Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 233

• 69 848
  • 737
  •   1
Отговори
# 135

Един коментар във фейсалбума ми "сълзи". Фенка от Америка ме е объркала със Сю Wink Позволявам си да я цитирам, защото много сладко, топло и нежно го е написала Hug:

"Мое красиво момиче, не е далеч денят, когато сълзите ти ще станат перли, красящи красивата ти шия, а тези красиви очи ще сияят, когато щастието докосне сърцето ти. Днес страдаш, но утре ще се смееш на всичко лошо, през което сега минаваш и ще бъде твое ново начало".

Има и такива хора smile3521

За Джес в лабораторията не ми се коментира - "атаката е най-добрата защита". Това мъжкото его е огромно, особено по турските сериали. С едно простичко "добре" (защото съм сигурно, че за него вече е много по-ценна Сю, а не имението) би постигнал повече, би оставил Сю с отворена уста, но нали трябва да покаже кой командва парада Crossing Arms То и Кемал, неговият верен и добре познаващ го приятел го каза със съжаление "от това се опасявах".

Силна сцена - много емоции бяха заложени по сценарий и успяха да ни ги предадат, че и повече!

Аз предпочитам, обаче, мълчаливите и почти замръзнали сцени, без его, без маски и лъжи. 

# 136
Здравейте Запленени Красавици

Тази снимка ми "изскочи" в нета и естествено не мога да не я сложа тук. Още повече, че ни "обещават" отново застудяване през идните дни ooooh!

С днешната официална реакция на Туба  и Онур леко блудкавия вкус в устата ми, който седеше там от както започнаха писаниците по масмедиите и липсата на реакция от тяхна страна, вече изчезна Peace
Цвети  bouquet точно така  както си описала усещанията си по този въпрос съвпада  с моите Peace
Баги Hug с Цвети ви лайкнах за написаното днес
А тези думи на ФБ приятелката ти от Америка са много топли и са много истински Peace
Линка Hug започна вече да задаваш и въпроси относно ДК. Значи вече  сериалът е влязъл под кожата ти Heart Eyes Понеже преведената серия я изгледах тази вечер /снощи не успях Sad/ още съм под влиянието й. Без превод ми хареса, но с превод - още повече. Изгледах я на един дъх yes Освен
сцените, за които споменах веднага след онлайна , сцената в къщата на Джес вечерта след събитията във фабриката е другата сцена заредена с много статично напрежение. Баги Peace я е споменала и показала. Още няколко кадъра

На въпросите ти ще отговоря утре, защото сега вече е малко късно да се разпростирам Flutter
Сабинка Hug не се коси джанъм. Нали знаеш, че всеки вижда нещата различно според собствения си светоглед
Вичи Hug, Злати Hug, София Hug
Днес сме си получили и 2 фрагман за 13 еп.-  Линка Hug . Лили  bouquet, Ринка  bouquet, Синан  bouquet мерси за превода
Като го гледам - наситен е с много драма. А и това подпалване на къщата на Джесур  от Салих ooooh!  Още не мога да разбера с какво толкова му е взел страха Тахсин бей newsm78  Защо  е започнал да изпълнява мокрите му поръчки? newsm78  Все пак има и жена и дете. Надали само заради това, че е работил при Тбей и той му е шеф и му заповядва да направи това-онова. Ако имаш съвест и не желаеш да убиеш някого не би го направил срещу каквато и да е сума. Не може току така да се стане убиец Peace Може би с нещо го е зпалшвал. Ама с какво? newsm78 Е, вече труповете  са доста  и двамата взаимно си пазят гърбовете  yes
Дали от тази силна емоция (подпалването на къщата) на Фюген няма да получи я инсулт, я инфаркт?  Rolling Eyes

Не мога да не повторя тази усмихната Туба - Линка Heart Eyes не я цитирам, за да се вижда по-хубаво

Да ви сложа и материал за четене с кафето сабахлем  newsm08 На мен ми хареса. Надявам се и на вас да се понрави Peace

Скрит текст:
ПРЕСТАНИ ДА СЕ ОПЛАКВАШ

– Учителю – попитал ученикът, – защо има толкова трудности, които ни пречат да постигнем целите си, отклоняват ни от избрания път и ни карат да се признаем за слаби?

– Това, което ти наричаш трудности – отговорил учителят, – в действителност е част от твоята цел. Престани да се бориш с това. Просто помисли за тези трудности и ги вземи под внимание, когато избираш своя път. Представи си, че стреляш с лък. Мишената е далече, наоколо се е спуснала гъста мъгла и ти почти не виждаш целта. Ще се бориш ли с мъглата? Не, ще почакаш докато излезе вятър и я разпръсне. Сега вече виждаш мишената, но вятърът отклонява твоята стрела. А сега ще се бориш ли с вятъра? Не. Просто ще определиш каква е посоката му и ще промениш ъгъла, от който стреляш. Твоят лък е голям и тежък и не ти достигат сили да опънеш тетивата докрай. Ще се бориш да го промениш? Не, ще тренираш мускулите си, за да придобиеш повече сила и всеки следващ път ще можеш да опъваш тетивата по-добре.

– Да, учителю – казал сърдито ученикът, – но има хора, на които лъкът е лек и удобен, и винаги стрелят в ясно и безветрено време. Защо моят изстрел трябва да срещне толкова препятствия по пътя си? Защо целият свят се съпротивлява на моето движение напред?

– Никога не гледай другите – усмихнал се учителят. – Всеки има своя лък, своята мишена и своето собствено време за изстрел. За едни хора изстрелът се превръща в точно попадение, а за други – възможност да се научат да стрелят.

Учителят замълчал, навел се по-близо до ученика си и тихо продължил:

– А сега ще ти открия и една жестока тайна, момчето ми. Мъглата не се спуска над земята, за да попречи на твоя изстрел, вятърът не духа, за да отклони стрелата ти, а тежкият лък не е създаден, за да те накара да осъзнаеш колко си слаб. Всичко това съществува само по себе си. Ти си решил, че можеш при тези обстоятелства да уцелиш точно мишената. Затова, или престани да се оплакваш от трудностите и започвай да стреляш, или смири гордостта си и си избери по-лесна цел. Такава, която можеш да уцелиш със сигурност.

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 02:59 от kanti

# 137
Добро утро!  Hug
Малко е рано, но някои ще пътуваме... ooooh!

Канти  Heart Eyes
Нямаше и да вляза в темата, но видях една много хубава зад кадрова снимка Тбей с 2 любими жени... Wink

или сем.  Корулдаа и приятели... Laughing

Хубав и ползотворен ден ви желая!  Hug

# 138
Здравейте Hug
Момичета Hugблагодаря ви за всичко споделено.
Канти Hugза ПРЕСТАНИ ДА СЕ ОПЛАКВАШ newsm10

Добро утро ,приятели ! Simple Smile
Нека с усмивка да гледаме в "утре", да се научим с уважение да си спомняме "за вчера", и с радост да живеем "днес", за да можем да следваме мечтите си. Прекрасен и щастлив ден желая на всички Вас !

Цитат
и трето... това вече сериозно си е моята мисъл - защо?

Ами... може би защото Джесур наистина обича Сюхан - не иска да я загуби, но и не иска по този начин да и го покаже, макар че може това да е и най-прекия път. Но... за него е по-важно първо да спечели доверието и, нещо което знае, че и е много трудно, особено сега, когато е в такова състояние. Той предпочете да я накара да мисли повече, защото от това имат нужда и двамата в този момент. Трябва да действат, да се противопоставят на Тбей, което хич не е лесно - нали за Джесур е враг, но за Сюхан... какъвто и злодей да е, все пак и е баща.

Цвети HugНапълно съм съгласна с теб. newsm10
Поздравления  и за двата ти поста.Благодаря ти. smile3501

Трудни моменти  и за Сю и за Джес,доверие да се гради между тях,а колко са факторите които застават помежду им.Тбей няма да се спре, и по този начин пропастта  между Сю и него ще става по голяма,със злините които ще им причинява ,ще губи все повече Сю.
Салих ,може би има причина ,за да го държи Тбей и да му изпълнява мръсните поръчки.Както са се събрали отбора около Тбей,да не му припишат и пожара на Джес.От гадове всичко се очаква.

Ако имате време ,прочетете нещо Уроците на моя живот

Скрит текст:
1. Не подлагай на проверка приятелите си. Да си измисляш причини всеки ден да ги имаш за себе си е егоистична манипулация. А и тази проверка обикновено означава да поставяш на приятелите си ултиматум, с който да ги принудиш да избират между теб и себе си. Този избор е обречен и никога не е в твоя полза.

2. Не спори с Бога. Каквито е карти да държиш в ръцете си, най-силният коз винаги е в Него.

3. Не давай повече от това, което са поискали от теб. И това няма нищо общо със скъперничеството. Не. Това е доверието във Вселенския принцип, че само поисканото добро има смисъл и за този, който го прави, и за този, който го получава. Когато дадеш достатъчно, това е любов. Повечето е власт, която наранява.

4. Не води чужди битки. Ето това е егоизъм. И загуба на време. Дори и да поемеш раните на другия, той не ти е благодарен, а много ядосан. И с право, защото така му отнемаш шанса да стане воин.

5. Помни, че никой за нищо не ти е длъжен и ти не дължиш никому нищо. Освен на най-най-близките си хора, единствените, които ще дишат вместо теб, ако се наложи.

6. Не подхранвай в себе си очаквания. Нито към хора, нито към ситуации. Ситуациите често се объркват, а хората – те също имат своите очаквания към теб, които не можеш да оправдаеш напълно. Резултатът е само разочарования и още разочарования.

7. Не се крий от тъгата. Тя съществува с причина. Не е най-фантастичното изживяване, но отваря пътища, дава различни очи, изчиства душата от всякакви застояли емоции... Ако й се довериш и проявиш кураж да я последваш.

8. Забрави убежденията, които те ограничават. Как ще имаш пари, ако вярваш, че те са всичкото зло на земята. Как ще летиш от щастие, ако вярваш, че хората не летят. Трудно е. Много. Но пък миговете, когато забравя всички ограничаващи ме вярвания, са най-истинските.

9. Позволявай си понякога да се отчайваш. Какво толкова ще се случи, ако си признаеш, че не можеш. Най-много да се появи приятел, който няма нужда да бъде проверяван, и да ти подаде ръка.
Поемай подадените ръце. Така започва любовта. Е, няма гаранция за вечност, но, колкото и да продължава любовта, си струва рискът.

10. Предавай се. Не е лесно, и комфортно не е, особено, каквато съм упорита и инатеста... Но моментът, в който се предам, е всъщност начало.

11. Понякога напускай зоната си на комфорт. Ще научиш много за себе си, когато преминаваш разни граници и сама се предизвикваш.

12. Не се оправдавай за взетите решения и не съжалявай за тях. Резултатът може да не е какъвто си го мечтала, но със сигурност е най-добрият за теб в момента. Това понякога е невъзможно и да го приема е свръх силите ми, но обвиненията, съжаленията, самонаказанията убиват.

13. От време на време върви в насрещното. Даже и доникъде да не стигнеш, даже и единственият резултат да е, че ще ядосаш няколко праволинейни, слепи и полуживи човешки същества. Движението насреща (когато е за забавление) укрепва сърдечния мускул и увеличава онези бръчици от щастие около очите.

14. Бягай от хората, които не са добри за теб. Сърцето ги разпознава на мига. Не се опитвай да ги подобриш или пък да нагодиш себе си към тях с идеята, че утре ще е различно. Няма да е.

15. Говори. Казвай си, когато не ти е удобно. Да се чувстваш удобно е твоя грижа и отговорност.
Научи се да казваш "НЕ". Здравословно е. Честно. Смело. Ползите за теб и за този, на когото си казал "НЕ", са в пъти повече от не-ползите. Ако не можеш да кажеш "НЕ", не можеш да кажеш и "ДА".
Научи се да казваш "ДА". Здравословно е. Честно. Смело. Ако не можеш да кажеш "ДА", как другите ще знаят какво всъщност искаш.

16. Не спирай да мечтаеш. Зарежи това с големите и малките мечти. Дори да си направиш вкусно кафе сутрин преди изгрева, е мечта, достойна да се пребориш за нея. Като станеш преди слънцето, например.

17. Остави миналото намира. Всъщност, същото важи и за бъдещето. Те не са реални. Истинска е само минутата, в която си поемаш дъх. Точно сега. Поеми си дъх и го изживей.

Хубав  и спокоен ден,дами bouquet

# 139
  • Русе
Добро утро!  Hug

Линка  Hug наистина хубава зад кадрова снимка си донесла  Peace

Канти, Яичи  Hug интересни четива...  bouquet

Гледахме по няколко пъти тази серия, писахме какво сме усетили и какво очакваме занапред, да гадаем по фрагмани и подсказки си е добро занимание, така е  Simple Smile като ни е интересен и увлекателен сериалът, който следим.  Peace

Така че...  Wink надявам се днес да се посъбере материал, който отново да събуди мисли и  hahaha писателски умения  Laughing

Хубав и много успешен ден!  Peace

# 140
Добро утро! Hug Hug Hug

Баги HugКанти Hug

Линка HugВичи HugЦвети Hug

Наминавам на бързо да се обадя! LaughingЗа сега нямам време за четивата и клипчетата! Изчитам само коментарите! Peace

Хубав ден на всички! Hug Hug Hug

# 141
Здравейте Hug

Имаме 3 фрагман

/www.youtube.com/watch?v=uHej1COyHVE

# 142
  Здравейте! Hug

Линка, канти, малко не сте ме разбрали. Grinning За Енгин мина, за Къванч е израз от преди да започне ДиК. Аз просто не виждам, как ще има любов между тези Ромео и Жулиета, и май и този сериал на ЕЙ няма да завърша. В четвъртък съм в "Армеец" Peace Време няма и предпочитам да релаксирам с книжка, че много хубави ми подариха. А за гледане си чака друго. Grinning
Линка, не мога да ти отговоря за предбрачния договор, защото и аз не го разбрах. Явно ще влезне за нещо в бъдеще. Щом тя го поиска, а той отказа, значи и при тях може в семейното им право  Mr. Green Stop този договор да се подпише по всяко време след брака и преди развода. Grinning Хайде да го наречем, че иска с това да й каже, че не се жени по сметка за нея. Mr. Green А, надявам се, ако се появи Патриша, надин да погледне, дали Адриана Лима не е ударила рамо на сериала. Crazy Шака! Grinning
  Вчерашното изявление на СС, Ясемин, чак Гюлнем го туитна предполагам е заради това, което тиражираха вече всички с леки размени на думи относно "любовната афера" с развеждащия се на 3-ти март въпросен бивш баскетболист. Човекът е бил в заведение с осемгодишния си син и журналистите отишли до масата и право куме в очи го питали за "аферата" пред детето.

Хубав ден! Hug

http://www.posta.com.tr/1-elbise-2-ayri-stil-peki-hangi-unlu-dah … alerisi-1264487-6

надин се губи - дано е за хубаво Hug Да ви сложа, какво избрах днес да въртя, докато се трудя. Grinning

П.П. Вичи, мерси за фрагмана. Hug

# 143
Вичи Hug,благодаря за фрагмана! bouquet

Този вече е романтичен! Laughing

Саби Hug

За сега с руски превод!
Дж - 13-3
https://vk.com/clubtuba507?z=video-86336891_456239372%2Fddffee8d … _-86336891_216246
https://vk.com/clubtuba507

# 144
Здравейте Hug

Много романтика,явно Джес ще изненадва Сю.

# 145
  • Ruse, Bulgaria
Смели и Красиви 13.Епизод 3.Трейлър - Бг Субтитри

# 146

И като заваляха едни вируси..та близо неделя Sad
Привет, народе! Hug
Само с няколко думи да дам знак, защо ме няма в темата Grinning
Относно завещанието мисля, че Сю сама може да реши дали да го приеме или не. Защото даже и при брак, тя не става автоматично наследница. Трябва чрез съд да влезе във владение или да го откаже. Поне така е по света, не вярвам в Турция да е различно Thinking
Интересен ми беше момента, когато Фюген разказваше за сватбата си на Сю. Аз направо съм си загубена във времената на този сериал, та сега осъзнах, че сватбата е била набързо и след пожара. Тя казва, че съпругът и бил загубил родителите си при зловеща катастрофа Thinking Думите катастрофа и пожар ми идват малко несъвместими, ама  мама Фю всичко може да каже Thinking

Слагам  малко музика Grinning Избрах този клип, защото танцьорката ми прилича на ГБП някакси, демек  нашенка цяла  Mr. Green

# 147
Здравейте Hug

Вичи, Злати, Синан за фрагмана и за понятните му версии bouquet bouquet bouquet

Много наситено червен е интериорът, при това арт. Явно Джес го бият парите, щом може да наеме галерия (?) за цяла вечер Wink Май  Сю печели повече с този без предбрачен договор брак smile3503
Покрай фрагмана разбрах защо състариха Сю с 2 месеца - 9.2 е ден на празнуването на РД on line Wink Жалко, съвсем си е овен - пряма и поемаща вина и отговорност и с рогата напред Wink

Сабинка е сложила Ван Гог в огледален вариант от спалнята на Джес. Та се сетих за едно помещение пълно с копия с елемент на творчество или фалшивикати. Май зърнах и други известни автори Thinking Нямах време да я разгледам по-обстойно, ама ще се върна. Хасан и той би попаднал под ударите на закона Wink.
Та в тази връзка се чудя кой е изфабрикувал копията на копията newsm78 Хасан newsm78

Линка спомена за "пушката в първо действие" - ПБН - докога ли ще е единствена newsm78 А имаше и предупреждение на тети (?) Сю да не бърза и да внимава. То си е още една пушка. Ама дали ще я гръмне Еджето Wink 
И за кръвните групи + резус факторите споменаха, та и подчертаха, дали няма някой да се окаже не с гените си по лична карта newsm78 Mr. Green 

Надин, не знам как е по света, ама при нас се ходи в съда само, ако някой оспорва завещанието Peace  Интересно, Тбей дали ще го направи иили има причина да преглътне и тази загуба Mr. Green
А за разминаването пожар и катастрофа си права - може и да изскочи нещо. Защо иначе ще  карат Фуген да си спомня точно това разминаване малко преди да я елиминират (поне така излиза от интервюто й). Тя нали си е с ясни спомени и объркано настояще Thinking Да не би все пак в пожара никой да не е пострадал newsm78 Mr. Green

Сабинка, реалът е с предимство, особено забавленията thumbsup

Надин, да се оправяш бързо Hug Явно си почнала - дълъг знак си ни дала Wink

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 17:21 от Bagi

# 148
Здравейте!  Hug
Смели и Красиви 13.Епизод 3.Трейлър - Бг Субтитри
Благодаря!   bouquet
Много романтично!  Heart Eyes
Но съм уморена и не ми се коментира.
Видях в темата на сериала, че са излезли снимки и резюме. Разчитам на вас да се погрижите.  Hug

Хубава вечер от мен!  Hug

# 149
Здравейте Hug
Синан  HugБлагодаря ти.

Лили Hug bouquetблагодаря ти.

Надин Hugбързо оправяне.

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 17:56 от vdleri Вичона

Общи условия

Активация на акаунт