Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 233

• 69 839
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
# 91

Киво е ходил на сета на Чагатай, нямат ли снимки тия хора, бе?  newsm78 Да не ни оставят без епизод!  #Cussing out В четвъртък пък беше при СЦ, много хайманосва, значи не снимат!  Crossing Arms

Да не би Туба да си седи в къщи или не дай си Боже да са ни болни момичетата! Пу, пепел ми на езика!  ooooh! ooooh! ooooh!
Като майка гледам, какво да правя, не като комшийка, да си мисля, че нещо хубаво им се случва, ама така сме ние, черногледи... ooooh! ooooh! ooooh!

Да пуснат някоя сн от сета, да видим че работят.  Crossing Arms Направо се притесних да не ни оставят без епизод на най-интересното място!  Mr. Green

Сетих се за Корхан и Джахиде. Ще извангувам  Mr. Green, че Джахиде пак ще го преметне, ще каже вероятно, че онази жена е искала пари да ги остави на мира и Джахидето е платила да се махне от живота им. Ще измисли нещо, няма да се предаде...

Мале, тука така се е наел, като че ще я захапе там където предишната вечер е целувал  - за носа!  hahaha hahaha hahaha
Пак изгледах този момент! Ами страхотна е, нямам думи! По едно време й се напълниха очите със сълзи, затрепераха й ръцете, много, много се стремеше да се контролира накрая... Heart Eyes

Но и той, макар да беснееше и да говореше непрекъснато и бързо, се опитваше да се контролира, иначе сигурно щеше да се нахвърли и да я схруска!  hahaha Засега се задоволи с долната си устна...  Joy

# 92
Здравейте Запленени дружки

Днес ха да седна да пиша, ха някой ми се обади по телефона или ми се звъни на вратата  Heart Eyes Е, най-накрая вече стигнах до тук  Whistling

Благодаря на всички вас, момичета Вичи  Hug, Линка Hug, Цвети Hug, Злати Hug, Надин Hug, че сте отразили всичко, което се е появило в нета свързано с Туба

Днес новото е, че се е появила нова снимка на Туба с фен и от ЧИ Peace

Много хубава снимка на Туба и Халит Peace Не знам дали е от филма или е зад кадър Rolling Eyes Но носи много положителен заряд yes
Иначе Ферзан бей поддържа интереса на публиката като  периодично пуска  нови снимки от ЧИ Peace
Между другото вчера е бил рожденник Party Така, че на патерица да му пожелая ЧРД Ферзан бей! newsm67 Здраве, добър късмет и творческо дръзновение!

Снимка зад кадър с Туба и Халит Peace (май не я видях. А и да сте я сложили - нали сме привърженици на принципите на Мечо Пух Flutter)

Киво е ходил на сета на Чагатай, нямат ли снимки тия хора, бе?  newsm78 Да не ни оставят без епизод!  #Cussing out В четвъртък пък беше при СЦ, много хайманосва, значи не снимат!  Crossing Arms

Да не би Туба да си седи в къщи или не дай си Боже да са ни болни момичетата! Пу, пепел ми на езика!  ooooh! ooooh! ooooh!
Като майка гледам, какво да правя, не като комшийка, да си мисля, че нещо хубаво им се случва, ама така сме ние, черногледи... ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:
Да пуснат някоя сн от сета, да видим че работят.  Crossing Arms Направо се притесних да не ни оставят без епизод на най-интересното място!  Mr. Green

Сетих се за Корхан и Джахиде. Ще извангувам  Mr. Green, че Джахиде пак ще го преметне, ще каже вероятно, че онази жена е искала пари да ги остави на мира и Джахидето е платила да се махне от живота им. Ще измисли нещо, няма да се предаде...

