Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 233

• 69 840
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Фенството е уверено, че щом е имало ПБН, ще се появи бебче.   Mr. Green
Но някои вече са го видели .... в сънищата си!  hahaha
Всъщност са... близнаци!  hahaha hahaha hahaha
Цитат
Cesur ve suhan bebeği 💕🙏🏻 sanki gerçekti.. çok yakışıyorlar  değil mi?😻 maşallah.. Mutlu aile tablosu 😌 @eceyorenc @YolantheCabau

https://twitter.com/_LotusRose/status/828228281665257472

# 106
Линка Hug нали тук сме почитатели на Мечо Пух newsm53

Цвети Hug донесла си ни нова снимка на Туба от 2010 г. Ето я цялата Peace

Вичи Hug изглежда, че Джес ще направи изненада на Сю по случай РД в  Даръджа, където тя най-вероятно ще се оттегли за да размисли на спокойствие Peace

Тези гифчета не съм ви ги слагала. Реших да ви ги предложа, защото показват финните детайли в отиграванията на Туба . Тези са от 9 еп - в съда Peace

ПП. Линка Hug тези сладурчета са  много готини,ама защо решиха, че Сю веднага трябва да забременее и трябва  да роди близнаци? newsm78

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 17:34 от kanti

# 107
Канти  Hug това е като пушката на стената в първо действие!  Joy
Явно се смята, че пушката е на стената (ПБН) и я чакаме да гръмне(бебенце)!  hahaha

Халата е неуморима!  Peace Тези дни  ще има концерт! Дано Туба отиде.  Peace

# 108
  • Русе
Фенството е уверено, че щом е имало ПБН, ще се появи бебче.   Mr. Green
Но някои вече са го видели .... в сънищата си!  hahaha
Всъщност са... близнаци!  hahaha hahaha hahaha
Цитат
Cesur ve suhan bebeği 💕🙏🏻 sanki gerçekti.. çok yakışıyorlar  değil mi?😻 maşallah.. Mutlu aile tablosu 😌 @eceyorenc @YolantheCabau

https://twitter.com/_LotusRose/status/828228281665257472

Линка  Wink за всеки случай да цитирам де  Simple Smile

Сладки сънища имат някои хора  Wink

# 109
Привет,дами Hug

Готови ли сте за кино?  Hug

Дръзки и красиви - 12 епизод bg sub

https://www.youtube.com/watch?v=75h0hgEbZjM

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=ac77565 … e2cadb1028e85c1c8

Приятно гледане!  Hug

Лили Hug smile3525Алекс Hug smile3525Асианита Hug smile3525Ринка Hug smile3525
Благодаря ви момичета.Поклон пред труда ви.

# 110

Вичи  Hug  bouquet
Благодаря за превода!  Hug
ЛАРА  Hug Hug Hug Hug

Да си призная, някои от първите епизоди не съм ги гледала със субове изобщо. Но от 10 епизод насам, не мога да се спра!  hahaha Забравих КРА, Елмер и др.  Laughing Имам нов фаворит!  Sunglasses
Баги  Hug, моля, не ме критикувай...
Сюханче се влюби,какво да правя... hahaha

# 111
Вичи  Hug благодаря ти, че ни донесе превода и тук

И тук да благодаря на ЛАРА   newsm20 за безвъзмездния труд, с който ни зарадваха и тази неделна вечер Peace

Линка Wink май ще се върнеш от началото за да изгледаш началните серии със бг субки Heart Eyes

Предлагам на вниманието ви и един току що появил се в нета клип за Сю и Джес Peace

Cesur & Sühan ❖ Crazy In Love

Хайде, отивам и аз на кино

# 112
А, Канти  Hug много е хубав този клип горещ и секси!  hahaha Сложен е в последния пост на предишната страница, ама няма значение, който не го е видял, да го види сега, хубав е!  Peace
И, не, поне за сега не мисля да започвам от начало, пък по- нататък, ще видим.  Simple Smile
И още един нов

Сега феновете не можеш ги спря!  Laughing
Още се назландисвам и не започвам да гледам, много са дълги епизодите, а ми се иска да го гледам на един път.  Laughing
Малко мода

И ние гледаме по няколко пъти, ама и арабите си ги бива, за 3 дни над милион гледания с арабски субтитри. На това му казвам аз пристрастеност!  Joy

Може да не гледам целия епизод тази вечер, но скандала ще го изгледам, имам да си изяснявам неясноти, а и много ме кефи!  Joy Joy Joy

В момента снимат някъде и това е от сета. В Истанбул ли?  newsm78 Където и да е, вали дъжд!  Laughing

И остана нещо и за скрити!  Wink  Може да ви е от полза!  Hug
Скрит текст:

Лека нощ!  Hug

# 113
  • Русе
Ооох, хубаво сте донесли превода, ама... оставих си го за утре, че нали днес догледах руския и ще си натоваря повече очите.  ooooh!

