Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 233

• 69 876
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Хештег сегодняшней серии #gercekten / на самом деле

Здравейте Hug

Цитат
Ферзан Озпетек добавил в Инстаграм !!!
Ничто не является более важным, чем любовь "Красный Стамбул"

https://www.instagram.com/p/BQS2h0NjSQn/

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 196
Готови ли сме за епизода тази вечер?  Flutter

Пожелавам на всички приятно гледане и безпроблемен нет!  Heart Eyes

# 197
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Озета вече почва, ама...  Wink нали гледах серията вече три пъти, мога и без него, та... да се обадя, че съм на линия.  Peace

Интересни неща сте събрали и днес, ама... за тях много не ми остана време, по-късно ще наваксвам.  Peace

Нови снимки на Туба...  Simple Smile  с голям фотограф ( и на мен ми харесва сесията, която знаем, че е негова) и с Ферзан бей.  Simple Smile

Сега да се подготвим и...  Wink в галерията малко по-късно ще се срещнем.  Peace

Приятно гледане и безпроблемен нет!  Peace

# 198
Използвам рекламите да ви пожелая приятно гледане!  Hug

# 199
  • Русе
Страхотна беше и тази серия - хареса ми.  Peace
Особено моментите на Джесур и Сюхан - така се мятаха от едни усещания към други, ту се преструват, че не се обичат, ту пък си признават чувствата. Но... искам да ги видя и с превод за да разбера и думите им, макар и да ми хареса много и начинът, по който се променяха гласовете им дори. Туба и Киво - не само са красиви, но и страхотни актьори.  Peace

# 200
Здравейте Hug

Д:Добре, че наистина не те обичам.
С:Добре, че наистина не те обичам..

Просто  и двамата  си повярваха. Joy Joy,че не се обичат  и ние покрай тях. Joy Joy
Хареса ми, изразителни,интонацията  на гласовете се променяше  във всеки следващ момент,с превода ще бъде още по добре.

Дано Ръфат успеят да го спасят,предполагам ,че това пак е дело на Тбей.

# 201
Не успях за началото на епизода,но все пак гледах до края! Peace Много ми хареса!Сю и Джес бяха страхотни в мъката и любовта! newsm10 Т бей е все още всемогъщ!Веднага организира нападения,пожар и преместването на Ръза! Peace

# 202
Имах малко проблеми с лаптопа и затова чак сега стигнах до тук.
Отново епизода беше чудесен. Не усетих как минаха  над 2 часа в компанията на Сю, Джес и останалите Peace Сега ще очаквам превода с нетърпение
Цвети Hug, Вичи  Hug, Злати Hug

Разбрах, че Гришо е победил тази вечер smile3501 bg И мачът е бил доста инфарктен Sunglasses Утре нашите спортни дружки Надин и Сабинка ще разкажат

Малко е късно , но да заредя няколко гифчета от  тазвечерния прекрасен епизод за настроение  Peace
Интересен епизод с пррекрасна игра на всички Peace
Туба и Къванч показаха невероятна игра- Красиви и Дръзки, влюбени Сю и Джес. Всеки миг с тях бе  удоволствие за сетивата ми  Heart Eyes

Само Сюхан  Heart Eyes

И прекрасните Сю и Джес

С тази целувка ви пожелавам лека нощ! smile3524

# 203
Добро утро!  Hug

И на мен ми хареса епизода!  Hug
Нищо не разбирах от разговорите, но мисля, че не ми и трябваше за любовта.  Mr. Green
Другото ще го разбера с превод.  Peace
Някои размисли и страсти без превод. Може и да греша, защото после изчетох превода на Лили  Hug, за който много й благодаря!  newsm51
Възможно е да не съм разбрала точно моментите, но ме напира да си кажа!  Mr. Green
Харесва ми, че показват една зряла и обмислена /ако мога така да се изразя/, любов.
Не е младежката лудост, когато всичко е съсредоточено в хормоните и това, което те движи е само любовта, готов си на всичко за нея и минаваш през всички препятствия без да мислиш, воден единствено от това велико чувство. Справка - Ромео и Жулиета... Laughing
Тук имаме друг вид любов - хормоните и пеперудите си ги има, разбира се, но си достатъчно зрял, да помислиш какво да правиш с тях.
Героите ни са на възраст, при която можеше/ако не беше турски сериал/ да имат партньори, семейство, деца... Дори тогава това чувство може да те връхлети и ти нищо не можеш да направиш - на сърцето не се заповяда. Имаш два пътя - или да се предадеш на тази любов, или да я отблъснеш.
На Джесур му трябваше време/10 епизода Mr. Green/ да реши какво да прави...
Имаше си резон и за двете опции. Той обмисли ситуацията, опита да се ожесточи и отдалечи, но СЦ го поставяше все в положения, че да се влюбва и възхищава на тази силна Сю все повече и повече.
Когато му се предостави удобна възможност да я притежава, той веднага я сграбчи и организира!  Mr. Green
Той избра опцията любов, понесе се по нея, и комбинативния му ум започна да служи на тази кауза.
Сюхан е в друго положение. Тя се влюби в спасителя си, не се противопостави на чувствата си, защото хем не го познаваше, хем усещаше в него лошото привлекателно момче. Казват - любопитството убило котката!  Laughing В случая на Сю е точно така - той е странен, привлекателен, загадъчен, красив - как да му устоиш! Е, тя не успя. Влюби се сериозно и с всичка сила!  Mr. Green
Когато разкри сама, а и той си призна намеренията и плановете, тя вече не можеше да спре страстта, пламъка, любовта.
Но и тя не е малко момиче - опита да се бори с чувствата си, опита да се убеждава че го мрази, но баща й, вместо да я подкрепи в това усилие, правеше всичко по силите си да дава на Джесур възможност да прояви смелост, дързост, геройство и Сю не успя да устои!  Mr. Green
Но дори и след ПБН тя се бореше с любовта си, непрекъснато подхранваше недоверието си, разкъсваше се между любовта и синовната обич.
Както виждаме - двете възможности - да се предадеш на зряла любов и да се бориш с нея ги имаме пред очите си.
С интерес чакам как ще ги развие СЦ.
Ако съм била досадна, сорри!  ooooh!
Напираше ми изнътре!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хубав ден ви желая!  Hug

# 204
# 205
Добро утро! Hug Hug Hug

Канти Hug,макар и късно и с проблем с лаптопа си ни пуснала новите гифчета! bouquet

Линка Hug,вече си споделила това,което ти напираше да кажеш! Wink newsm10 Имаш лайк! Hug

София Hug

Епизодът ми хареса от това,което видях! PeaceСтрахотни Сю и Джес! newsm10 И Гришо гледах,но с прекъсване! Peace Така е когато си на гости и не всеки следи сериали и спорт! Laughing

Рейтинга....

TOTAL-
 1 VATANIM SENSIN KANAL D 20:30 23:15 6,56 15,04
2 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:31 23:31 5,71 13,23
3 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV 09:59 12:59 5,43 31,81

AB
 1 VATANIM SENSIN KANAL D 20:30 23:15 10,35 24,96
2 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:31 23:31 7,78 18,86
3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59 20:00 5,69 18,39

20+ABC1
 1 VATANIM SENSIN KANAL D 20:30 23:15 9,37 21,04
2 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:31 23:31 7,03 15,84
3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59 20:00 6,31 18,36

Желая ви хубав и лек ден! Hug Hug Hug

-------------------

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 09:35 от Zlatina3

# 206
  • Пазарджик
Добро утро, мили момичета! Щастлив и усмихнат ден Ви пожелавам!  Hug Hug Hug Hug Hug

Линка, благодаря, че си написала това което мисля и аз!  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Много голями ми бяха очакванията от Туба и Къванч, но те ги надминаха. Сред многото добри турски

артисти те блестят и се открояват ярко. Доставят удоволствие на зрителите като мен. newsm03

Да започнем денят с песен

# 207

Привет, привет! Hug Казват, че от много глава не боли Wink А пък аз ви казвам, че от много синьо-боли ooooh! Mr. Green
Желая хубав ден на всички!  Hug
 Линка е написала хубав коментар без превод, представям си какъв ще е след преведен епизод Grinning
В рейтинга сме цимент, може и да не го гледаме до края Mr. Green
Виждам, че русенки са избутали "АСК' до осмо място в група, да се спрат малко, че да не ни отвеят и нас Joy Joy

Сега бягам за аналгинче, че отново ме чака тежък сериално-тенисен ден Embarassed

# 208
Искам да допълня предишни пост, че другото име на тази внезапна любов, е страст...
Има един голям роман до къде може да те доведе страстта, и той, разбира се, се нарича „Ана Каренина“...
Дето вика един приятел за каквото и да стане въпрос, все му намираш аналогията в скучните романи на Л. Толстой.  ooooh!
Това за „скучните“ си е негово лично мнение, което аз абсолютно не споделям!  Naughty Stop Crossing Arms
Но това е, на по-зряла възраст може да те връхлети изпепеляваща страст, която да те съгради или опустоши. За Ана знаем - съсипва я, надявам се да е изграждаща за Сю. Peace
Поне Джесур не е Вронски!  Joy
А бе, добре са го направили сериала, интересен е и има за какво да мислиш, ако искаш, разбира се... Mr. Green

# 209
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Гуга HugНадин HugЗлати HugСофия Hug wavey
Линка HugБлагодаря ти и за двата поста.Имаш лайкчета от мен
много точно и ясно си предала това което си почувствала ,гледайки серията.
За да не се повтаряме  и аз усетих по същия начин нещата.Благодаря ти. bouquet

https://www.instagram.com/p/BQUDEQLj79x/
2 млн подписчиков в Инстаграм 😄😄

Много нежност и внимание.

Нещо,което много ми хареса.

Рецепта за Поносимост
Цитат
Сега ще ти разкажа как да стане
светът почти с идея поносим:
Една ръка, поставена на рамото,
в мига, когато всичко те боли.
Един поет, обичащ до полуда,