Мале, тука така се е наел, като че ще я захапе там където предишната вечер е целувал  - за носа!  hahaha hahaha hahaha
Пак изгледах този момент! Ами страхотна е, нямам думи! По едно време й се напълниха очите със сълзи, затрепераха й ръцете, много, много се стремеше да се контролира накрая... Heart Eyes

Но и той, макар да беснееше и да говореше непрекъснато и бързо, се опитваше да се контролира, иначе сигурно щеше да се нахвърли и да я схруска!  hahaha Засега се задоволи с долната си устна...  Joy

Линка  Heart Eyes споко. Може Туба и Киво да имат снимки на различни места. Ако ще ги разделят за известно време (което ми се струва логично, за което писах нощес) двамата снимат разделено. А може и да снимат сцени с другите персонажи този ден  Whistling Те като са казали 39 епизода до края на сезона ще си спазят обещанието Peace

Пожелавам успех на Джансел с новия сериал. И дано да го завършат с толкова епизода  както са планирани Peace Че с тези рейтинги нищо не е сигурно до кога ще продължи ooooh!

И аз да озвуча къщичката ни с един прекрасен клип с  музика, която е по мой вкус, и  който е само на 4 часа Peace

Няколко различни емоционални състояния на Сю по време на караницата с Джес Peace

Приятна вечер!  love001

ПП. Върнах се назад и видях, че снимката сте я сложили 2 пъти. Е, 3-тия път е за късмет  newsm53

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 21:30 от kanti

# 93
# 94
Е, и този ден отмина smile3502

Гледам, че във в-к Kelebek, демек Пеперуда Whistling, са открили, че роклята, която носи Ксюша  Laughing в 8 еп не е нова. Както се вижда от снимката изнамерили са още няколко актриси, които са обличали този модел. Само не знам дали са в роля или в реала? newsm78

Няколко сходства между Сю и Джес newsm03

Да не ви оставям без нещо за четене сабахлем Wink На мен ми хареса. Предполагам, че и на вас също ще ви се понрави Peace Мисля, че до голяма степен се отнася и за Туба yes
ПРОСТО ВКЛЮЧИ СВОЯТА СВЕТЛИНА!
Скрит текст:
ПРОСТО ВКЛЮЧИ СВОЯТА СВЕТЛИНА!

Когато някой те обижда и унизява, когато някой ти дава съвети, които не си търсил, когато някой те счита за виновен за своята болка, когато не те слушат, а безкрайно говорят само за себе си, когато те сравняват с други хора и те игнорират, осъждат или се присмиват над твоите мисли и чувства.

Спри. Вдишай дълбоко.

Знай, че това е тяхна болка, а не твоя. Знай, че те виждат единствено съня, който могат да видят, докато не се събудят. Знай, че те познават не теб, а своите илюзии.

Възможно е да им е трудно да обичат себе си. Възможно е да търсят потвърждение на своите ценности извън себе си. Възможно е да са разделени от своето дишане, тяло, жизненост... и от своето истинско призвание. Възможно е те да живеят в двойнствения свят на добро и лошо, правилно и неправилно, успехи и неуспехи. Възможно е те да са забравили за простата радост на битието.

Възможно е ти да разбираш това. Възможно е ти вече да си бил там, където са те сега.

Не се опитвай да ги променяш. Те не могат да се променят. Не се опитвайте да ги поправяте. Те не искат да бъдат поправени. Колкото повече им оказваш натиск, те толкова повече се отдалечават от теб. Не се заплитайте в мрежите на техните скърби. Бъдете ясни, даже състрадателни, без натиск, върху когото и да е.

Това е нормално, че те са разстроени. Това е действително така. Дайте им свобода, за да бъдат разстроени. Нормално е, че те са разочаровани от теб. Дайте им свобода да бъдат разочаровани. Нормално е, че те те осъждат. Нека да бъдат свободни и в това.

Бъди свободен в изразяването на своите собствени мисли и чувства! Позволи си да тъжиш, да се ядосваш, да се съмняваш, да бъдеш виновен. Нека всички тези ценни енергии да преминават през теб. Те няма да те засегнат, когато им позволиш да се движат свободно.

