Априлски мами 2016 - Тема 7

• 24 688
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Aма много бързо минаха почивните дни!
Някой има ли такова чадърче на лорели да каже дали дръжката се извива или чупи:
https://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/aksesoari-za-kolichk … blue-1003002-1503
Ще поръчвам по интернет, в магазина нямаха и не ми се ходи отново през седмицата.

# 691
Аз имам кръглата форма на чадъра Лорели и със голям зор го огъвам

# 692
  • София
2,3 чадъра смених и съм страшно недоволна, количката ни е adbor, вие от кой сте доволни.  Thinking

Tedka Честит имен ден на патерици да си жива и здрава.

Нито нашите, нито родителите на ММ няма да ни звъннат да се прибираме, ако сме оставили детето. Радвам се, че свиква да спи и на други места и при бабите.  Praynig Понеже в София се оправяме сами, гледаме като можем да им я оставяме, за да поемем глътка въздух и ние.  Simple Smile

# 693
  • Karnobat

Имам кръгъл чадър на Лорели. Трудно се огъва,изисква се помощ с двете ръце. Не вършеше, много работа. Накрая и едната спица се счупи. Затова си купих универсален сенник. Подобен на този

Сега с летния вариант на количката незнам дали ще е удобен,но тогава свърши добра работа.

Бисквити давам на Боровец, Чичи бебе и Плазмон

# 694
Навсякъде съветват вместо чадърчета да се ползват допълнителни сенници за количка. Например такива:
https://moebebe.com/bebeshki-kolichki/aksesoari-za-kolichki/diza … uv-zashtita-stars

# 695
Тервел спи навсякъде и при всякакви условия,но не бих го оставила където и да било. Още повече ,че още кърмя.
 Ама ние угодия нямаме, едни се оплакват,че свекървите не помагат, други че помагат. А аз все се чудя , защо мъжките майки са все "неразбрани и недооценени". Дали е заради патриархалното мислене на поколенията пред нас и ние ли ще сме такива?!...
Чадър за мен е един безмислен аксесоар, за това така и не купих,но съм много доволна от UV сенника.
Малко в повече ми дойдоха ангажиментите последните месеци и съм станала по-дребнава и заядлива....😥
В ДМ има бисквити без захар на Babylove.

# 696
  • Стара Загора
И аз съм от недоволните. Свекърите искат да я гледат, да сме им я оставяли мама да си починела, но аз не искам. На майка ми мога да я оставя за няколко часа, но на тях не искам. Не мога да кажа защо, но съм лош човек.
Мъжът ми пък само ме кара да ходим на кино и да сме я оставили на едните или другите, а аз не искам да я оставя. Имам чувството, че няма да се грижат добре за нея.
Развиват ми теория, че щяла да свикне само с мен и няма да е социална.

# 697
  • София
Надявам се, че не звуча като лоша майка отстрани, но наистина ми се отразява добре като я оставим за 2,3 дни в месеца при бабите. И то не всеки месец. Embarassed Успявам да презаредя така. И аз се притеснявах в началото, но вече като съм я оставяла няколко пъти съм спокойна.  Simple Smile

Май наистина ще купим сенник.  Simple Smile

# 698
Честит имен ден Тедка! Жива и здрава!
Decuto, и аз съм малко като теб. Не ми се остава бебчо. На майка ми по може, но на свекърва ми в никакъв случай.

# 699
В ДМ има бисквити без захар на Babylove.

Със сигурност ще отида да ги видя. Peace
Благодаря за пожеланията, момичета  Hug
sea.sea , не звучиш като лоша майка  Wink Ние също самички се гледаме (по-скоро аз я гледам), защото ММ е все на работа и също имам нужда от малко време за мен. За жалост не мога да го получа все още...но надявам се скоро Вики да свикне да е и на др места и тогава бих я оставяла поне за няколко часа. Не мога да си представя да е за дни, защото и аз кърмя, а и мисля, че ще ми е много мъчно  Laughing Иначе по-вероятно да я оставя на свекито, отколкото на майка ми  Joy не за друго просто с нея сме в непрестанни караници за захранването и ме е страх, че ще и даде всичко, което си реши.  Crossing Arms

# 700
Sea.sea, изобщо не звучиш, като лоша майка.
Моите родители страшно много ни помагат, като сме там. Спокойно мога да им я оставя и знам, че детето ще е добре. Друг е въпроса, че таткото иска да я вземаме навсякъде с нас.
На свекърва ми и да иска не бих я оставила.
В 10 сме на лекар за резултатите от изследванията... Praynig

# 701
На майка ми мога да я оставя за няколко часа, но на тях не искам. Не мога да кажа защо, но съм лош човек.
И аз съм така. Оставяла съм го на свекърите, за да отида на зъболекар, те са на 30 мин. път, нашите са на др. край на България. Т.е. когато имам нещо спешно, тогава ще го оставя. Но в никой друг случай.
Децата ни са все още малки, аз изпитвам необходимост да бъда непрестанно с него, както и той с мен. Към този момент е такова положението.
Mamanorge, дано всичко е наред Hug
Универсалният сенник ми хареса, ще купя такъв.

# 702
https://www.facebook.com/pg/SennikZaKolicka/photos/?tab=album&am … d=518714204903972
 Момичета вижте тук за сенници, има страхотни и много.                             

# 703
  • София
https://www.facebook.com/pg/SennikZaKolicka/photos/?tab=album&am … d=518714204903972
 Момичета вижте тук за сенници, има страхотни и много.                             

Мерси.  bouquet Наистина има голям избор.

Стискам палци за изследванията.  Praynig

# 704
Привет. И аз искам да оставя Сияна поне за през деня при моите родители, но просто тя няма да стои без мен. И това го отчштам за моя грешка. А пък за няколко дни таткото няма да иска да сме без нея. От сега прави планове за почивки и как тя щяла да се радва, а пък и на мен ще ми бъде мъчно без нея.
Вчера ходих да й купя шапка за през лятото но нищо не ми хареса, пак ще обикалям по други магазини.
Хубав ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт