Математически турнири - 42

• 109 177
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Няма нито едно българче... Аз ли се бъркам, или друга година дописват списъка в последствие?
То си пише ясно.
Опубликованы призеры кроме Санкт-Петербурга, Сербии, Болгарии, Якутии, Нижнего Новгорода, Бурятии, Ижевска, Сарова, Японии

# 676
  • София
Понеже мина 10.03. да попитам дали някъде по у-щата децата са си получили медалите от Математика без граници - зимния кръг? Мернах, че в ДАНИС са ги давали в събота, но по у-ща как ли стои въпроса? В нашето засега нищо не казват. Първи медал й е на девойката и се вълнува. Simple Smile

# 677
  • Sliven, Bulgaria
Няма нито едно българче... Аз ли се бъркам, или друга година дописват списъка в последствие?
То си пише ясно.
Опубликованы призеры кроме Санкт-Петербурга, Сербии, Болгарии, Якутии, Нижнего Новгорода, Бурятии, Ижевска, Сарова, Японии
Проверих - миналата година в последствие дописаха деца, явили се в Ямбол и в ДАНИС.

# 678
Аз бях забравила за медалите на МБГ.
Някой може ли да сподели в 125-то дават ли се вече и кога?

# 679
от МБГ бяха писали че всички медали са изпратени до края на февруари
не знам защо не ви ги дават  newsm78
Чрез „Български пощи” започнахме да изпращаме сертификатите и медалите на победителите и очакваме да приключим  с изпращането до 28.02.2017 г.

# 680
То си пише ясно.
Проверих - миналата година в последствие дописаха деца, явили се в Ямбол и в ДАНИС.
Нали същото казвам и аз. На страницата пише, че са публикувани имената на призьорите с изключение на тези от изброените места.

# 681
Детето се явява в друго училище и ние просто не сме го потърсили. Ще взема да звънна и да питам.

# 682
В Пловдив медалите от зимен кръг на МБГ пристигнаха.  Peace

# 683
  • София
от МБГ бяха писали че всички медали са изпратени до края на февруари
не знам защо не ви ги дават  newsm78
Чрез „Български пощи” започнахме да изпращаме сертификатите и медалите на победителите и очакваме да приключим  с изпращането до 28.02.2017 г.
На официалния им сайт пишеше, че до 10.03. ще ги изпратят и аз заради това изчаквах. Ще питам вече в у-щето.

# 684
  • Пловдив
В Пловдив медалите от зимен кръг на МБГ пристигнаха.  Peace
В ТГ- Пловдив също са получили медалите за зимния кръг на МБГ.

# 685
Нямам време да прегледам темата. Извинявам се, ако повтарям някого.
РУО - Варна са качили разпределение на четвъртокласниците за ЕК.
http://ruo-varna.bg/images/Copy_of_Untitled_attachment_00004.xlsx

# 686
Активен е линкът за МБГ Пролет, ДАНИС.

# 687
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Активен е линкът за МБГ Пролет, ДАНИС.

Hug там сме  Hug

# 688
http://mgberon.com/pmsvarna/ - информация за ПМС Варна.

# 689

Благодаря! А този хотел Персей близо ли е до МГ Варна?

Общи условия

Активация на акаунт