Да, в това пътешествие ти ще срещнеш пазители на различни врати.

Така или иначе продължавай своя път и позволи на другите да вървят по своя. Не ти е нужно да обясняваш или да го защитаваш. Бъди себе си в тези трудни времена. Не се бори с тъмнината: каквото и да е станало, тя няма никаква власт.

Просто включи своята СВЕТЛИНА!

Автор: Джеф Фостър

Лека нощ!  smile3524

# 95
  Я да мина и аз посред нощите след киномаратона. wavey С балоните от рождения ден на Сю. Grinning

Grinning

# 96
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Канти HugБлагодаря ти и за ПРОСТО ВКЛЮЧИ СВОЯТА СВЕТЛИНА! newsm10

"Най-хубавото нещо в живота е да обичаме красотата."
Нека има в много красота в деня ....

Цитат
ღℒℴℯღ Mirvari düşünceler ღℒℴℯღ

💞Yuksel Aktug о Тубе💞
Как прекрасна ... Молодая актриса заработанные деньги вкладывает в произведение искусства .Туба Бююкюстюнь "кто видит тот влюбляется " за одну картину Фикрет Отяма она отдала целых 30 тысяч лир .Жаль , что мы тратим миллионами на дизайнерскую одежду что бы обновить их , так же как Туба "с первого взгляда влюбляется в картину " при каждом взгляде чувства как на поле боя , картины должны "подкармливать" привязанность к искусству . Иначе зайдя в новую библиотеку будем измерять ее рулеткой или зайдя в книжный магазин будем говорить "Дайте мне два с половиной метра книжки "
Sabina Agaeva

Превода е с Гуги
Ние бяхме заинтересовани, на 15 минути от началото;)
Цитат
Известен турски актьор и водещ на програмата, Hakan Урал (който е известен турски певец, Willig е съпруга на Джани) излъчване tv8- телевизора на програмата "Aramizda Kalmasin" Tuba buiukustun говори: ,, Tuba безценен. Аз нямам думи, аз не разполагат с критериите за оценка, която може да бъде точно и да изразяват емоции и да изразят отношението ми към тази невероятно красива жена. Успешен актьор и прилична жена. Много красива. Какво мога да направя, когато виждам красотата на това? Не мога да тихо гледам тази красота. Следователно, това, което мисля, казвам на глас. Tuba международни фестивали на красотата. Не да бъде известен актьор, той все още е винаги очевидна. На улицата, за да видите хора aghmokhdeba тези думи: "Това е, което красавица" .. "

Послепис Ние бяхме заинтересовани, на 15 минути от началото;)
HTTPS: //www.tv8.com.tr /.../ aramizda-kalmasin-529-bolum-010220 ...
Скрит текст:
Tuba Buyukustun Georgian Fans
8 часа ·

ცნობილი თურქი მსახიობი და გადაცემის წამყვანი, ჰაქან ურალი (რომელიც ასევე ცნობილი თურქი მომღერლის, სიბელ ჯანის მეუღლე გახლდათ ) ტელეკომპანია tv8-ის ეთერში, გადაცემაში “Aramizda Kalmasin” ტუბა ბუიუკუსტუნზე საუბრობს: ,,ტუბა შეუფასებელია. მე არ მაქვს სიტყვები, არ მაქვს შეფასების კრიტერიუმი, რითაც შეიძლება ზუსტად გამოვხატო და გადმოვცე ჩემი დამოკიდებულება და ემოციები ამ საოცრად მშვენიერი ქალბატონის მიმართ. წარმატებული მსახიობი და ღირსეული ქალბატონი . ძალიან ლამაზია. როგორ მოვიქცე, როდესაც ამ მშვენიერებას ვხედავ? არ შემიძლია მდუმარედ ვუყურო ამ სილამაზეს. სწორედ ამიტომ, რასაც ვფიქრობ, ხმამაღლა ვამბობ. ტუბა საერთაშორისო ფესტივალების მშვენებაა. რომ არ იყოს ცნობილი მსახიობი, მას მაინც ყოველთვის შეამჩნევდნენ. ქუჩაში რომ დაინახოთ, ადამიანს ეს სიტყვები აღმოხდება: „ეს რა სილამაზეა“.. "

