Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 233

• 69 864
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
Добро утро!  Hug

Линка  Hug

Вярно, днес е нашият ден - денят на Дръзки и красиви  Simple Smile
Така харесвам точно това заглавие, защото точно такива са и двамата ни ГГ   Simple Smile

Вярно е и че много се твори с тях  Wink - колажи, клипове...

... ама и пресата - не спи  Wink ( по-добре за филма да пишат, отколкото да се ровят в живота на актьорите  Mr. Green)

Не забравям и да БЛАГОДАРЯ  bouquet - и за снощните интересни четива.  Simple Smile

Вичи  Hug

Хубав и успешен ден!  Peace

# 181
Една статия, междувременно...
http://televizyongazetesi.com/cesur-ve-guzel-dizisi-her-hafta-da … tm_medium=twitter
Цитат
Месут Яр: Деньги работают в сериалах

Если мы составим "руководство по интригам" для знатоков экономики и курса обмена валют, добавим золото, фондовый рынок, выпуск облигаций, я могу поклясться, что все это можно узнать из сериалов.

В сериалах под названием "Прости меня" и "Чёрная любовь" случаются чрезвычайно важные моменты, как управлять фирмой и акциями на рынке.
До этого мы могли наблюдать это в сериалах "Это моя жизнь", "Вдребезги", "Цена любви".
Даже произведения искусства, используемые в качестве инвестиционного инструмента, "Смелый и Красивая" как гвоздь каждую неделю вбивает нам в память.
Если дело обстоит таким образом, то мы будем справляться и экономическими бюллетенями? Эй, вы думали о тематических каналах? Вашей альтернативой снова стали сериалы.
https://vk.com/eatb_haber

Вичи  Hug    wavey       Цвети  Hug   wavey

# 182
Привет, народе! Hug Към клишето "щастието не идвало само", прибавям "по едно и също време" Sad Mr. Green Иначе не знам по кой от законите на Надин, тази вечер ми събраха сериал и мач на Гришо Sick И минута нямам колебание, че ще съм на мач, но засега с една мечта- Гришо бързичко да бие в два сета с резултат 6;0  6;0, и моя милост да се изнесе към романтичната вечеря в галерията при Сю и Джес Grinning

Иначе сериалната история на Туба помни много картини и художници в нея Grinning Любима си ми остава Гюлназ с рисуваната стена за прикриване на пукнатините по нея  и "реставрацията" на повредената от Хасрет картина, която щеше да докара инфаркт на Несрин Joy Joy

Да не казвам какво помнят картините от розовата къща в КПА Wink Милиони фенове са искали да бъдат на тяхно място  Joy Joy

Ако искате, днес може да си припомним картини и художници в сериалите на Туба Peace Много са!
/ художници като герои, не като автори на картини уточнявам/
Хубав ден на всички!  Peace Hug

Bond - Big Love Adagio

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 09:49 от nadine1111

# 183
Добро утро! Hug Hug Hug

Наминавам отново на бързо! Laughing Днес е нашия ден за среща със Сю и Джес! Party За онлайна няма да се класирам,но по-късно ще ви изчета и ще гледам каквото успея!Ще чакам и Гришо! Wink

Канти HugБаги HugСаби HugГуга HugРали Hugwavey wavey

Линка HugВичи HugЦвети HugНадин Hug

Само мога да ви благодаря за всичко,което сте открили и споделили в темата! Hug Hug HugДа вметна,че Сердар Йозер съм го гледала в 4 сериала,последния свърши миналия понеделник и Керем Чатай го взе веднага в ДК! PeaceПочти винаги е лош! Laughing

Приятен ден,макар и дъждовен! Hug Hug Hug

# 184

Добро късно утро и от мен, момичета

Подгряли сме за серията довечера и я очакваме с нетърпение  newsm53

Поне някои от нас  Линка Hug, Вичи Hug, Цвети Hug нямаме тази дилема като Надин Hug и Сабинка Hug за довечера
Злати Hug покрай  внучката тази седмица няма да има чуденка кое да избере Wink
Рали Hug снощи си наминала след мен и отново си ни заредила с красоти

Баги  Hug снощи с удоволствие изгледах клипчета за музея и многофункционалната сграда "Семето". Впечатлена съм как са вплели сградата към терена. И най-странното- установих, че доста от казаното го разбирам  smile3502 Изглежда, че  е в резултат на сериалния ми опит + многото думи с латински корен Whistling

Този клип от вчера май не сме го виждали Rolling Eyes А ако сме -  няма проблем, нали Wink

Хубав ден на всички  love001

# 185
Привет Hug
Селфи с фотографа Мухсин Акгюн. - 9/2/17

Цитат
А в твитере пишут, что Сердар будет играть роль прокурора Серхата... Так же Сердар сам подписал так фото в инста.... (для этой роли сбрил усы и бороду).

#Джесурикрасавица #cesurvegüzel #ОтважныйИКрасавица #Cмельчакикрасавица #СesurVeGuzel#SerdarOzer #СердарОзер

# 186
Здравейте Hug

Нов юнак ще си имаме. Аз се чудех защо му гледахме само панталона на абито, а то не е имало още на кого да го наденат. Али Белгин добре помни как предшественикът му в 20 минути (така и не научих името му Embarassed, а той зададе формата и тона на дизито) се справи с промото без определен гл. актьор.

Вичи, добра идея - още един запленен Laughing Ами време е да изместят фокуса от интрижките на Джахиде и Хюлия. Друго си е мъжки и любовни Wink 

А днес сме на рожден ден. Всякакви подаръци ще има Wink

ПП Вичи  Hug
Юнакът ще се окаже не затворник, а прокурор ooooh!  Нищо, няма да редактирам Peace И прукорорът е човек, и той може да се влюби Wink

Цитат
Щом имаме селфи, пуснато от  фотограф, дали да не очакваме и някоя и друга професионална снимка newsm78
Името на фотографа ми звучи познато, някой помни ли правил ли е фотосесия на Туба newsm78

Хубав ден и още по-хубава вечер ви желая с много положителни спортни и романтични емоции Hug

# 187
muhsin akgün е автор на страхотната фото сесия на Туба  без грим, и неин личен приятел

http://www.hurriyet.com.tr/guzel-cool-snob-ama-mesafeli-kadin-tu … esim-var-27284478

http://www.kadinvekadin.net/hayranlari_tuba_buyukustun_u_taniyamiyor.html

http://www.muhsinakgun.com/celebrities/#/tuba-bykstn/
http://www.muhsinakgun.com/about/

Цитат
пресса, о сегодняшней серии "Джесур и Красавица"..
краткое содержание:
- Визуальный праздник. Музей имени Сакипа Сабанчи, впервые открыл двери, для романтического ужина, Бюйюкюстюн и Татлытуга, исполняющих главные роли в сериале ДиК. Джесур, в честь дня рождения Сюхан, устроит романтический ужин, в картинной галлереи знаменитого музея. В этот вечер, состоится настоящий визуальный праздник для глаз. А также, мы узнаем, какими личностями, из мира художественного искусства, был мотивирован отец Джесура.
- В поместье, дела еще более запутываются. Корхан, в шоке, от того что увидел Джахиде и Хулию вместе. Хулия, чтобы спасти себя, наговаривает ложь, на Джесура. После чего, Корхан, снова начинает, сомневаться в нем. Жители Корлудаг, в очередной раз оказываются, между противостоянием, Джесура и Тахсина.

По задачата на Надин  Hug, ако правилно съм  Sunglassesразбрала въпроса...
Зарифе = дизайнер на шевици, можем ли да я смятаме за художник  newsm78
Филиз -дизайнер на дрехи = явно е художник
Гюлназ
Несрин - реставратор
Мелек - дизайнер на торти - значи художник
Елиф -дизайнер на бижута = художник
Невал - реставратор - художник
Сюхан - дизайнер на парфюми - художник

За новия персонаж - да не би да въвеждат съперник на Джесур!?
Йок артък ли беше!  Joy Joy Joy
Не може да бъде!

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 13:39 от Lina_4

# 188

Нов постер

Туба е споделила в ИГ си снимки на нейни рисунки от феновете, с надпис „Благодаря“ /това по случай художествения ден на темата, който Надин  Hug обяви/ Дори с Туба сме на една вълна!  Joy Joy Joy

# 189
Нов прокурор в историята- това ми звучи честно!  Peace Нека разследването да е от човек, независим от Тбей и Джес Grinning Ако това разбира се го мисли и сценаристката, де Mr. Green
За панталоните на затворника, все още се надявам на някаква изненада Rolling Eyes Иначе не виждам причина, след като и чухме името на брата на Ади, да не ни го показват вече Sad

Аз се радвам и на нов актьор в "Песента на живота"  Wink Ще ме разберете, като ви кажа, че ми е старият любимец Памир Пекин:
Скрит текст:

Гледах днес епизод и се сетих, че този сериал също ще се състезава с ДиК за годишните награди /май на 1 март беше церемонията newsm78/ И ако ми сложат пистолет до главата за да направя избор между двата, май само фенството ми към Туба, ще ме остави жива Joy Joy

Линка, правилно си ме разбрала, благодаря за отговора! Hug

Даже и покривките на масите ни са художествени Wink Joy

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 13:51 от nadine1111

# 190
# 191
По задачката на Надин да добавя и Аси - и тя бродираше, пък и не беше ли автор на някои от тоалетите си newsm78
Да разширя задачката с художници в реала:

Линка Hug
Оказа се, че този М.А. работи и за агенцията на Ясемин. Чудя се дали и някоя по-стара фотосеия за агенцията й не е негова newsm78 Например:

Попаднах на колажи на Фунда, слагани много отдавна в темата, от малкото, които все още се виждат. Не си ги спомням:

# 192

Канти HugВичи HugБаги HugЛинка HugНадин Hug,за инфото и новите снимки! bouquet

Имаме ново инфо за Сердар Йозер!Дано този път е добър прокурор! Laughing

Нов постер

Туба е споделила в ИГ си снимки на нейни рисунки от феновете, с надпис „Благодаря“ /това по случай художествения ден на темата, който Надин  Hug обяви/ Дори с Туба сме на една вълна!  Joy Joy Joy

Линка,за всеки случай! Hug

# 193
Здравейте Hug

Цитат
Ферзан Озпетек добавил в Инстаграм !!!
Ничто не является более важным, чем любовь "Красный Стамбул"

https://www.instagram.com/p/BQS2h0NjSQn/

# 194
Здравейте  Hug

Ферзан Йозпетек е сложил нова снимка в Истанграма си Peace

Ето я и изрязана Heart Eyes

Да се подготвим какво ни очаква тази вечер Heart Eyes