Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 233

• 69 844
  • 737
  •   3
Отговори
# 120
  Това с българския превод не мога да го разбера, може би защото е извадено от разговора. На онлайна  рускиня, азерка ли беше, го преведе по същия начин - няма да се повтори предишната вечер. Което за мене отново ме хвърля на мисълта, че не я обича. Мисля, че той пределно ясно разбра, какво й е в главата - с едно изречение:'Никога няма да забрави, чия дъщеря съм." Ако иска да й покаже, че предната нощ има значение за него, тъй като тя отиде при него-(разсъждавам като жена, ако се окажа в такова положение) - би следвало да добави това или нещо от рода "Никога няма да я забравя", както й каза веднъж, че всичко преживяно с нея ще запомни, ама и това бих разчела двусмислено впоследствие. Или е написано в речника на Джес  за целите на сценария - да ги разделят няколко серии. Още 27 има да напише сценаристката. Thinking
  По принцип не ми се коментира. Сю=Елиф= разглезена богаташка щерка, която нищо не е постигнала сама, с баща - престъпник. На кладата! Naughty Е, каква любов да очаквам в този сюжет отново? Никаква. Иншала Praynig, още в началото ни обещаха, че Къванч ще "изнесе" сериала, както Енгин КРА.  Praynig

Поздрав от Туба - за развода вероятно, но не мога да го преведа. Tired

П.П. И от Онур е пуснато. Давам "превод" на коментари и нещо ми излиза, че опровергават. Но не ми вярвайте. Rolling Eyes

# 121

Скрит текст:
Това с българския превод не мога да го разбера, може би защото е извадено от разговора. На онлайна  рускиня, азерка ли беше, го преведе по същия начин - няма да се повтори предишната вечер. Което за мене отново ме хвърля на мисълта, че не я обича. Мисля, че той пределно ясно разбра, какво й е в главата - с едно изречение:'Никога няма да забрави, чия дъщеря съм." Ако иска да й покаже, че предната нощ има значение за него, тъй като тя отиде при него-(разсъждавам като жена, ако се окажа в такова положение) - би следвало да добави това или нещо от рода "Никога няма да я забравя", както й каза веднъж, че всичко преживяно с нея ще запомни, ама и това бих разчела двусмислено впоследствие. Или е написано в речника на Джес  за целите на сценария - да ги разделят няколко серии. Още 27 има да напише сценаристката. Thinking
  По принцип не ми се коментира. Сю=Елиф= разглезена богаташка щерка, която нищо не е постигнала сама, с баща - престъпник. На кладата! Naughty Е, каква любов да очаквам в този сюжет отново? Никаква. Иншала Praynig, още в началото ни обещаха, че Къванч ще "изнесе" сериала, както Енгин КРА.  Praynig

П.П. И от Онур е пуснато. Давам "превод" на коментари и нещо ми излиза, че опровергават. Но не ми вярвайте. Rolling Eyes

Цитат
Ясмин выставили у себя в ТТ , с подписью : журналисты - вы утонули во лжи и клевете
Цитат
Новости, распространяемые без проявления уважения к семейной жизни, содержат ложь и клевету. Взяли мы необходимые юридические действия по поводу потока информации, непочиващи на каких-либо оснований. Неудобно нам, и мы огорчени, что внимание аудитории участие с подобных вещей.
http://www.hurriyet.com.tr/tuba-buyukustun-ve-onur-saylaktan-ort … amp;utm_term=post

Гуги: Tuba в съвместното им изявление Büyüküstün и екструзия на честта Saylak огън тези твърдения са казали следното:

Новината направена без уважение на личния живот на семейството ни живот съдържа лъжи и клевети. Тя стартира с необходимата правна работа, свързани с неверни новини поток. труда да се ангажира обществеността по този начин, и съжалявам ...

Honor-Tuba Saylak  Grinning
Май нямаме развод!  Peace
Дано!  Heart Eyes
Ето го и на английски.

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 13:47 от Lina_4

# 122
Имаме отвратителен фрагман!  Sad Cry Confused

# 123
Имаме отвратителен фрагман!  Sad Cry Confused

Войната започна! ooooh!

Линка Hug,благодаря! Hug

Саби Hug

Благодаря за новините около Туба и преводите! bouquet Няма как да не се появят приказки за евентуална връзка! Peace

# 124
Имаме отвратителен фрагман!  Sad Cry Confused

....и отново "придворното куче" Салих ,за  пореден път в пълния си "блясък".....жалко за Ширин.....

Нормален фраг ,според събитията до сега !!!!! Атаката на ТК е в пълна сила ,Адалет що се ежи ,като си знае хала ,на какво се надява ?!?!?!

# 125
# 126
Здравейте Hug
Линка HugЗлати HugСофия Hug waveyСабинка  Hug
 Направо отврат фрагмана.

Салих e направо за разстрел , той е  вярното "псе" по мокрите поръчки заедно с Адалет.
Горката Ширин.Адалет и се размина с писмото  и сега отново,и нейния ред ще дойде.

# 127
Ами сега Сюхан няма избор - ще мине на страната на Джесур, без той да си мръдне пръста! Twisted Evil
Тбей ще му свърши цялата работа!  Crossing Arms
Такова развитие не ми харесва. Друго очаквах от СЦ! Crossing Arms
Ама не аз пиша СЦ.  Twisted Evil
Вече настоявам да е само един сезон. Thinking  То за втори няма да има материал.  Mr. Green

Цитат
Тахсин:В войне не бывает без раненых.Из этой войны ты выйдешь раненой.
Джесур:Ты прислал мне письмо.Что в нем было?
Мехрибан: Брать Адалет.
Корхан:Ты все нам объяснишь.Как ты вошла в нашу жизнь
https://vk.com/feed?z=video-86336891_456239371%2F677812a63d366fb … _-86336891_216019

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 15:35 от Lina_4

# 128
  • Ruse, Bulgaria
Смели и Красиви 13.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

# 129
Здравейте Hug

И фрагман си имаме. Не е учудвам на развоя. Очакваше се играта да загрубее. Това не обичам на дългите сериали - интриги и безкраен ремейк на "империята отвръща на удара" и "нова надежда".

За Сю - натиск и мъка. Жалко че мъжете, които я обичат не мислят за нейното психическо здраве, а приоротетът им е тя да е на тяхна страна, без никаква деликатност Crossing Arms

Аз, доколкото подочух и разбрах, Мехрибан се сети за брата на Адалет Thinking

Туба и Онур проговориха, но не да се обяняват и опровергават, а кратко, сдържано, учтиво ледено показват докъде води нездравото любопитство и клюкарско компетентно мнение, че и тиражиране на чуто-недочуто, ама "факт" Crossing Arms Показват, че не изпитват потребност да са в светлините на прожекторите извън снимачните площадки, за да си правят реклама.

Медиите са конкретен ответник, ами феновете, които бързат да разпространяват и коментират, че и да набеждават. От тях кой ще иска сметка?! Щото това си е манталитет

Често казано, в такива силно клюкарски периоди не ми се пише, не ми се иска да съм част от този начин на забавление Peace Но днес седмицата започва добре, който разбрал посланието на Туба-Онур Сайлак, разбрал, другите са ми ясни.

И да се върна към красотата и таланта.

Хубава вечер Hug

ПП Синан Hug

# 130
Смели и Красиви 13.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри
Благодаря за превода!  bouquet

Скрит текст:

Скрит текст:

Сабинка  Hug не обръщай внимание!  Mr. Green
Скрит текст:
Разбира се, че нашите партньари всички до един са "велики". Всъщност те са отлични актьори, но техните фенки  правят  така, че да се омаловажи работата на любимеца им. Сегашните, например, постоянно слагат негови други роли за сравняване, да се види как добре е играл преди, и колко не може сега.  Mr. Green Много се забавлявам!  Joy
Особено ми е забавно, като кажат, че на профи като него му трябва някой да го "запали"! hahaha hahaha hahaha
Толкова за тяхното фенство.  hahaha
Коментирай си спокойно, а кой каквото пише и смята, изобщо няма значение.  Mr. Green
Баги  Hug да, събрали сме се за сериала и него си коментираме.  Peace
В нашата тема ако сложим нещо от медиите, то е за да сме информирани. Wink

Цитат
-Сюхан Тахсиновна, а Вас я попрошу остаться
hahaha hahaha hahaha

Цитат
Самый популярные персонажи по версии Сомера за январь 2017 года.

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 18:39 от Lina_4

# 131
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Страхотно настроение имам днес  newsm44 - така започнах деня, явно съм имала шесто чувство, че ще има нещо хубаво  Peace

Разбрах бързо за поредната мръсна клюка и реакцията на СС, ама не мога все още и да пиша, но пък с информацията съм в час и в работно време. Та... много ме зарадва, защото някак все не приемах за истина всичко, което се пишеше  ooooh! - оптимистичната ми природа не го допускаше и си чаках няколко думи, но от точните хора и... днес те се появиха. Доволна съм и от частта със ''съдебните производства'' - крайно време е някой да даде урок на тези жълтурковци, много ми се иска СС да успеят да спечелят и огромна сума пари (  Wink те отлично знаят колко нуждаещи има и ще има на кого да ги дадат  Simple Smile). Пиша това, не защото и аз като някои хора четящи и пишещи тук там си врат носовете, където не им е работа, а точно защото не обичам такива неща. Вълнувам се когато любимката ми е добре и е щастлива и в реала си, радвам се когато тя  или някой друг близък, познат или дори фен сподели нещо ( снимка, видео), но... това ми е достатъчно.  Peace

В един момент от многото подробности дори и аз повярвах, че развод все пак има и го приех за нещо нормално, както и при много други хора, но сега... видях, че не е трябвало  Wink да се предавам и да си държа до последно на моето си усещане (  Wink дори да ме упрекват, че пак гледам с розовите очила  Simple Smile).  Peace

Аз напоследък ограничих много разходките си из форуми и теми, но все пак съм запозната с всеобщата реакция след многото писания за Туба и реалът и, но... няма да критикувам ''фенове'', които бързо си смениха позициите и дори започнаха с анти постове да отразяват събитията от последните дни, то си е за тяхна сметка - така са мислили и така са действали, а занапред как ще продължат също си е тяхна работа.  Peace

Не съм пропуснала и фрагмана, разбира се - БЛАГОДАРЯ  bouquet за превода, най-вече!

Интересен и инфарктен е пак, сега остава и един  Wink по-романтичен да ни пуснат, че такла много задълбахме в мътното.  ooooh!

Чудя се коя къща запали Салих  newsm78, нали това прави де, а се преструва, че гаси и вика за помощ.

А за Михрибан... знаех си, че разбирайки за писмото от затвора тя ще се сети за брата на Адалет.

# 132
Цитат
Yarın akşam 21:00'da tt etkinliğimiz vardır, tüm #TubaBüyüküstün severleri bekleriz 📢
TheTurkish frans will make a tag to support Tuba at 9 PM in Turkey let's join them

Утре вечер в 21 часа турско време ще има акция в ТТ за поддръжка на Туба.  Mr. Green

# 133
  • Русе

Линка  Hug не съм ти пропуснала въпроса, ама... всичко в един пост не става, та...

Защо според мен Джесур отказва да подпише брачен договор -

първо - както и той каза, такъв договор се подписва преди брака, затова и му казват ''предбрачен''  Wink

второ - вярно е и че тя също трябваше да му подпише на него  Wink, че нали и той си има имущества, които при лошо стечение би могла да наследи.

и трето... това вече сериозно си е моята мисъл - защо?

Ами... може би защото Джесур наистина обича Сюхан - не иска да я загуби, но и не иска по този начин да и го покаже, макар че може това да е и най-прекия път. Но... за него е по-важно първо да спечели доверието и, нещо което знае, че и е много трудно, особено сега, когато е в такова състояние. Той предпочете да я накара да мисли повече, защото от това имат нужда и двамата в този момент. Трябва да действат, да се противопоставят на Тбей, което хич не е лесно - нали за Джесур е враг, но за Сюхан... какъвто и злодей да е, все пак и е баща.

А тази снимка...  newsm78 май не ми е позната  newsm78

# 134

Цвети  Hug благодаря за отговора.  bouquet
Зададох къде ли не този въпрос, но отговорите шеговито отиват към думата пред...
Разбира се, това няма значение - кога ще е подписан такъв договор, дали след брака, или преди него.
Просто Д. не иска  да бъде подписан.  Mr. Green
Въпреки, че всички (благодарение на Джахидето) ще знаят, че има такъв договор. Mr. Green
И аз мисля като теб, че Д. се ядосва на себе си и на нея, че все още тя не му вярва.
Вярно, той много я лъга, когато не лъжеше - премълчаваше, и това, че не я е наранявал физически не значи, че не я е наранявал изобщо. Е, може би не преднамерено, а общо, в кюпа от лъжи и манипулации. Mr. Green
За нея беше болезнено да разбере, че целувката в имението не беше, защото я харесва, а за да прикрие  Ръфат,  има и др. подобни ситуации. Явно за повечето хора това не е нараняване. Crossing Arms
Затова пък два пъти я спаси, което си е истина, истина е.  Peace
Той  се влюби и като повечето силно влюбени мъже иска да му принадлежи и духовно, да му се довери, да се облегне на него, да бъде слаба, жена, да зависи от него. Мъжете обичат това, но Сюханче не е такъв тип.  Mr. Green Тя му заявява ясно, че ще се справи сама. На него това положение на нещата никак не му хареса.  Mr. Green И преди съм казвала, че иска да има другар в отмъщението, и то не кой да е, а дъщерята на Тбей. Доста е обсебващо, но типично за влюбен силен мъж.  Sunglasses
Хубавото е, че обикновено не я притиска, освен при скандала, ама там и той отвори душата си, паднаха му културните задръжки и си показа типично мъжкия деспотичен характер. Mr. Green
Не го казвам с лошо чувство. Това е просто  част от любовта на силно влюбен мъж, също както и ревността. Ами иска да си я притежава изцяло.  Laughing
И ще се бори да го постигне.
Обещава, че никога няма да я нарани.
Ама обеща също, че няма да има повече любовни нощи.
Да видим какво от дадените обещания ще бъде спазено.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт