Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 233

• 69 841
  • 737
  •   1
Отговори
# 75

Не е хубав старта на сериала на Джансел. Ето рейтингите
http://www.ranini.tv/reyting
Стартира на 19 позиция в тотала и АБ и на 17 в АБС. Дано имат късмет за по-добър рейтинг на 2 епизод.  Peace
Не че аз ще го гледам, де...

Гледам единствено и само нашия.   Mr. Green
Сравнения няма как да правя. На мен си ми харесва, приятно ми е, не ме товари.  Laughing
Трябва да имам време и за други неща.  Laughing

Затова пък нашият сериал е добре.  Peace

# 76
Добро утро! Hug Hug Hug

Баги Hug,благодаря за новите снимки и гифчето! bouquet

Канти Hug,въпреки че си писала за втори път пост си пуснала четиво и гифчетата са супер! newsm10

Линка HugВичи HugЦвети HugНадин Hug,за споделеното! bouquet bouquet bouquet bouquet

Сутрин проверявам рейтинга за сериалите и видях този на Джансел,но Линка вече е писала! LaughingВсички,които започнаха на скоро са с нисък рейтинг!Това са  с Енгин и Фахрие,в петък по Стар тв - Звездите са ...(с Джанан Е. и Месут А.)!Единствено Този град....с Керем Бурсин и Лейля Лидия е с по-добро класиране! Peace

Приятна събота,момичета! bouquet

# 77
Нова снимка от ЧИ  Hug

И един забавен клип от Ферзан бей!  Laughing Каръците! hahaha
https://www.instagram.com/p/BQFVXFkjfMg/

# 78
  • Русе
Линка, интересна снимка от ЧИ.  Peace

А колкото до ниският рейтинг на новоизлезлите сериали, ами... трудно е, когато хората вече следят нещо да го оставят заради новото.  Thinking А да не забравяме и че все пак има интернет и могат там видят и него.
Жалко е, но... с този принцип на мерене на рейтинг за да се види кое се харесва и дали да го продължат или спрат - не винаги е точната мярка според мен, ама... кой ни пита нас де.  Wink

# 79

Цитат
#KivancTatlitug #TubaBuyukustun #CesurveGüzel #kivanctuba
На арабском телевидении, показали репортаж Тубы , с фестиваля короткометражных фильмов.. Сказали, что новый сериал "Джесур и Красавица", который они так долго ждали, с Тубой и Киванчем, самый обсуждаемый в соц.сетях. Туба, по ее словам, прекрасно сработалась с Кива и не смотря на тяжелый график съемок, отлично сработались, вместе со всеми, на съемочной площадке и стали одной командой.
https://vk.com/feed?w=wall-123508620_34748
Е, то вече си личи, де... Sunglasses
И клипчето https://twitter.com/cesurveguzel_af/status/826865463254798339, давано по МВС
Баги Hug , твоето гифче обиколи форумите и пак се върна при нас  Joy

Линка, интересна снимка от ЧИ.  Peace

А колкото до ниският рейтинг на новоизлезлите сериали, ами... трудно е, когато хората вече следят нещо да го оставят заради новото.  Thinking А да не забравяме и че все пак има интернет и могат там видят и него.
Жалко е, но... с този принцип на мерене на рейтинг за да се види кое се харесва и дали да го продължат или спрат - не винаги е точната мярка според мен, ама... кой ни пита нас де.  Wink

Цвети  Hug хубав рейтинг и се мени всяка седмица - веднъж за Киво, друг път за Туба! Simple Smile Радвам се, че станаха двойка, по едно време взех да се съмнявам, но последните два епизода ми показаха какво могат големите актьори!   Peace

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 13:39 от Lina_4

# 80

Задава се нов сериал Rolling Eyes
Скрит текст:
Сериал "Запах ребенка" - это история большой любви, ненависти, интриг и самопожертвования, которая тянется из Амстердама в Стамбул

Зейнеп выросла в интернате в Амстердаме. Там она подружилась с девушкой по имени Несрин, турчанкой по происхождению, которую стала называть сестрой. И больше у нее никого нет.
Зейнеп работает медсестрой в детской больнице. Впервые в жизни влюбившись, она узнает, что забеременела от любимого человека. Зейнеп, которая собирает создать счастливую семью с любимым и ребенком, ещё не знает, что уготовила ей судьба.
Минутный гнев отдаляет ее от своих мечтаний и от ребенка, образуя непреодолимую пропасть с семьей Акбаш.

И хубави музикални картинки да сложа в темата Grinning

Kivanc & Tuba

# 81
Привет Hug

Хубав ден,дами bouquet

# 82
Линка HugЦвети HugНадин HugВичи Hug

Всяка седмица тръгват нови сериали! LaughingДругата събота по Стар тв. тръгва нов с Юсуф Чим(игра с Демет Й. в ''С аромат на ягоди'' ) и Мерве Болуур(игра с Къванч в К/Г)! Peace

# 83

#TubaBüyüküstün new 😍💕❤️️ #cesurvegüzel

# 84
# 85
Привет Hug

# 86
# 87
Привет Hug

Цитат
♥TUBA BUYUKUSTUN›ТУБА БУЙУКУСТУН♥/ЕЁ ПАРТНЁРЫ

Известный журналист и обозреватель Burhan AYERİ говорит : Я Люблю Тубу Буюкустун и Кыванча Татлытуг — это гармония. В четверг вечером мой выбор таков : На Star TV смотрю сериал "Смелый и Красивая". Важно отметить и тот факт, что и актёры второго плана также очень успешны...Это в сериале является большим преимуществом.
David Vilia

# 88
  • Русе
Охооо, имаме си нови снимки - с фен и от ЧИ.  Simple Smile

А аз си гледам, макар на пресекулки серията на руски  Wink

Цитат
- Послушай, что я тебе говорю.. как бы ты мне не доверяла, смотри не забывай этого, Сюхан. Я тебе, до этого момента не причинил никакого вреда. И никогда, не причиню. Этот брак, еще пригодится на суде. Ты не будешь вынуждена давать показания, как дочь против отца, и против меня, как мужа.

Това ми направи впечатление, дано и така стане - не трябва Сю да бъде принуждавана да вземе нечия страна в тази война. На нея и без това и е много тежко, още от момента, когато разбра  за мъжете, които обича кой за какво се бори и как това се отразява и на нея самата.

# 89
Здравейте Hug

Общи условия

Активация на акаунт