P.S. ჩვენთვის საინტერესო, 15 წუთიდან იწყება Wink
https://www.tv8.com.tr/…/aramizda-kalmasin-529-bolum-010220

Цитат
Не е важно от къде си тръгнал и какви грешки си направил ..
Важното е къде ще бъдеш и какво ще постигнеш ..
Когато гледаш назад, гледай с усмивка и мисли за хубавите неща, които са ти се случвали през живота, защото те са най - ценните ..
Живей за хората не за мнението им ..
Всеки е уникален, различен ..
Всеки страда и всеки обича, а после плаче и дълго мълчи ..
Всеки вярва в някого докато той не го нарани ..
Затова живей за себе си и за хората които те обичат!
Хубав ден ,дами bouquet

# 97
  • Русе
Добро утро!  Hug

Хубава и засмяна неделя да ни е!  Peace

Вичи  Hug

Канти  Hug хубаво е, че освен красотата на която се радваме тук  Simple Smile можем и да научим някои и други неща и...  Wink да си включим светлините.  Peace

И нещо не-сериално, което много си харесах  Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 10:03 от Cveti67

# 98
Добро утро! Hug Hug Hug

Канти Hug,отново си ни оставила четиво за сутринта! Wink newsm10

Саби HugВичи HugЦвети Hug

Днес следобяд пътувам и по-рядко ще минавам през темата!Няма как ще се гледаме с внучката! Laughing

Приятна неделя на всички! bouquet

# 99
  • Русе

И за забава  Wink - отново този клип на нашата приятелка Ети  newsm51

Очаквам и още нови клипове от нея да видя  Wink

# 100
Здравейте, Запленени Красавици  по обедно време в неделя

За сега няма нищо ново - нито в ТТ, нито във ФБ Sad
Саби Hug снощи е минала след мен и ни е предоставила снимки от сет. Значи Жорик Laughing ще спретне купон за любимата си женичка си  по случай рожденния й ден Heart Eyes Което означава, че Сюханче е зодия Водолей,  а не Овен -/ Линка, Баги Wink  сори ама не сте от една зодия /

Вичи Hug, Цвети Hug, Злати Hug наминали сте рано и сте ни сервирали кафето "гарнирано" с прекрасни мисли и красиви колажи Peace

Нещо Линка Hug ми се губи тази сутрин Rolling Eyes

Злати Heart Eyes сигурна съм, че времето с внучката ти ще отлети неусетно

За да ви мине по-бързо времето докато излезе преведения епизод ще ви "заредя" с няколко  четива  newsm53
Понеже днес е  5.02 и Юпитер става ретрограден. А какво означава това - може да ви е интересно да го прочетете (мисля, че Цвети  Peace преди време беше споменала, че сравняваш след време информацията казана от астролозите)

Скрит текст:
ПЛАНЕТАТА НА КЪСМЕТА ЮПИТЕР СТАВА РЕТРОГРАДНА ОТ 5 ФЕВРУАРИ

Периодът на ретроградния Юпитер през 2017 г. настъпва от 5 февруари до 9 юни в знака Везни.

Планетата Юпитер в астрологията се свързва с оптимизма, справедливостта, щедростта, правосъдието, пътуванията, висшето образование, духовното и религиозното познание, развитието и разширението.

А знакът Везни ни насочва към темите за хармония, баланс, взаимодействие, взаимоотношения, любов, романтика и брак.

Ретроградният Юпитер в знака Везни ще акцентира своето влияние най-вече върху взаимоотношенията. Настъпва време за преоценка на всякакви отношения – любовни, семейни, делови и приятелски.

Когато Юпитер стане ретрограден, е добре да обърнем внимание на личностното развитие и вътрешното израстване. Възможно е да открием нещо фалшиво вътре в себе си или в другите около нас. Всеки от нас трябва да определи именно как предава на околните своята същност – може да се окаже, че играем несвойствени за нас игри.

Като положителен аспект е възможно да се открият нови възможности, които са резултат от нашите усилия предприети в миналото или произлизащи от хора, с които сме имали отношения отдавна.

Негативно, може да бъде излизане на стари проблеми, които не са били решени в миналото.

Ретроградният Юпитер през 2017 г. ще засегне духовните и философските теми. Периодът е подходящ за философски и исторически изследвания. Времето ще е подходящо за възобновяване на социални и бизнес проекти – висше образование, юридически въпроси.

Персонално за всеки един човек е подходящо да се занимае с дейности, които е бил отложил или не е довършил:

Да довършите прекъснатото си образование
Да възобновите изучаването на чужди езици
Да заминете на екскурзия, която сте отлагали дълго
Осъществяване на пътешествия с духовни, образователни или културни цели
Възстановяване на старо приятелство или на минала любовна връзка
Отлично време за уточняване на приоритети в живота
Юпитер е духовна планета и времето на неговата ретроградност не е подходящо за започване на дейности свързани с материалното облагодетелстване. Ако започнете нов проект, то голяма е вероятността той да се окаже насочен в благотворителната сфера и духовното израстване. Този период е подходящ за начало на хуманитарни, образователни и културни проекти.

Като правило периодът не оказва влияние върху вече действащи бизнес проекти.

Времето на ретроградния Юпитер е подходящо за възстановяване на право на собственост или за продажба на недвижима собственост.

http://poznanieto.com/планетата-на-късмета-юпитер-става-рет/8710

Тази информация мисля, че не сте я срещали Peace /да се изразя като комшиите: Шок-шок-шок Mr. Green/

Скрит текст:
През 1909 година Ленин и Хитлер са играли шах в дома на Ротшилд

От неизвестна до сега  гравюра публикувана от британския „Телеграф“ се разбира, че преди 100 години, Адолф Хитлер и Владимир Ленин са се познавали и са играли заедно шах. В тази картина, Хитлер седи до прозореца и да играе с белите, а Ленин е в сянка с черните фигури. Гравюрата се казва: “Шахмат: Ленин и Хитлер – Виена, 1909″.

Картината е нарисувана от Emma Lowenstramm, учителка на любителя художник Хитлер и е подписана за спомен на обратната страна от двамата бъдещи диктатори. Хитлер и Ленин се запознават във Виена по врема на гостуване си при познато богато семейство (барон Ротшилд, чиито незаконен внук е Адолф Алоис Хитлер). Както знаете, в началото на миналия век, Хитлер е бил успешен млад  художник, а Ленин е бил на една от многобройните си разходки по Европа, неизвестно от кого финансирани, по време на която написва книгата си „Материализъм и емпириокритицизъм”.

Еврейското семейство, което е притежавало тази гравюра, напуска Австрия в началото на Втората световна война и я оставя на съхранение при икономката си заедно с друго лично имущество.

През 2009 година, пра-правнукът на икономката продава продава: "Шахмат: Ленин и Хитлер – Виена, 1909″ на търг за 64 000$.

Четете още на: http://www.budnaera.com/2013-04/2013-10-09_06.html#ixzz4XoBAeXvj
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия

http://www.budnaera.com/2013-04/2013-10-09_06.html

Нали 3 е хубаво число, та третия материал е само с линк Peace

http://webstage.bg/li-ri-chni-otkloneniya/2457-ne-davay-poveche- … odnite-dushi.html

Не давай повече отколколкото ти искат, не искай повече отколкото ти дават Peace

Цвети Peace и аз много харесвам клипчетата на Ети. Дано да се вдъхнови и да направи още много за ДК Praynig
И аз да озвуча къщичката ни ви предлагам този клип, който май не е звучал . Качен е на 3.02 и вече е гледан близо 1500 пъти Peace

Хубав следобед!

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 13:29 от kanti

# 101
Привет, момичета!  Hug

Цитат
#KivancTatlitug #TubaBuyukustun #CesurVeGuzel #kivanctuba
Ahmed Madrid 13 سنة من التميز ❤
صعب تختار افضل شخصية ، كل شخصية كانت اكثر من ممتازة
Ахмед Мадрид( арабский блогер, журналист), о Тубе: 13 лет передового опыта ❤ трудно выбрать лучшую роль, каждый персонаж был более чем отлично сыгран.
Be the first to comment on this photo
Да, прекрасни роли, прекрасна актриса!  Heart Eyes
Всичките й роли са страхотни, но поради характера си и зодията  Mr. Green винаги харесвам най-много последния проект!  Joy

И, което е най-лошото, харесвам най-много последния партньор!  Joy Joy Joy
Е, след като ме вкара в историята, а те вече успяха!  hahaha
Харесвам го как изглежда, визията, която има и начинът, по който играе!  Peace
Любимата ми сцена, според мен отлично изиграна от Туба, и отначало ми идваше преиграна от Киво, но като поговорих с приятелки, гледащи този сериал, те ме убедиха, че да, злобен е, но това не е преиграване, идва от ролята...
Наистина признавам, че най-добрите актьори в Турция, са нашите ГГ! Естествено, за мен!  Joy Joy Joy
Ясно е, че на вкус и цвят приятели няма!  Peace Но аз така смятам.  Mr. Green Имайте на предвид, че сравнявам само с минали проекти на Туба, Енгин, Джансел, МЙ и 1001 нощи, първият турски сериал за мен. Peace
Та да се върнем на любимата ми сцена от филма. Гледах я 10-ки пъти! Sick

Много ми е важно да я видя на български. Чакам превода с нетърпение.  Peace
Що се отнася до проекта като цяло, могат да се направят хиляди забележки за  недоглеждания. Бих ги обсъдила, ако не бяха толкова много зложелателите, които ни четат, а си имам и място където тези неща мога да ги споделя в приятелска компания.  Mr. Green
Така че тук - само хубавото!  Mr. Green
За мен е важно, че два часа и кусур стоях пред монитора без да разбирам езика и не ми беше нужно да ям, пия и ходя до където и да е...  Peace

Наслаждавайте се на епизода, защото това е миг от живота ни, и само от нас зависи той да бъде красив и изпълнен с удоволствие!  Peace Ако не се наслаждавате, не си причинявайте дискомфорт, не е здравословно!  Mr. Green
Благодаря за интересните постове и мисли в скрити и открити! bouquet  Правите денят ми освен приятен и полезен!  Peace
Хубав ден ви желая!  Hug

# 102
Здравейте Hug
Канти Hugблагодаря за четивата.
Линка Hugимаш лайкче за написаното. newsm10

Явно снимат  в Даръджа, на 38 км от Истанбул, е чудесно място за отмора. В този голям парк, в който има ресторанти и алеи за разходка, могат да се видят растения и птици от цял свят.

Цитат
Ние може да не сме такива светци, че да обичаме враговете си, но заради собственото си здраве и щастие нека поне им прощаваме и да ги забравяме.

Дейл Кернеги

# 103
  • Русе
Канти  Hug за всичко -  bouquet

Линка, Вичи  Peace интересна серия имахме, дано следващата е още по-интересна.  Simple Smile

Аз изгледах руския превод и разбрах, че...  Wink доста неща съм усетила правилно още от първото гледане на турски, сега си допълних от разясненията, но... чакам и бг. превода за цялостно приемане на нещата.  Simple Smile
Тогава и пак ще напиша сигурно нещо.  Peace

newsm53

17/4/2010

# 104
Докато чакаме превод едно много хубаво и горещо клипче за подгрявка. Ако е слагано и съм пропуснала, моля за извинение.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт