Априлски мами 2016 - Тема 7

• 24 906
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Здравейте, благодаря за пожеланията.  Hug

Честит празник!

Ние вчера оставихме Катеринка при баба и и дядо и за почивните дни. Още има сополки и много се чудих дали да не си остане  снас, но баба и каза, че ще се справи и иска да им я оставим. Кашля последните два дни, но вчера пак бяхме на лекар и каза, че дробовете са абослютно чисти и че е от хремата. Гърлото било зачервено и сиропче пие. Ние днес живот и здраве ще пътуваме и ще сме на спа един ден, така имам нужда от почивка...

Иначе си взех изпита, вече официално съм магистър.  newsm44

Да се оправят всички болни.  Hug

Честитоооооо  bouquet

# 676
Addicted, така да го кажа: What the f$&*k ??? Според мен просто така или иначе си го направи както си си го планирала, все едно нищо не е било. абсолютно игнорирай случилото се и се прави на ударена "Аа сма нали ви казах. Това беше репетиция" Wink Свръх наглост са твоите свекъри.

Loveza, леле! Браво на теб. Матей спи между над, но съпругът ми става рано за работа и малкият остава "открит"  Grinning Случвало се да се събудя , а той вече да пълзи към ръба на леглото.
Ние отиваме на гости на бабите и двдовците, пак ще ми побъркат детето  #Crazy и пак няма да се спи. Стискайте палци да не е супер зле. И този път казвам директно, че по устата не се целува! Иначе поне ще се видим със племенника ми  Heart Eyes

# 677
Здравейте мами. Вече изби и второто зъбче на Сияна,дано има малко спокойствие. Иначе днес излезнахме да й купим нови обувки, че старите и са малки. Беше с на Беко зимния модел, но днес плодавачката ми предложи едни обувчици за прохождане на VigGami ,защото тези от кожа ще започнатда спарват крачето като се стопли. Като я гледам малката госпожица са й удобни. Иначе аз съм в депресия моята свеки ще си идва в Бг края на март за 10 дни. Как ще го преживея 10 дена по 24 часа, просто идея си нямам #2gunfire

# 678
Май всички сме с проблемни свекита #Crazy Моите живеят на 1 минута от нас и даже не идват да виждат малката пък какво остава за помагане... Все за изморени или нямат време(нищо ,че събота и неделя са по дивана) Но така е те били изгледали вече две деца- демек да се оправяме сами. Нищо,че ММ бачка до 10 вечерта включително и почивните дни и след това трябва и да ми помага.. Чудя се какви са тези родители-да гледат как синът им изнемогва и пръста да не си мръднат. Пък за мен знам,че не им пука. Та намрънках се и аз!
Имам въпрос към майките, които дават АМ- вашите бебоци също ли се будят токова често? При нас е ставане вече на час  Shocked Вече официално съм ходеща мумия. #2gunfire

# 679
Аз съм казвала и друг път, храня младежа в 21 ч.ляга и спи до 8.00 ч. Вече се отби, така че давам по 210 мл АМ (това е само водата). Ако се събуди нощем не яде, а го приспивам само.

# 680
Аз давам АМ към 23ч като се събуди.Вечеря към 19-20ч, заспива към 21ч и не му давам млякото при лягане, а като си го поиска после. След това, ако се събуди, давам малко вода Simple Smile

# 681
  • Стара Загора
Мила от снощи е с течащ нос и сънят е почти невъзможен. Спи й се страшно много, но нослето запушено и се събужда с рев. Като дръпна сополките и заспива , но след малко пак се повтаря.
Тя няма зъбки и се надявам сополите да са от тях, но май настина с това променливо време

# 682
  • Karnobat
Добро, слънчево утро

xxlusive и моят син се буди посреднощ да яде,а той отдавна беше спрял да го търси.Затова бях решила въпросът като му добавям 2 м.л. оризова каша към млякото, но сега нещата отново са на изходна позиция.
 В петък ходихме в Котел и в музея влязохме. Такава радост беше за Калоян. Искаше ми се днес да отидем до зоологическата градина в Айтос, но таткото се оказа, че трябва да ходи на пчелите. Така че си оставаме с обичайната разходка
Прекрасен ден!

# 683
Не съм мислила да смесвам с нещо млякото само и само да не ставам.У нас таткото не помага а е на равно с мен.
Понякога спят,понякога не.
Бисквитки давам на plasmon,а банани много обичат-добре,че не ги запича.
У нас двора е разкопан,не излизаме.
Майка ми ще идва днес след 3 месечно отсъствие,дано не плачат,ще ни бъде много болно.

# 684
  • Владая
Добро утро  bouquet

decuto пробва ли да промиеш хубаво с физиологичен р-р?Ива това много я облекчи като беше с хремата.

Аз продължавам да давам мляко нощем,с тази разлика че до преди седмица не заспиваше без мляко,
а сега не го търси преди сън,а по някое време по нощите.Но забелязвам че прави много голяма пауза след това.
Вчера момата се държа много прилично и с хранене и със спане въобще бях много доволна.
Днес ще видим как ще е.
Аз сдавам багажа,обаче.Вчера бях със страшно главоболие,а от нощес съм с гадене и постоянни прибежки до WC.Връчих я на бабата,за да ми просветне малко,но предполагам че няма да издържат дълго.

# 685
  • Варна
Добро утро и от мен  Heart Eyes
Спането няма да го коментирам, все така болна тема ми е, докога така не знам, даже забелязах че рязко съм побеляла в зоната на слепоочията  ooooh!
Моята свекърва е идвала точно три пъти, един път на изписването и после още два пъти за една вечер. Очаквам да не дойде дори за рожденният ден, жива и здрава да е, на сила хубост не става  Naughty
Моята Ема откакто пие АБ се храни като отличник, слушка през деня и спи добре(през деня), никога не е била така, какъв е тоя АБ кво е туй чудо  Whistling

Аз съм казвала и друг път, храня младежа в 21 ч.ляга и спи до 8.00 ч. Вече се отби, така че давам по 210 мл АМ (това е само водата). Ако се събуди нощем не яде, а го приспивам само.
Shocked какво.....неее.....има ли такива бебета  newsm78......пу-пу

# 686
Има, има  Wink
Това ми е неспящото дете, девойката се приспива много по-лесно. В интерес на истината последните вечери се буди по някое време, давам дентокинд и за половин един час успявам да го приспя.

# 687
  • София
Катерина, ако не я боли нещо- зъби, сополки и т.н също спи добре вечерта, ама да не коментирам повече да не я урочасам. Laughing

Ние отиваме днес да се я вземем от свекърите. Те с такова удоволствие я чакат, умират за нея, непрекъснато питат кога ще им я оставим пак. Толкова е тъжно, че  някои баби и дядовци не искат да прекарват време в внуците си.  Sad

А това за прощапулника думи нямам. Много щях да се ядосам.  ooooh!

Ние бяхме тези дни в Казанлък и Стара Загора (без бебка), бяхме на спа, обиколихме забележителности, добре се заредих, че от утре се почва обичайното.   Simple Smile
Гледам много дъжд го дават, дано има и слънчеви часове, за да можем да се разхождаме.

# 688
Здравейте момичета Simple Smile тези дни голямо обикаляне падна. Гости имахме и наминавах само да ви чета. Относно АМ Бочко пие сутрин и вечер по 210 мл вода със седем мерителни лъжици. Нощно хранене няма, сам се отказа преди около месец. Бисквити давам чи-чи бебе, плазмон. Мислех да му правя домашно, но така не стигнах дотам. По-скоро ми липсва кураж. Като не съм правила досега, но съм решила за рождения му ден тортата да е мое производство. На 90% храната му е домашна. Правя всичко с него. Писала съм и преди имам само свекър, който не ни помага. Мъжът ми и по-голямото ни дете са с мен. Например, ако чистим го правя аз и мъжът ми, или синът ми. За всяко нещо си разпределяме задълженията.
Сега съм на една слънчева пейка и смятам да почета книга, вкъщи не ми остава много  време за книги, а обичам.
Хубав ден на всички!

# 689
sea.sea , чета и завиждам  Laughing мисля си , че никога няма да мога да оставя Вики на някоя баба. Никой освен мен и ММ не може да я приспива, както и да спи на чуждо място  ooooh!

Бисквитки не давам, защото не съм намерила без захар. Правих веднъж домашни и пак ще пробвам.
Ние се кърмим преди лягане 20-21ч после в 23ч и така на 3 часа  Laughing
На 3март ни изби и 3 зъбче. Дано вече се поуспокои, че мама остана без нерви   #Crazy
От свекървата не мога да се оплача. До скоро идваше веднъж в седмицата по 3-4 часа. Играят си, занимават се. Тази седмица у дома беше критична и дойде втори път, за да мога да си насмогна с нещата у дома, а после и мъжа ми я ангажирал снощи пак, за да излезем да хапнем навън (нали бях именничка ) ...е обади се 2 пъти да се приберем, но и Вики беше доста крива  Laughing
Почивните дни никъде не сме ходили, защото за мъжа ми само петък беше почивка  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт