Важното е, че те е прегледала и е видяла, че няма извънматочна или други проблеми. Кръвни тестове и др. прегледи са излишни според мен. Просто остави времето да мине

За Дуфастона - излишен е, но пий Фолиева киселина.

Благодаря ви за отговорите .не съм влизала отдавна. На 8.02 бях на втори преглед и се видя плодно сакче отговарящо на 5 г.с
по мои изчисления трябваше тогава да съм в 6та и 3-4 дни ... Четох ,че не е нещо страшно. В понеделник 20.02 съм отново на преглед
да видим как се развиват нещата
а междувременно се сетих да запитам нещо тук. Понеже работя в завод за бои,и работата ми не е никак лека физически,мога ли да искам вече от доки някакъв документ с който да удостоверя бременност на работа. Скоро ни обръщат и на 12 часови смени, което никак не е благоприятно зза мен в момента. Идеята ми е да продължа да си работя но на 8 часа , и да се възползвам от правата си като бременна. Ако някой знае нещо,ще съм благодарна да сподели
Благодаря ви за отговорите .не съм влизала отдавна. На 8.02 бях на втори преглед и се видя плодно сакче отговарящо на 5 г.с
по мои изчисления трябваше тогава да съм в 6та и 3-4 дни ... Четох ,че не е нещо страшно. В понеделник 20.02 съм отново на преглед
а междувременно се сетих да запитам нещо тук. Понеже работя в завод за бои,и работата ми не е никак лека физически,мога ли да искам вече от доки някакъв документ с който да удостоверя бременност на работа. Скоро ни обръщат и на 12 часови смени, което никак не е благоприятно зза мен в момента. Идеята ми е да продължа да си работя но на 8 часа , и да се възползвам от правата си като бременна. Ако някой знае нещо,ще съм благодарна да сподели 
пожелавам ти всичко да е наред ! Относно бележка от лекар до работодател в случаите на бременност, чела съм, че може да бъде издадена под формата на медицинско или бележка в свободен текст от лекаря, заедно с неговият подпис и печат. Повечето дами чакат 3-ят месец, за да бъдат напълно сигурни, но при твоите условия на работа, щом има физически труд, удължено работно време и работа с бои, съветвам те да не отлагаш е да поискаш бележка още в понеделник, за да могат работодателите да те оставят да работиш на 8-часов работен ден.