Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 233

• 69 877
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Гуга HugНадин HugЛинка HugВичи Hug

Епизодът няма как да не ни грабне и закове пред екрана! newsm10

от ИГ на Туба...

Песента от 13 еп.!
Cesur ve Güzel 13. Bölüm - Athena Hazırla Beni

https://youtu.be/RXMbHECxoQM

# 211
Здравейте Hug

Трейлър

/www.youtube.com/watch?v=2VrNT5fPOXY

# 212
  • Ruse, Bulgaria
Смели и Красиви 14.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 213
Благодаря!  Hug
За новия персонаж има предложение и съм съгласна

При Сю трудно ще мине вече. Няма да повярва никой, вкл. и Джес, че тя може да се увлече по него. Laughing

Трей на ЧИ на италиано /хареса ми  Laughing/

# 214
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Тази сутрин нямах сили да пиша, защото ми се случи нещо, което очаквах от известно време, но... все пак много ме сепна и натъжи - моята котка умря  Cry

Скрит текст:
Вярно, напоследък беше далече от този вид, но... 10 години и от една шепа котенце... - много ми е мъчно  Cry

Единствено това, че имам и още един любимец, а и разните ми занимавки ми помага.

Прекрасно е, че има сериал, като ДК, който не само запълва дните ни с красиви картини, но с чудесната игра на всички актьори и особено на Туба и Киво и с интересната история ни кара да мислим и гадаем. А в някои моменти в живота ни ( както и при мен сега  Sad) - действа и като лек.

Линка  Hug много ми хареса как си описала любовта на Джесур и Сюахан  bouquet

Канти  Hug страхотни гифчета  bouquet, ама... имам и молба  Praynig - ако можеш да изрежеш и такива от мента във фабриката, че много ми харесаха там нашите ГГ.  Peace

Надин  Hug добре си отразила  Wink пак русенската ни група - АСК е другото ми хапче против мъка и депресия и много ме радва, че този сериал успява в този труден рейтингов свят ( нали е всекидневен  Wink не само в четвъртък е на 8-ма позиция) - да размине толкова популярни актьори-звезди и скъпо струващи продукции със своя явно доста по-нисък бюджет и начинаещи актьори в главните роли... Това си е постижение, а пък и не се страхувам, че...  Wink може да размине ДК - виждам реално нещата и едва ли би могъл да напредне  Thinking в нашия ден повече от една позиция, ама...  hahaha за другите дни  newsm78 знам ли някъде може и да успее.  Laughing
Ама... аз като го загледах - АСК беше на около 30-та позиция, така че...  Wink много не ме интересува, по-важното е, че ме задържа като зрител.  Peace

Не съм пропуснала и фрагмана  Peace

Благодаря за превода!  bouquet

Интересно вървят нещата  Thinking, новият герой вече е на линия.
Чудя се само прокурорите ходят ли да разпитват? Да не излезе следовател този човек?  newsm78

Линка, ама какъвто и да е - подхожда на Бану, одобрявам  Wink

А иначе за самата случка  Thinking чудя... се катастрофата е явно, че е умишлена, но... дали е организирана за да бъде убит затворника или само укрит? Защо иначе го местят след толкова години престой на едно място? А дали  newsm78  ако е заради опит за убийство и заради нескопосаното следене от пишман полицаят ни, да използва случая и да избяга?  newsm78

# 215

Лека нощ!  Hug

# 216
Здравейте Hug

Благодаря ви за споделените снимки, колажи и анимации, за коментарите - в темата сте отразили  романтиката на епизода Hug
Благодаря и за преведения епизод Hug
От гледането онлайн останах с впечателние, че Тбей има пръст в т.нар. бягство(то и др. опция не виждам, след като затворникът не се е срещал с никого, долколкото си спомням Thinking)
- или е решил да ликвидира опитващия се да проговори Ръза, а в затвора ще е твърде съмнително
- или е решил да го скрие за своя застраховка, ако нещата съвсем се разнищат.
А това, че Тбей  вероятно не е осведомил Адалет- май ме навежда повече на 2рата опция или пък е искал нещата да изглеждат по-достоверни newsm78 Но може А. и да знае - умее да припада Mr. Green

Линка - анатомията на Сю-Джес си ни представила thumbsup
Да, любовта наистина е на зрели хора, които се обичат силно, но не са отнесени от вихъра - могат все още да мислят и да се контролират. Достатъчно зрели и свободни са и да се отдават на хормоните, без страхове и след това да могат да спазват дистанция. А да оглупеят от любов, има още време Wink

Интересно е, че Джес й има пълно доверие, но не забравя коя е. Сю  му има доверие, но като на мъж, какъвто Линка го е описала, но към Джес А. има резерви. Най-малкото, защото чувства обсебеността му от отмъщението.

Имам и някои "но" Peace
 Джес не мисля, че вече е избрал опцията любов Peace Да, след 10 еп. й се отдаде. Физически и емоционално - да, сияе от любов, несигурен е от любов, но не е стигнал фазата, при която да усеща болката на другия и да се стреми да я поеме в/у себе си, забравяйки себе си. Все още не е готов да избира, защото е прекалено уверен, мислейки, че може да живее в любов и хармония с дъщерята и да мрази и всячески да се стреми да унищожи бащата, не просто да да го разобличи.
Хем е силно и искрено влюбен и не само влюбен, лети творчески от любовта си, хем не усеща какво огорчава и наранява Сю. Уж е умен и благороден, но не осъзнава, че Сю може да изобличи баща си, но  да се отрече от него - не. Не е естествено. Човек, който може да се откаже от родителите си, може да се откаже и от всичко друго.

От тая гледна точка, Джес влиза в любовта обременен и макар и непреднамерено нараняващ. Доколкото разбрах към гласовете на Ръфат и Бану да не забравя отмъщението, се прибави и най-силният глас - на болнта майка. А той е повече от закон.

Не мога да не спомена 2 контрамомента, отразяващи все още "хем-хем" същността на Джес - окачането на картините в дома Си (не дома Им) в присъствието на Сю и неверояно милия подарък в картинната галерия. Все свързанни с картини!

Сю е притисната отвсякъде, използвана и наранявана, но тя не е обременена. Прекалено честна и справедлива е, за да играе игри, прекалено чувствителна е и деликатна, усеща болката на другите и въпреки своята се раздава.
Не мисля, че тя  се съпротивлява много на любовта, когато я осъзна, разбира се. Приема я, отдава й се, но не е заслепена. В искреността и неприкритостта й е силата й. Не всеки може да си признае и да запази достойнство, да си тръгне, не за да я гонят, а защото това е единственият изход за момента.
 Хубото при нея е, че не кокетничи и досега не е въртяла женски номерца.
Та тук ми дойдоха стиховете на Н. Йорданов:
Моето Мъжко Момиче никак не се шегува.
Ако обича - обича. Ако ревнува - ревнува.
Аз не умея да бъда толкова категоричен,
моята строга присъда е моето Мъжко Момиче.
То мълчаливо подрежда
моите мъжки ризи,
моите мъжки надежди,
моите мъжки капризи.
Яростен или усмихнат,
никога безразличен,
бавно и светло прониквам
в моето Мъжко Момиче.

И ако случайно побегна
винаги пак ще ме връща
осъществената в него
истинска, моя същност.
Весела и узряла -
Тя към света наднича
скрита в женското тяло
на моето Мъжко Момиче....

Докато си пускам поста пуснаха песента Wink Често ми се случват подобни съвпадения Wink

Увлякох се, а около мене тръстика тези дни да искаш ooooh!

Цвети,, искрено съжалявам за котето ти Sad

ПП Едно клипче ми изскочи за пристрастяването и болката: https://www.facebook.com/miro.mitev/videos/10212377814870738/[/b
Не съм Канти, нито Вичи Peace, но в него една мисъл, която много по-точно и по-ясно изразява, това, което се опитах да кажа с толкова думи Naughty