Ама... Линка  Wink може да хвърля едно око на най-хубавата сцена  hahaha какво ще ми стане ааа  Joy Joy Joy

# 114
Здравейте Hug
Мили дами  HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Добро утро ,приятели ! Simple Smile
Не винаги ти трябва план. Понякога всичко, от което се нуждаеш, е да дишаш, да вярваш и да оставиш нещата просто да се случат!
Успешна нова седмица

Много силна сцена.Много неща се казаха,обидиха се един на друг,просто на Сю и се събра толкова много.Очите и искряха,но се държеше и и искаше още повече да се контролира.Но и Джес беше на ниво и си броеше ,кое е първо ,та до четвърто.Каза и,че няма да се разведе,също така ,че тя не е длъжна да дава показания в съда,като съпруга и дъщеря.Дали ги е премислил тези неща ,когато е изпреварвал с подаването на документите за брак,но ситуацията се измени с предложението на Сю.Това ми е загадка. newsm78 newsm78

Цитат
#KivancTatlitug #TubaBuyukustun #CesurVeGuzel #kivanctuba
Seher Devrim Yakut (Деврим Якут), актриса театра и кино, родилась 27 мая 1968г. В 1992 году окончила Университет Анкары факультет кафедры сценического искусства. В 1994 году, она присоединилась, в качестве актрисы к команде, государственного театра, в Адане. Позже стала основательем, театрального кружка, в котором работала инструктором. В 2003 году она была приглашена, в Государственный театр Анкары. С 2005 года она дает основные мастер классы, действующие для университета Анкары, а именно, филологического факультета, кафедры сценического искусства. В 2007 году становится, помощником руководителя, Государственного театра Анкары.
материал подготовлен: CESUR VE GUZEL|||KIVANC VE TUBA
Laura Luka
Михрибан ,с много положителен заряд.Бавно ,бавно ще постигне целта си.
Непрекъснато си подават пасове с Тбей,но ми се струва,че и на него му харесва това  заяждане.Може би именно Михрибан е била любовта му.
С майката на Сю и Корхан ,материална изгода,с Адалет прикривайки се взаимно с мръсотиите които са творили.

Успешна нова седмица ,дами bouquet

# 115
Добро утро!  Hug

Изгледах скандала отново.
Ами много ги бива.  Laughing
Всичко им се разбира! Laughing

По-нататък ще се поясня.  Simple Smile
Вичи  Hug
Хубав ден ви желая!  Hug

# 116
  • Русе
Добро утро!  Hug

Нов ден, нова седмица... дано всеки нов ден ни носи повече радост и хубави емоции от предходните!  Peace
Много ни дойде тази дълга арктическа зима, поне аз  ooooh! вече имам нужда от презареждане  Wink
Друго си е да ти се усмихва и  Wink слънцето...  Simple Smile

Вичи, Линка  Hug

Момичета, виждам и други като мен са силно впечатлени от 12 серия - сцените Сю/Тбей и Сю/Джесур... са върховни, май досега не бях виждала чак такава игра.  Crazy Добри са, дори страшно добри участниците в тях. Не само, че всеки играе добре, но и стиковката, отговорът на другия... много ми харесаха. Повтарям си ги без превод, че се разсейвам с буквите и губя нишката, чакам да излезе и озвучка, та...  Wink да ми се получи още по-силно усещане.  Simple Smile

Е, докато ни зарадват с нов фрагман и снимки, все имаме какво още да повтаряме  Wink
Но... трябва и да сме на работните места де  Simple Smile

Затова... хубав и много успешен да е денят!  Peace

# 117
Добро утро! Hug Hug Hug

Канти HugЛинка HugВичи HugЦвети Hug

Благодаря на екипа за преведения епизод! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Благодаря за всичко споделено! Hug Hug 10 дни ще съм повече четяща! Laughing

Изгледах го късно снощи,че през деня няма как!Вече съм баба с внучка! Laughing

Много ми хареса епизода!Дано продължават все така да ни държат с играта си!Очаквам отново интересен епизод!Как Тбей успя да вземе писмото,Джахидето как ще се оправдае пред Корхан! Peace

Приятен ден и успешна седмица! Hug Hug Hug

# 118
  Добро утро! Hug

За развод на известни личности - всяко чудо за три дни, за по-голямо - 5. Ама после каква благодат Mr. Green  Ще спрягат Туба с кой ли не. "Водя" ви първия жених/тайна любов/....бивш баскетболист. Ами и той се развеждал. hahaha

http://www.hurriyet.com.tr/ibrahim-kutluaya-tuba-buyukustun-soru … amp;utm_term=post

Хубав ден! Hug

# 119
Сабинка  Hug сега започват!  Mr. Green
Още с колко ще я спрягат!  ooooh!
А дано има тайна любов!  Mr. Green Няма значение с кого. Няма да седи сама, я. Аз лично нямам нищо против към никой.  Laughing Уверих се, че дори да имам предпочитания, тя няма да ме послуша. Животът си е неин.  Peace

Да се върнем на момента със скандала.
Сюхан беше бясна. Mr. Green

Скрит текст:

Вбеси и него...

Много интересно движение с оголване на зъбите - показа си зъбите нашето момиче, ще се бори...
Господинът изтрещя, разбра, че трябва да играе ва банк, ако само се опитва да я успокои  - ще я загуби.
Започна да говори истината, разказа мислите си, страховете си, чувствата си...
Скрит текст:

и тя повярва... ooooh!

Защо, според вас, той отказа да сключи брачно споразумение. Така нямаше нужда да я убеждава в каквото и да е, щеше веднага да му повярва.  Но той отказа. Защо?
Аз, разбира се, имам мнение по въпроса, но искам да прочета вашите, ако искате да ги споделите, разбира се.  Simple Smile
И още един неясен момент.

Скрит текст:
Когато има много преводи, все някъде се намират нещата в прав текст.  Mr. Green
В стаята, преди да дойде тока...

Засега толкова. Чакам вашето мнение.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт