"Ние, нашите и вашите"

• 60 108
  • 350
  •   1
Отговори
# 285
Вчерашния епизод ми се стори ужасно скучен, разместват фокуса върху някакви маргинални герои, които изобщо с нищо не са ми интересни.

# 286
  • Пловдив
Вчерашния епизод ми се стори ужасно скучен, разместват фокуса върху някакви маргинални герои, които изобщо с нищо не са ми интересни.
Да. Последните няколко епизода ги пуснах за фон само - почти нищо интересно не се случи. Започна свежо и забавно, а сега издиша.

# 287
Историята с Маргарита и златотърсача ми е крайно безинтересна, както и тази с другия ресторант. Ще ми се да видя интересен развой при забременялата Джуджи.  baby_neutral

# 288
  • София
Особено тази с ресторанта... ooooh!

# 289
А мен Джуджи ме дразни каква ужасна интонация има..

# 290
  • София
Най-много ми харесва актьорът, който играе Кристиян. Жалко че май му намаляват появите във филма.

# 291
Джуджи освен за певица, не става и за актриса. Дано по-бързо й развият образа и да си отива вкъщи  Grinning
Ама к'во приказваш? Тя каза, че толкова добре се е представила, че  записва актьорско майсторство в НАТФИЗ. И то всички от сериала я насърчавали, тооолкова е добра!

# 292
  • София
Джуджи освен за певица, не става и за актриса. Дано по-бързо й развият образа и да си отива вкъщи  Grinning
Ама к'во приказваш? Тя каза, че толкова добре се е представила, че  записва актьорско майсторство в НАТФИЗ. И то всички от сериала я насърчавали, тооолкова е добра!

Последно при Милен я мернах каза, че щяла да учи филмово продуцентство или нещо подбно в НБУ.

# 293
Записвам се и аз сред гледащите!

# 294
  • Пловдив
Абе,що не им сменят спалнята на Лили и Христо Mr. Green то няма такова скърцане!
И най-малкото момче на градина ли ходи?Кой се грижи за него?

# 295
Тоя малкия ноо лаб актьор. Баща му ще му чупи касичката той "тате, какво правиш?"  с един равен тонец.. Скучна серия беше!!

# 296
  • Пловдив
Ааа,хареса ми тийм билдинга Mr. Green Ма тоя директор прекалява Stop

# 297
А сцената с колата с русата мацка в него. В един кадър вали по прозореца, като излезе да говори с племенника си- няма дъжд Wink

# 298
На 25.05 ще се излъчи последният епизод от 1ви сезон. Дали ще има втори сезон, знаете ли?

Цитат
Остават броени дни до финала на 25 май от 21.00 ч. по NOVA

Тази седмица екипът на "Ние, нашите и вашите" ще заснеме кадрите от последните епизоди на романтичната комедия. Първият сезон е от общо 24 епизода, а финалът ще бъде на 25-и май от 21:00 ч. по NOVA. "Развихме различни истории и е време да видим дали нещо ще се случи между Деси и Мартин, както и дали няма да приключи всичко между Лили и Христо. Изградихме страхотен образ на Христо Мутафчиев, който се превърна в най-големия конкурент и кошмар на Зорко. На Божинов и сестра му Светла също няма да им е никак лесно, но все пак да не забравяме и отношенията между Ека и Иво. Зрителите да се готвят за всякакви изненади в следващите епизоди", споделя продуцентът и режисьор на сериала Димитър Гочев.

# 299
На 25.05 ще се излъчи последният епизод от 1ви сезон. Дали ще има втори сезон, знаете ли?
Ако продължава да зазлява сюжета, по-добре въобще да няма сезон 2.

Общи условия

Активация на акаунт