Математически турнири - 42

• 109 134
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
И втори клас, МБГ , ДАНИС, е готов.
Благодаря за бързото обявяване на резултатите!

# 46
Къде ги гледате резултатите? Ние в Шумен къде да следим?

# 47
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря за новата тема  bouquet
И при нас мина МБГ . Синът ми така и не научи точките си от предният кръг при положение,че питахме многократно Sad
Дано сега ни огрее!

за кой клас?

тук са всички класове  Peace

# 48
  • Варна
И при нас мина МБГ . Синът ми така и не научи точките си от предният кръг при положение,че питахме многократно Sad
Дано сега ни огрее!

за кой клас?

Тя не знае колко точки има детето и .От пуснатия линк не се разбира.  Wink

Дидева,благодаря за темата!  bouquet

# 49
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Дано сега ни огрее!

за кой клас?

Тя не знае колко точки има детето и .От пуснатия линк не се разбира.  Wink

Дидева,благодаря за темата!  bouquet

малко по-надолу са резултатите по градове  Peace

виждам, че е от Варна, за Варна има резултати от Материка, Ребус и ОУ "Славейков"

# 50
Къде ги гледате резултатите? Ние в Шумен къде да следим?
В училището, в което се е явило детето.

# 51
  • софия
Имало ли е преди Състезание по Математика Сан Стефано?
Скрит текст:
Нищо конкретно не намирам.
Скрит текст:
Като чуя името на Б. Сендов се изприщвам. Имахме негова снимка на стената в кабинета и другарката по математика до 7 кл. постоянно повтаряше "Това момче от Асеновград знаете ли колко задачи е решавало?"  Много го харесваше.

# 52
Ще се провежда за първи път.
Аз съм учила до четвърти клас по системата на Сендов и имам хубави спомени.

# 53
  • гр.Варна
Благодаря за новата тема  bouquet
Дано сега ни огрее!

за кой клас?

тук са всички класове  Peace

Тя не знае колко точки има детето и .От пуснатия линк не се разбира.  Wink

Дидева,благодаря за темата!  bouquet

малко по-надолу са резултатите по градове  Peace

виждам, че е от Варна, за Варна има резултати от Материка, Ребус и ОУ "Славейков"

Ние не сме се явявали на МБГ в гореспоменатите школи и училище!
Обърнах се директно към организаторите и най-сетне получих информация.1т.не му е стигнала за медал.А можеше да отида и прегледам работата му  newsm78

# 54
  • Варна
Благодаря за темата! Ние се явихме на МБГ и баткото каза, че една задача го е затруднила. Първокласника каза, че не му е стигнало времето да реши две задачи. Ще видим след показване на резултатите.

# 55
Моля, разпространете новината до повече ученици и участвайте:
2-ри Турнир по Природни Науки и Лингвистика Джоузеф Уолстънхолм:
http://alekdimitrov.com/comment.asp?NID=529

Състезанието се организира от десетокласници, нека да ги подкрепим с каквото можем - уважение към труда им и участие. Сигурен съм, че ще е интересно.

# 56
  • варна
Здравейте, аз ли се заблудих нещо, че вече има резултати от зима МБГ, защото търся а не виждам. Simple Smile Simple Smile На линка, са резултатите от есенния кръг.

# 57
  • София
Здравейте, аз ли се заблудих нещо, че вече има резултати от зима МБГ, защото търся а не виждам. Simple Smile Simple Smile На линка, са резултатите от есенния кръг.
На сайта на МБГ няма все още обобщени резултати. Има частични резултати по места, например в ДАНИС

# 58
  • варна
На сайта на МБГ няма все още обобщени резултати. Има частични резултати по места, например в ДАНИС
Ясно, благодаря !  Grinning

# 59
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
 МБГ  Варна "П.Р.Славейков"- http://slaveykov.net/wp-content/uploads/2017/02/site2-1.xls

Контестации по резултатите и грешки в имената на участниците могат да се коригират в училището на 07.02. – вторник от 8:30 до 15:30 при Дияна Петрова. След тази дата протоколите ще бъдат изпратени на организаторите

Общи условия

Активация на акаунт