Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 233

• 69 852
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте Hug

Вичи, Злати, Синан за фрагмана и за понятните му версии bouquet bouquet bouquet

Много наситено червен е интериорът, при това арт. Явно Джес го бият парите, щом може да наеме галерия (?) за цяла вечер Wink Май  Сю печели повече с този без предбрачен договор брак smile3503
Покрай фрагмана разбрах защо състариха Сю с 2 месеца - 9.2 е ден на празнуването на РД on line Wink Жалко, съвсем си е овен - пряма и поемаща вина и отговорност и с рогата напред Wink

Сабинка е сложила Ван Гог в огледален вариант от спалнята на Джес. Та се сетих за едно помещение пълно с копия с елемент на творчество или фалшивикати. Май зърнах и други известни автори Thinking Нямах време да я разгледам по-обстойно, ама ще се върна. Хасан и той би попаднал под ударите на закона Wink.
Та в тази връзка се чудя кой е изфабрикувал копията на копията newsm78 Хасан newsm78

Линка спомена за "пушката в първо действие" - ПБН - докога ли ще е единствена newsm78 А имаше и предупреждение на тети (?) Сю да не бърза и да внимава. То си е още една пушка. Ама дали ще я гръмне Еджето Wink 
И за кръвните групи + резус факторите споменаха, та и подчертаха, дали няма някой да се окаже не с гените си по лична карта newsm78 Mr. Green 

Надин, не знам как е по света, ама при нас се ходи в съда само, ако някой оспорва завещанието Peace  Интересно, Тбей дали ще го направи иили има причина да преглътне и тази загуба Mr. Green
А за разминаването пожар и катастрофа си права - може и да изскочи нещо. Защо иначе ще  карат Фуген да си спомня точно това разминаване малко преди да я елиминират (поне така излиза от интервюто й). Тя нали си е с ясни спомени и объркано настояще Thinking Да не би все пак в пожара никой да не е пострадал newsm78 Mr. Green

Сабинка, реалът е с предимство, особено забавленията thumbsup

Надин, да се оправяш бързо Hug Явно си почнала - дълъг знак си ни дала Wink

Баги, попитах чичко Гуги за приемането на наследство, ето какво отговори:

Приемане на наследство - едностранен акт, с който наследникът изявява волята си да придобие наследството. А/приемането произвежда д-е от откриване на насл (обратна сила). Б/няма срок за приемане, но може рай. съдия да определи такъв срок (преклузивен) по искане на всеки заинтересован. В/приемането: направо (изрично - с писмено заявление до районния съд, или мълчаливо) или по опис. Г/приемането не може да се оттегли; д/приемането под условие, за срок или част от наел е недействително; е/грешката не влияе;
Приемане на наследство по опис -Цел - да ограничи отговорността си до полученото. Как - изрично, писмено, пред рай. съдия, срок - 3 месеца от узнаването, вписване. Винаги по опис приемат Н: недееспособните; обществените организации; държавата.
Отказ от наследство - може, ако не го е приел. Това е едностранен акт - формален (изрично с писмено заявление пред съдията + вписване), с който призованият наследник изявява волята си да не приеме наследството.

А от картините на пръв поглед разпознах на видно място Мадоната на Феручи

На Сабинкова Hug, само казвам между две подсмърчания ..завид, завид Wink Embarassed

# 151
  Мили дами, минавам да ви пожелая хубава вечер Heart Eyes
Виждам, че не съм само аз уморена Hug Но дано тенисът ме разтовари. Peace
Виждам и че надин е сложила нещо за наследство, ама ми е болен проблем и ще го прескоча Hug, ама и бързам  Peace Тя май последна боледува. Много хубав лек е намерила - от горещи клипове се изпотява човек и бързо гони вируса. Grinning Слагам й в спойлер още едно лекарство. Hug Дебнах снощи за Грикол да й подаря, ама бе само Гри. Whistling

Скрит текст:

Тахсин тук ми се вижда, че припада или "припада"? Thinking

Хайде, бягам Hug

# 152

Цитат
#KivancTatlitug #TubaBüyüküstün #CesurveGüzel #kivanctuba #news@kivanctuba

Ибрахим Култуай, сделал заявление в прессе, касательно вышедших новостей, о якобы его тайном романе, с Тубой Бюйюкюстюн: - Новости о романе с Тубой , безпочвенны. Туба замужем, и она достойная женщина. Я не отвечал на вопросы журналистов,так как в тот момент, в торговом центре, когда меня застали репортеры, со мной был мой 8 летний сын. Решил уехать,но мне ни один из журналистов, не задал вопрос конкретно, о госпоже Тубе. Если опять будут распостронять слухи, то они будут наказаны законом.
перевод: Guler Memmedova
для группы: CESUR VE GUZEL|||KIVANC VE TUBA

# 153
Здравейте Запленени Красавици

Днес от АЯ освен очакваното резюме и снимки за 13 еп, са ни направили прекрасна изненада - 3-ти трейлър, който е чок романтик  Kissing Heart
Благодаря за преводите на фрагмана и резюмето - Лили  bouquet, Ринка  bouquet, Синан  bouquet

Благодарности и за преносителите на добрите вести - Вичи Hug, Линка Hug
Линка Heart Eyes нощес си хванала нова снимка зад кадър със сем.Корлуда/едни си легнахме по това време, ти си станала  Laughing/.

След вчерашния тягостен фрагман, днешния ме зареди с положително настроение, нищо че е обвит в розова мъгла и е наситен с червени нюанси- Баги Heart Eyes Но този ми е по-приятен за гледане отколкото палежи и убийства Peace А като гледам от поста на Линка Hug изглежда, че   Джес най-накрая ще даде пръстена на Сюханче и ще закрепи романтиката с целувка Flutter
Скрит текст:

Цитат
#KivancTatlitug #TubaBüyüküstün #CesurveGüzel #kivanctuba #news@kivanctuba

Ибрахим Култуай, сделал заявление в прессе, касательно вышедших новостей, о якобы его тайном романе, с Тубой Бюйюкюстюн: - Новости о романе с Тубой , безпочвенны. Туба замужем, и она достойная женщина. Я не отвечал на вопросы журналистов,так как в тот момент, в торговом центре, когда меня застали репортеры, со мной был мой 8 летний сын. Решил уехать,но мне ни один из журналистов, не задал вопрос конкретно, о госпоже Тубе. Если опять будут распостронять слухи, то они будут наказаны законом.
перевод: Guler Memmedova
для группы: CESUR VE GUZEL|||KIVANC VE TUBA

Като я гледам снимката сложена от Линка нощес сигурно тогава са снимали тези моменти Peace

Каква ли е причината всички да са в центъра на градчето по това време? Дали е след пожара или причината е друга? newsm78
Чудя се тази Хюлия в какво още ще успее да обвини Джес така, че Корхан да й повярва. Thinking newsm78  Не, че е трудно да го излъжат горкия и той да се хване като удавник за сламка Laughing

Няколко гифчета от мен от новия фрагман Peace

Надин Hug за съжаление с повишаване на температурите вирусите се размразиха ooooh! Мислех, че арктическте температури ще ги уморят, но не би Sick Независимо, че се възстановяваш си ни просветлила за това как стоят нещата от юридическа гледна точка при завещание Peace
Сабинка Hug изглежда, че Тбей му призлява от това, което му казва Джес. А гледам, че в калабълъка има и доста полицаи Whistling

Цвети Hug ето че с резюмето и новия фрагман ще има за какво да си говорим и гадаем  до четвъртък
Злати Hug независимо, че си с внучката успяваш да се отбиваш и насам

Да ви подсетя за акцията в ТТ тази вечер за Туба Peace

Тагът е HepGülsünYüzün TubaBüyüküstün

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 01:11 от kanti

# 154
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Интересно резюме и снимки имаме днес - благодаря за всичко събрано!  bouquet

А за фрагмана...  newsm78 само аз ли не съм изненадана  newsm78
Ами още снощи  Wink си го поръчах дори и тук, а ето днес - го имаме  Simple Smile

Канти  Hug вярно е чооок романтик и както аз намекнах преди и сега Баги  Hug май Джесур ще излезе по-застрашен в личен план без предбрачен договор.  Simple Smile
Да си позволиш такъв лукс за изненада на фиктивната половинка  Simple Smile - пък защо и да остане все такава де.  Wink
Ей, я новата актриса си чете сценария - нали все пак масово се заподозря бъдещ наследник  Joy Joy Joy

... нарочно не цитирам, за да се види и човечето, според мен госпожица... освен, ако не е господин фен на червен отбор.  Joy Joy Joy

# 155

Доколкото виждам от тази снимка, пръстена е даден и приет още вечерта, когато тате свива писмото от куриера. Mr. Green
Поне нашите ГГ са със същите дрехи.
Да видим как Джеско разбира за това, че от затвора му е дошло писмо...
Този кой е? Кемал? Бюлент? newsm78

Като гледам от един момент нататък Д. се премества от нейната страна на масата, с цел разглеждане на празни бележници?  newsm78

Този господин не го зная кой е, но се е снимал пред магазина на Сю и е тагнал Туба

От мен лека нощ!  Hug

ПП Хаштагът за подкрепа на Туба в момента е на 10 позиция в топтренда на Турция

# 156
Благодаря за новините и преводите Hug

Научихме мурафетите на  екипа между епизодите - редуване на мрак и светлина и изведнъж дъжд от кадри и много по-рядко задкадри. Хубаво е, че актьорите излизат от роля и релаксират в мир и спокойствие, за разлика от феновете им Wink

Харесах си едно клипче и си направих гиф и чак тогава забелязах, че двубоят не е от лабораторията Embarassed Хич не си го спомням newsm78

# 157

Поздравче за отбор "АСК" от град Русе  Hug Те си знаят защо Wink

Линка, според мен е Кемал на снимката, за която питаш Rolling Eyes

# 158
Наминавам  преди да си легна да видя да не пропусна нещо, я Wink

Скрит текст:

Доколкото виждам от тази снимка, пръстена е даден и приет още вечерта, когато тате свива писмото от куриера. Mr. Green
Поне нашите ГГ са със същите дрехи.
Да видим как Джеско разбира за това, че от затвора му е дошло писмо...
Този кой е? Кемал? Бюлент? newsm78

Като гледам от един момент нататък Д. се премества от нейната страна на масата, с цел разглеждане на празни бележници?  newsm78

Скрит текст:

Този господин не го зная кой е, но се е снимал пред магазина на Сю и е тагнал Туба

От мен лека нощ!  Hug

ПП Хаштагът за подкрепа на Туба в момента е на 10 позиция в топтренда на Турция

Линка Hug тя Надин Hug ти е отговорила, но и споредмен е Кемал Peace
Що мислиш, че бележника е празен? Rolling Eyes Може Сю да си е записвала идеите за романтичен уикенд, например иДжес е отишъл до нея за да ги разгледат и обсъдят заедно Flutter  Party

Баги Hug търсих да видя от кой епизод е този момент ама не можах да го открия Sad

Цвети Wink изобщо не вдянах, че това е най-новото попълнение в каста, която разучава сценария и си учи репликите  hahaha

Отдавна не съм слагала притчи. Предлагам ви тази  Peace
Притча за доброто и злото, което получаваме в живота

Скрит текст:
Притча за доброто и злото, което получаваме в живота
Защо за доброто получаваме зло? Колко от нас всеки ден се замислят за вселенската несправедливост. Защо, когато правим някому добро, той не го оценява и ни връща зло? Хората си затварят очите за нашите добри постъпки и направо ги зачеркват. Защо за искреното ни желание да помогнем ни се изплюват в лицето? Нима сме го заслужили? В кого е проблемът? В нас или в околните ? Нужно ли е изобщо да правим добро? Струва ли си? Една невероятно поучителна притча дава отговор на този мъчителен въпрос.

Веднъж при едни стар мъдрец на вратата почукала млада непозната, която заливайки се в сълзи, разказала на стареца своята история.

- Аз не зная как да живея - с трепет продумала тя и продължила - През целия си живот съм се отнасяла с хората така, както бих искала те да се отнасят с мен, винаги съм била искрена и съм им разкривала душата си. При всяка възможност се стараех да върша добро, не съм очаквала нищо в замяна. Винаги съм намирала начин да им помагам. Винаги съм го правила безвъзмездно, а съм получавала в замяна само насмешки и зло. Обидно ми е до болка и съм много огорчена от хората. Кажете ми, как да живея?

Мъдрецът я изслушал търпеливо и и казал:

- Съблечи се чисто гола и излез така на улицата.

- Простете, но вие навярно се шегувате. Или сте луд. Ако направя това, аз не знам какво да очаквам от минувачите. Още някой да ме наругае и да ме унижи.

Мъдрецът станал, отворил вратата и поставил на един стол огледало.

- Ти се срамуваш да тръгнеш гола по улицата, но защо не се срамуваш да ходиш по света с открита душа като тази врата. Ти пускаш вътре всеки. Твоята душа е огледало, именно затова ти виждаш отражението си в другите хора. Тяхната душа е пълна със зло и поквара и точно такава черна картина виждат и те, когато погледнат твоята чиста душа. Те не притежават сила и мъжество да признаят, че ти си по-добра от тях и да се променят. За съжаление, това могат да направят само смелите.

- И какво мога да направя? Как бих могла да изменя ситуацията, когато от мен нищо не зависи? - попитала красавицата.

- Хайде, ела с мен, аз ще ти покажа нещо. Виж това е моята градина. От много години поливам тези невиждано крависи цветя и се грижа за тях. Да ти кажа честно никога не съм виждал как се отварят пъпките на цветовете. Всичко, което мога да видя, са тези прекрасни цъфнали цветя, които сменят цветовете и аромата си.

Дете, учи се от природата. Вижте тези прекрасни цветя и прави като тях -отвори сърцето си към хората внимателно и незабележимо, така че никой да не забележи това. Отваряй сърцето си пред добрите хора. Избягвай тези, които не те имат за нищо, късат листенцата ти и ги тъпчат с крака. Тези хора още не са дорасли до теб, затова с нищо не можеш да им помогнеш. В теб те ще виждат само своето уродливо отражение. В света има много мръсотия и зло. Но този, който иска остава чист… Бъди искрен и честен пред себе си и пред другите. Винаги помни - не хвърляй бисери на прасетата. Това няма да донесе щастие нито на тебе, нито на тях.

Хайде да си лягам вече bowuu Лека нощ!

# 159
  • Русе
Добро утро!  Hug

Сряда е, само ден ни остава до новата серия!  Peace
Прекрасно е да сме в такова очакване - емоции, догадки, размисли и идеи... времето минава неусетно  Simple Smile

Дано и днес, освен хубав реал имаме и интересни новини тук.  Peace

Линка  Hug вярно, според кадрите Сю е получила пръстена с дрехите от края на 12 серия, тоест ще го видим още в началото на 13, а пък романтиката ще е по-късно.

Надин  Hug благодаря за подаръка от името и на едната дружка, дето и се ''скърши перото'' за писане напоследък, та само чете тук, а другата...  Wink тя сама ще си каже.  Simple Smile

Канти  Hug много интересна и поучителна притча и като се замисля... дори и някога сами да стигаме до този извод, то... явно до него момент вече сме извървели дълъг път и с опит сме го разбрали.  Thinking

Хубав и много успешен ден за всички!  Peace

# 160
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Канти HugЗа притчата newsm10

Само човек който има красива душа, открива
красотата и в най-простите думи, който има
любов в сърцето, вижда хубавото във всичко
и избира да бъде изпълнен с мир и светлина !

Ще има и романтика,пръстена ще си намери мястото,ще бъде интересен момент,но пък какво ли е приготвил Тбей,та всички са по улиците,няма да стои мирен,свикнал е всички да живеят в негово подчинение и той да се наслаждава  на своето господство.Ще дойде Джес и ще въвежда нов ред,Тбей няма да прости,даже и да е зет му.

Романтичната вечер на Сю и Джес ще бъде  в музея Сакип Сабанджа в Истанбул.

Цвети Hug wavey

# 161
Добро утро! Hug Hug Hug

Линка HugБаги HugНадин HugКанти Hug

Цвети HugВичи Hug

Благодаря за преведения фрагман и резюме! bouquet bouquet bouquet

Благодаря на всички за новите снимки и коментари! bouquet

Остава ден до новия епизод!Ще има от всичко! Laughing

още нови снимки

Успешна и щастлива сряда! Hug Hug Hug

# 162
  Здравейте в сряда! Hug

канти, Hug може би Тахсин припада или"припада" от това, което са разкрили полицаите. Те може би идват за него. Май е попаднал в свой капан. Thinking Благодаря за притчата Hug, но аз все по си затвърждавам казаното не от мен "няма ненаказано добро". Mr. Green

И....приближаване към целувката, която милата дама ни е пуснала Grinning

Поздрави за Линка Hug - https://www.instagram.com/alieyubogluofficial/ от Т2 Mr. Green
Желая ви хубав ден, без пързалки (буквални) и разчитам на вас за информация и забавление, че трябва да наваксвам за нощната сесия. Hug Ха, да види надинкова, какво е завид-завид, като се похвали, какво започва да гледа Mr. Green

# 163
Добро утро!  Hug

Знам, повтарям ги, но са прекрасни!  Hug
Скрит текст:
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Канти HugЗа притчата newsm10

Само човек който има красива душа, открива
красотата и в най-простите думи, който има
любов в сърцето, вижда хубавото във всичко
и избира да бъде изпълнен с мир и светлина !

Ще има и романтика,пръстена ще си намери мястото,ще бъде интересен момент,но пък какво ли е приготвил Тбей,та всички са по улиците,няма да стои мирен,свикнал е всички да живеят в негово подчинение и той да се наслаждава  на своето господство.Ще дойде Джес и ще въвежда нов ред,Тбей няма да прости,даже и да е зет му.

Романтичната вечер на Сю и Джес ще бъде  в музея Сакип Сабанджа в Истанбул.

Скрит текст:
Цвети Hug wavey

Обичам, когато в сериалите ни запознават с интересни места от страната им. Така съчетаваме полезното с приятното.  Grinning
Ето, сега се заинтересувах от този музей.
Музеят „Сакъп Сабанджъ“(Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi)

Ето и малко инфо.
Най-напред впечатленията на един блогер. http://lillysbag.com/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B1%D1%83% … 0%B1%D1%83%D0%BB/
Този музей го забелязах при второто ми посещение в града. Направи ми впечатление красивата сграда и страхотната градина. Оказа се, че това е един от най-известните музеи в Истанбул. Тук са били представяни изложби на Пикасо, Рубен и Дали. До 2002 това е била лятната резиденция на семейство Сабанджъ, но след това решават да превърнат тази прекрасна османска къща в музей. Има чудесна постоянна експозиция включваща калиграфии, стари религиозни документи, мебели, порцелан и други произведения на османското изкуство.

Работно време:Всеки ден без понеделник. Вторник, Четвъртък,Събота и Неделя: 10:00-18:00; Сряда и Петък: 10:00-20:00 Цена на билета:възрастни-20 лири, студенти-10 лири, деца на и под 14 години и лица над 60 години-безплатно; В сряда посещението е безплатно!! Адрес:Sakıp Sabancı Cad. No: 42, Emirgan

Ето и карта на мястото на музея.
https://www.google.bg/maps/place/Sak%C4%B1p+Sabanc%C4%B1+M%C3%BC … 0817!4d29.0556515

И инфо, ако ви интересува
https://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=tr&u=http … 3&prev=search
https://tr.wikipedia.org/wiki/Sak%C4%B1p_Sabanc%C4%B1_M%C3%BCzesi
Според Уикипедия - превод гуги
Цитат
Колекции
Османската Калиграфия Collection
Монтиран на дисплея в павилиона на последния етаж и редки ръкописи на Корана в Калиграфия Collection Османската съставен от важните произведения на Османската калиграфия също са включени. Също континенти, murakkalarda се, листове, hilyes са, постановления, патенти и произход са избраният от колекцията, която включва калиграфия инструмент 96 произведения през 2008 г., Испания е Мадрид Real Academia в града на изящните изкуства бяха изложени в Сан Фернандо. Колекция от 4 април до 15 юни 2008, в Севиля "също на дисплея в двореца Алказар на Реал.

боядисване събиране на пробите в началото на музея е работил в Турция с последния период на служителя на Османската империя Истанбул Fausto Zonaro и Иван Айвазовски е разделена в делата на чуждестранни художници. Между местни художници, чиито творби са в колекцията на Осман Хамди бей , Шекер Ахмет Паша , Сюлейман Сеид , Фикрет Mualla и Ибрахим Calli има имена като.

Сабанджъ семейство имение в имението си живял в три стаи на приземния етаж, използвани през периода, 18-19. век декоративно изкуство и мебели са домакин. В музея градини римски , византийски и османски са експонирани археологически и каменни артефакти от периода.
Ако имам следващо посещение в Истанбул, непременно ще го посетя!  Peace
ПП Злати  Hug много ми помогна със снимките!  Laughing
ТелеПатки!  hahaha
Цитат
Сабинка  Hug какво ли гледат в този бележник?  newsm78 И мееерси!  Laughing Тоя пак е тук!  ooooh! Няма отърване от журналюгите!  #2gunfire
Вичи  Hug Цвети  Hug Канти  Hug Надин  Hug Баги  Hug всички  ви
  и

Снощи, поддръжка на Туба с хаштаг - Нека усмивката никога да не слиза от лицето ти, Туба - или нещо подобно, се изкачи до 3 позиция в топтренда на Турция

Хубав ден ви желая!  Hug

# 164
Здравейте, момичета с днешна дата

От мен като начало - усмихнатото ни момиче, която снощи получи поддръжка от феновете си в ТТ  чрез  хаштага - Нека усмивката никога да не слиза от лицето ти, Туба и  се изкачи до 3 позиция в топтренда на Турция

Линка bouquet много ти благодаря за разходката  и информацията за музея „Сакъп Сабанджъ“(Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi). Не знаех за него Embarassed И на мен би ми било интересно да го посетя, ама кога ли това ще стане? Rolling Eyes Това ни е хубаво на темата - покрай всеки проект на Туба откриваме толкова много непознати за нас неща относно южната ни съседка.  Peace

Вичи  Hug и днес си ни заредила с прекрасни мисли. Вчера забравих да ти кажа, че словата от сутринта  си ги повтарях през деня няколко пъти Peace

Цвети Hug като гледам и днешния ден ще е хубав. Ето започнахме с още прекрасни кадри на Сю и Джес от музея, които Злати Hug ни е донесла

Сабинка Hug абсолютно съм съгласна, че "няма ненаказано добро" А и рано или късно "всеки получава според деянията си " Peace

Ако имате време и ви е интересно можете да разгледате този линк, където са събрани 100-те най красиви снимки./кой ги е събрал и решил,че това са точно тези снимки - не знам  Rolling Eyes/ Надин Peace с професионалното си око може да каже дали е така  Whistling

Скрит текст:

https://brightside.me/article/100-best-photographs-without-photoshop-46555/

Понеже тази сцена за мен е една от най-драматичните до момента в ДК направих този колаж Peace

Хубав следобед на всички

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 12:40 от kanti

Общи условия

Активация на акаунт