Математически турнири - 42

• 109 192
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
И от кое училище е временно изпълняващият действащ учител?  Аз явно съм изпуснала коментариите, около общинския кръг на олимпиадата.

# 646
И от кое училище е временно изпълняващият действащ учител?  Аз явно съм изпуснала коментариите, около общинския кръг на олимпиадата.
Не си. Не бяха тук, а във ФБ. В профила на популярен преподавател по математика. Но беше грозно, макар и вярно.

# 647
Истината не може да е грозна. Грозни са моралните превземки, завладели съвременното общество,  които разделят истините на допустими и недопустими...

# 648
Истината не може да е грозна. Грозни са моралните превземки, завладели съвременното общество,  които разделят истините на допустими и недопустими...
Знам, че обичаш да си контра, но мисля, че не си ме разбрал. Или аз не съм се изразила правилно.
За мен грозни бяха коментарите, че грешките в задачите и критериите са едва ли не оправдани, защото видите ли някой се е съгласил да съвместява две длъжности, а ние трябва да сме му благодарни и да си мълчим. Лицемерието винаги е грозно. Но вероятно наистина е вярно, че човекът, който изпълнява длъжността е прекомерно натоварен и на това се дължат допуснатите грешки и пропуски. Което пък по никакъв начин не може да успокои всички, които са засегнати от тези грешки и пропуски.

# 649
Да, не съм те разбрал.

# 650
  • София
Здравейте  bouquet.
Дали вече има някаква информация как става записването за ПМС за 4-8 клас (Варна)  newsm78?
Не намирам нищо из нета  Rolling Eyes, а състезанието наближава.

# 651
Здравейте,
регистрирах дъщеря ми за участие в МС "Румен Грозданов", но не мога да намеря поне една примерна тема от предишни години за същото състезание. Моля, някой ако има, да ми прати. Предвариелно благодаря! velot_@abv.bg

# 652
За децата от Бургас.
ЕК ще има в ОУ "Братя Миладинови", но не знам как стои въпроса с 4 клас. Записването е до 15.03. при учителките и не знам как стои въпроса с деца от други училища. Таксата е 8 лева.

# 653
  • Бургас
За децата от Бургас.
ЕК ще има в ОУ "Братя Миладинови", но не знам как стои въпроса с 4 клас. Записването е до 15.03. при учителките и не знам как стои въпроса с деца от други училища. Таксата е 8 лева.
Четвъртокласниците ще са в ОУ „Васил Априлов“ - не дължат такса. Друго училище -домакин е ОУ "Антон Страшимиров", както и всички подали заявление до Съюза на математиците Бургас в срок, обикновено и едно училище в Меден Рудник и тн., в сайтовете им предполагам е поместено. Няма обща информация.

# 654
  • София/Варна
За София - 2 СУ също ще бъде домакин на ЕК, но само за 4 класници. Това ни беше съобщено от класната на сина ми.

# 655
За София - 2 СУ също ще бъде домакин на ЕК, но само за 4 класници. Това ни беше съобщено от класната на сина ми.
А трябва ли и там да се записвате или е достатъчно заявлението, което подадохме миналата седмица?
При нас нищо не споменават.

# 656
  • София/Варна
Само заявление подадохме, след това класната ни информира.

# 657
Здравейте, някой беше споменал че има тема в която се решават задачи. Може ли да ми дадете линк към нея.

# 658
  • София
Здравейте, някой беше споменал че има тема в която се решават задачи. Може ли да ми дадете линк към нея.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=949753;topicrefid=19

# 659
  • София
Здравейте, дали още мога да запиша за ЕК ? и къде в София? Не намерих сайт за ЕК, само ФБ страница, в която няма много информация за училищата.

Общи условия

Активация на акаунт