Мнения за д-р Йосиф Петков

• 3 315
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,

бих искал да ви попитам за мнение за д-р Йосиф Петков. Той работи в София и Козлодуй. Някой посещавал ли го е и какво е мнението ви  за него? Смятам да си направя имплант при него, но в интернет няма никаква информация за него, освен че 2010 е станал "Зъбилекар на годината", което разбира се е доста положително.

Надявам се да се включат хора в темата, които имат информация за него.

Благодаря!

# 1
Здравейте,

все още никой не е писал по-моята тема. Това дали означава, че никой не го е чувал този доктор, никой не е ходил при него, и никой не познава никого, който го е посещавал?

Надявам се някой да отдели 2-3мин от времето си за да разкаже своят опит с него или да даде информация, която има.

Благодаря!

# 2
Предполагам сте от района на Козлодуй, затова питате точно за д-р Петков. Имам поставен един имплант от него.Доволна съм. Няма да го хваля, нито ще се оплаквам от него(от цените му). За всеки лекар винаги има и добри и не лоши отзиви. На мен той ми свърши работа. Направи това, което беше обещал и засега всичко е наред. Той разреши един друг мой проблем, с който останалите местни стоматолози не се заеха. Желая Ви успех в избора на имплантолог и дано всичко се развие по най-добрия за Вас начин!

# 3
Благодаря за отговора. От София съм, но ми казаха че той идва и тук. Каква беше цената за импланта който ви е направил и бил ли е с нещо по-специален или просто обикновен имплант?

# 4
Благодаря за отговора. От София съм, но ми казаха че той идва и тук. Каква беше цената за импланта който ви е направил и бил ли е с нещо по-специален или просто обикновен имплант?

Не ми е казвал да е по-специален имплатът. Предложи ми два варианта на различни цени. Избрах по-евтиния вариант. Каза ми, че е южнокорейски - добър като съотношение цена /качество. 750 лв. Короната, поставена над импланта, е на отделна цена. Общо този зъб ми излезе около 1300 лв. Иначе поставя и по-скъпи френски някакви, но не съм се интересувала. В нашия район д-р Петков е единствен имплантолог. Вие може би имате по-голям избор в София. Късмет!

Общи условия

Активация на акаунт