Здравейте, благодаря за пожеланията.  Hug

Честит празник!

Ние вчера оставихме Катеринка при баба и и дядо и за почивните дни. Още има сополки и много се чудих дали да не си остане  снас, но баба и каза, че ще се справи и иска да им я оставим. Кашля последните два дни, но вчера пак бяхме на лекар и каза, че дробовете са абослютно чисти и че е от хремата. Гърлото било зачервено и сиропче пие. Ние днес живот и здраве ще пътуваме и ще сме на спа един ден, така имам нужда от почивка...

Иначе си взех изпита, вече официално съм магистър.  newsm44

Да се оправят всички болни.  Hug

# 664
Честит празник!
Честито със закъснение и на рожденичките! Бъдете много щастливи, обичани и уважавани!

Ние също пътуваме днес за почивните дни, но Даниел си е с нас  Grinning

# 665
Честит празник и от мен! Утре съм решила да въведа боба. Вие как го приготвяте за бебоците? Слагате ли доматено пюре?

# 666
Tedka, дадено  Grinning Може да се разберат и да се кротнат!

Спането не го коментирам...просто защото такова няма  hahaha

Нашият татко не почива, само в неделя, така че сме си тук.
Дечко лапа смело и хляб и всичко , което му попадне, ако не може да го сдъвче, го изплюва.

Ще споделя нещата , освен хляб, които почти винаги яде, като идея за другите претенциозни бебоци: печена ябълка като вътре понякога слагам малко каша от нещо или бисквитка; манго с банан обожава, и сладък картоф.

Ами хубав ден, момичета  bouquet

# 667
  • Владая
Честит празник момичета,нека бъдем горди с това че сме българи и да научин децата ни също да се гордеят с това.

Аз развявам белия флаг,и тайничко завиждам на почиващите  Laughing
Последните дни ми идва в повече всичко,снощи даже нямах сили да сготвя,
та ММ свърши това.

Иначе единствения косур на мома Ива е отказа и да яде основното хранене,не супа,не готвено,не пюре,не не и не.Иначе,каши,мляко с бисквити,кисел,кремчета да но манджа не.

# 668
Loveza как приготвяш кремчетата?

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 05:49 от xxlusivee

# 669
  • София
Аз се интересувам от бисквитките които давате на малчуганите си.

# 670
Аз не давам бисквити, почти всичко има захар.

# 671
Аз давам бебешки бисквити - Алмирон , но незнам дали ги има в Бг. Доста се харесват и са идеални за чесане на венците. Peace

# 672
Аз давам бишкоти на Plasmon да си гризе

# 673
Аз не давам бисквити, почти всичко има захар.
Аз също.
Вчера бяхме при баба му и дядо му. Заричам се в скоро време да не ходя, за ми останат нерви. Миналата седмица говорих със свекърва ми, че прощъпулника ще го правим у дома и ще поканим родителите и на двама ни. Вчера отиваме на село и тя приготвила питката. Побеснях ви казвам Close А дядото взе Максим и отиде през няколко къщи при роднини без да ме пита. Издивях...
Развалих си почивните дни Tired

# 674
  • Владая
Добро утро  Heart Eyes
Ние имахме екстремна нощ  LaughingМалката каскадьорка реши да ми пробва реакцията в спящо състояние,
хванах я във въздуха като се претълкули от спалнята  ooooh!Това стана в 2.30,до сутринта не мигнах от страх да не се повтори.Сега ММ сложи от страни табла от старо легло,да я видя нощес къде ще бяга Thinking

xxlusivee ,за кремчетата черпя идеи от нета.

Бисквити давам от детските на Боровец,има едни детски свят,обикновени и бишкотите на ЧИЧи бебе.

Ralika,и твоите свекъри като моята свекърва.Вече сериозно се замислям как ще се оправяме като се върна на работа.
Вчера и оставих Ива за 2ч,един от които тя е проспала и бабата беше "каталясала"
дори направи изказване че цял ден я е гледала и много се е уморила.Когато ММ я попита колко е продължил тоя цял ден,тя си му каза 2 ч през които детето е спало 1ч. Laughing Laughing Laughing Laughing
Утвърждавам си мнението че бабата е на принципа:"Който си има деца да ги гледа."

Общи условия

Активация на акаунт