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 23:32 от Bagi

# 217
Добро утро в събота!  Hug

Баги  Hug съгласна съм с теб, аз всъщност очертах грубо нещата, а персонажите още се развиват и променят. Вече осъзнаха и признаха любовта си, да видим как ще я развиват и опазват. Hug
Цвети  Hug
Скрит текст:
Мир на праха ѝ на твоята домашна любимка. За съжаление в нашия свят всичко е тленно и има край.  Cry
Що се отнася до Ръфо, жалко, че го раниха. Надявам се, че няма да се случи нищо непоправимо и чудесата на турската медицина ще намерят приложение в неговото спасение, защото в противен случай освен, че ще липсва на Джес, ще липсва много и на мен. Това е героят, който най-много ме забавлява, кара ме да се смея със всяка поява на екран. Толкова е неумел, горкия!  Mr. Green Постоянно го арестуват, или следи някого като ахмак, с една дума, много е  як!  Laughing
Аз също смятам, че катастрофата е умишлена, надявам се Ръза да свидетелства накрая за откриване на истината. Мисля, че ще го въведат някъде без да ни кажат, иначе защо не ни показаха лицето му до сега. Ще видим какво е намислила СЦ.
Само на мен ли ми се стори, че Туба е болна, явно я е хванал вируса, дето мъчеше Киво - гласът ѝ нещо дрезгавее, очите блестят нездраво... newsm78
Така е, като се целува с болни!  Crossing Arms
Ама и при какви условия снимат само!  Stop
На сцената, когато тя се опари на камината, ясно личи, като разговарят, че дъхът им се вижда!  Thinking Сигурно е много студено в тези помещения въпреки камината... ooooh!

Туба обича суши, явно Сюхан - също!  Mr. Green

Което ми напомня, че първо видях героиня на Туба да яде суши в ПС, Мурат Оджа я научи... Wink
От там се сетих, че срещнах в нета  една забавна снимка на Джансел от новото му дизи!  Laughing

Мислех, че е сериозна драма, ама след тази снимка не съм сигурна!  hahaha

Дълго стана, но ми беше забавно да го пиша. Дано и на вас да е забавно като го четете!  Simple Smile
Хубав ден ви желая!  Hug

# 218
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря за фрагмана! bouquet bouquet bouquet Да видим новия прокурор как ще се представи!Хареса ми,че Сердар Йозер е с друга визия,че ми омръзна да го гледам брадат и мустакат! Laughing

Баги HugЛинка Hug

Цвети Hug
Скрит текст:
Съжалявам за котенцето! Sad

Желая ви хубав и щастлив ден! bouquet

# 219
  • Русе
Добро утро!  Hug

Днес нещо не мога да се разсъня  ooooh! последните два дни явно ме поизтощиха, та... още една доза кафе и... любимата занимавка ще се справят.  Peace

Линка, Злати  Hug

Много красиви колажи правят феновете, да се чуди човек какво да избере  Simple Smile

Има и такъв тип, не съм много наясно с надписите, ама... все нещо се подразбира според кадрите.  Peace

Хубав ден на всички!  Peace

# 220

Открийте десетте разлики  Grinning
Ако си нямате работа като мен разбира се Mr. Green Бързам да я свърша, че ме чакат два тенис полуфинала следобед Wink
Гледам за Сабинкова в публиката, ама то много русо се събрало в залата, бе.. Sunglasses Да се чуди човек тенис ли обичат или Гришо, щото като не играе той, нещо намаляват с геометрична прогресия Mr. Green Mr. Green
И на вас хубав ден желая! Peace
Цвети Hug Cry

Знаете, че съм от благодарните, които не го пишат постоянно /благодаря по веднъж в началото на темата, стига ви.. Joy Joy Joy/ затова тихичко и без да казвам на кой, си слагам лайкчета/ Страшни стеее!!!

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 11:08 от nadine1111

# 221
  • Русе
Малко от пресата...  Wink

Цитат
МОЯ ЛЮБИМАЯ АКТРИСА ТУБА БУЮКУСТУН
Девлет Бахчели(глава опозиционной партии Турции)в интервью газете Hurriyet ответил : Внимательно следит за сериалами, есть очень много хороших проэктов, которые показывают в одно и тоже времья. Смотрит сериал "Внутри", но там много насилия и жестокости. В четверг вечером смотрю "Смелый и Красивая" На вопрос, есть ли кто из любимых актёров в этом сериале? Девлет ответил : Да, есть...Туба Буюкустун. Она очень хорошая актриса.

Перевод : David Vilia

# 222
Привет! Hug Hug Hug

Цвети Hug

Надин Hug,синът ми също ще е в залата днес и утре!Толкова успя за да гледа Гришо! Laughing

Да очакваме фрагман за ЧИ! Peace
https://vk.com/tuba_bustun?z=video-121564141_456241244%2F93bc4d5 … l_wall_-121564141
Цитат
Инстаграм Тубы
Красный Стамбул с 3-го марта в кинотеатрах. Новый фраг выйдет сегодня вечером в 21-00 на @bkmonline i #İstanbulKırmızısı
#TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн #İstanbulKırmızısı

# 223
Малко от пресата...  Wink

Цитат
МОЯ ЛЮБИМАЯ АКТРИСА ТУБА БУЮКУСТУН
Девлет Бахчели(глава опозиционной партии Турции)в интервью газете Hurriyet ответил : Внимательно следит за сериалами, есть очень много хороших проэктов, которые показывают в одно и тоже времья. Смотрит сериал "Внутри", но там много насилия и жестокости. В четверг вечером смотрю "Смелый и Красивая" На вопрос, есть ли кто из любимых актёров в этом сериале? Девлет ответил : Да, есть...Туба Буюкустун. Она очень хорошая актриса.

Перевод : David Vilia

Това, че Туба е харесвана от политик от опозицията дали трябва да ни тревожи? newsm78
То да се чудиш от какво да се пазиш... Mr. Green
Интересно този политик защо не харесва ОВ с Онур, или онзи за създаването на исляма с Енгин Алъън Д.
Ами харесва такава сапунена сапунка?  Joy
Явно дори и политиците имат понякога добър вкус, Peace
Чак ми е странно като го видях написано!  hahaha hahaha hahaha

Цитат
ПЕРЕВОД https://vk.com/kivancoyku
Проблема на съёмках "Джесура и красавицы"!

Стало известно, что Туба Буйукустун отказала поклонникам сериала "Джесур и красавица" в просьбе сфотографироваться с ней. Фанаты ждали актрису у съёмочной площади. Красавица-актриса несколько часов не выходила из своего фургона и создала большие проблемы на съёмках.

Возникли неожиданные проблемы на съёмках сериала "Джесур и красавица", главные роли в котором играют Кыванч Татлытуг и Туба Буйукустун. Молодые поклонники сериала собрались у съёмочной площадки сериала в Байрамоглу.

Фанаты несколько часов ждали главных актёров, дабы сфотографироваться с ними.

Кыванч Татлытуг сфотографировался с каждым желающим, да и по несколько раз. Но Туба, которая на данный момент разводится с Онуром Сайлаком, решила отказать фанатам. Актриса зашла в свой фургон сразу после завершения съёмки определённой сцены с ней и не выходила из него до ухода фанатов, по
этой причине были задержаны съёмки, так как всем пришлось ждать Тубу, которая никак не желала выйти из фургона. Стало известно, что подобное поведение актрисы подверглось критике жителями Байрамоглу и фанатами сериала.
Май познах, че Туба е болна.  newsm78
Никога не е отказвала на феновете, и надли Онур е яричината сега да го прави.
Определено съм сигурна. че се дължи на здравословно неразположение, ама на журналюгите им дай сензации!  Crossing Arms

Злати  Hug благодаря за новината за нов трей на ЧИ тази вечер!  bouquet
Чудя се и него ли ще го изгледаме на трейчета и снимки, или ще имаме удоволствието да го докарат до кината в Б-я... newsm78

# 224
Здравейте Hug
Момичета Hugблагодаря ви за всичко споделено.
Баги HugБлагодаря ти за постовете ти. newsm10
Линка HugБлагодаря ти за всичко което правиш и ни доставяш
удоволствие да те четем.

Хубавите неща се случват на тези, които вярват. По-хубавите се случват на онези, които са търпеливи. А най-хубавите неща се случват на тези, които не се отказват.
/ Антон Чехов /

В Ютуб за няма два дни  13 серия и преглеждана близо 560 000 пъти.
Цвети HugСъжалявам много.

Цитат
"Винаги се чувствам щастлив. Знаеш ли защо?
Защото не чакам нищо от никого.
Да чакаш винаги боли. Животът е кратък.
Затова обичай живота, бъди щастлив и винаги се усмихвай.
Живей за себе си и запомни - преди да говориш - слушай, преди да пишеш - мисли, преди да нараниш - чувствай, преди да мразиш - обичай, преди да се предадеш - опитай!
Преди да умреш - ЖИВЕЙ!”

Шекспир

Общи условия

Активация на акаунт