Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 72 638
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Престиж са ми отговорили днес, че магнитчетата в Траяна са 5 за сега.  Blush

Видях, че и в сухите пасти на Престиж има някакви детски неща вътре. Май 3Д пъзел се получава.

# 106
  • Сандански
Нещо няма нито игри нито награди малко е скучно.  Confused

# 107
Честито - току що се появи игра с кодове - дано скоро да има и още:
http://www.twix.bg/

Пак чаши, но поне е нещо, а и продуктът е хубав (не съм го виждала до сега). Кит Кат също имат лимитирана серия с кафе - ако и те пуснат игра за промотиране, ще играя и на двете места!  Heart Eyes

# 108
Запис, нищо не чакам за сега.

# 109
  • при късмета
Ще ядем туикс значи. Поне се появи игра

# 110
  • добрич
И аз да се запиша с нищо Simple Smile В играта на Twix ще се включа за кафе машина със сигурност Simple Smile

# 111
  • София
Момичета, ето нещо интересно - нова игра с награда 2 чанти "Carpisa" от колекцията на Пенелопе Крус.  Heart Eyes

Играта се организира от новия сайт www.kufarpodnaem.com, което също е любопитно само по себе си.

Играта се намира тук

# 112
ПетяHug мерси за играта, ако намеря помо опаковки ще се включа.

Падна ми се Амстердам, задоволих си любопитството, повече няма да търся. Хубави са на вид магнитчетата, но са много слаби. Аз ги ползвам да си закачам бележки на хладилника. А това не успява да ми задържи листа. 

# 113
Чакам само чантата с бира от Ариана.

# 114
  • София
Много ме изненадвате за магнитчетата, моят си се закрепи веднага за хладилника, а и листчета държи.  Simple Smile

# 115
  • Телиш/Плевен
Престиж са ми отговорили днес, че магнитчетата в Траяна са 5 за сега.  Blush
Ех, няма да има Прага значи. Нищо, ще се надявам да уцеля Рим. Grinning

Много ме изненадвате за магнитчетата, моят си се закрепи веднага за хладилника, а и листчета държи.  Simple Smile
Листчета не слагам, та не мога да взема отношение, но магнитът си се закрепи добре и при мен. Peace

Играта на Twix не ме блазни, не харесвам въпросния десерт. Късмет на всички, които ще участват! Flowers Four Leaf Clover Hug

# 116
  • София

Листчета не слагам, та не мога да взема отношения, но магнитът си се закрепи добре и при мен. Peace

И аз, но заради коментара преди моя реших да пробвам дали ще стане.  Mr. Green

# 117

Листчета не слагам, та не мога да взема отношения, но магнитът си се закрепи добре и при мен. Peace

И аз, но заради коментара преди моя реших да пробвам дали ще стане.  Mr. Green
Записвам си какво ми е на свършване, за да не забравя да купя. Един ден се оказа, че сме свършили кафето и се наложи да ходя сутринта рано- рано до магазина, и от тогава си записвам. Simple Smile А магнита пада и без листчета, само като отворя и затворя хладилника.

# 118
А аз си залепвам моите магнитчета с найлона и си стоят. Не са много силни, но найлончето не им пречи; вече ги слагам така, защото кухнята е малко влажна и съсипа предишни магнитчета, които имах от подобни игри.

# 119
  • София
RosMar, нямах предвид, че е лошо да си имаш бележки, аз също отбелязвам и си записвам много неща, просто не ги слагам на хладилника.   bouquet
Ще излизам после в друг квартал, дано си намеря бисквитки, ще видя дали има и промоционален twix.

Общи условия

Активация на акаунт