Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 72 741
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
E, крайно време беше.  Laughing

# 151
И аз се записах в играта на Кауфланд.
Къде ли не обикалях, никъде нямаше от новите опаковки на Туикс. Crossing Arms

# 152
Днес, някой успяли да се включи в новата анкета на Talk Online Panel newsm78

# 153
И аз се записах в играта на Кауфланд. Късмет!

# 154
Днес, някой успяли да се включи в новата анкета на Talk Online Panel newsm78

На мен ми дава грешка, даже им върнах имейл, но не са ми отговорили.

И една игра на Амстел

# 155
Помислих, че само при мен е така затова им писах, но и аз нямам отговор. Simple Smile

# 156
  • София
Това защо изобщо са го написали в сайта на Кауфланд, като сега пробвах и ме регистрира пак. Ако го прочете някой - прочете. А би трябвало направо като тръгнеш да се регистрираш отново и да не се допуска до завършване на регистрацията.

# 157
  • Телиш/Плевен
Взех си днес драскалката и купичката от Гурме. Показвам само купичката, понеже драскалката сте я виждали вече:
Скрит текст:

Някой питаше за новите промоционални бутилки на Кока-Кола. Капачките са бели, хубаво е да се обърне внимание на етикета, на него пише за новата игра:
Скрит текст:

# 158
До нас с магазина има игра на Кока Кола със скреч карти - печели се черпак, шпатула или др. подобни... от 4 кьрти 1 печели.
Вечи изтрих 2 и нищо..

# 159
До нас с магазина има игра на Кока Кола със скреч карти - печели се черпак, шпатула или др. подобни... от 4 кьрти 1 печели.
Вечи изтрих 2 и нищо..
На мен на четвъртата ми се падна черпак.Играта е до средата на март,има време да уцелиш Wink

# 160
  • на североизток от Рая
 Днес никъде не намерих Туикс за играта. Е, не съм ходила в много магазини, но там, където проверих, казваха, че нямат още от новите.

Ивинела Самуилова е обявила 12-те спечелили книга от нейната игра. Всеки участвал има имейл. Аз, естествено, не съм сред спечелилите.  Mr. Green Но поне жената благодари на всички, истински бонус за участието.

Кока кола няма да купувам, скъпа е, а и не искам да пием газирано, още повече през зимата.

Не намирам спечелилите на Якобс.  newsm78 Ще търся пак.

# 161
Вечи изтрих 2 и нищо..
На мен на четвъртата ми се падна черпак.Играта е до средата на март,има време да уцелиш Wink
Хубав ли е? Попринцип не пием сола, но заради играта купувам 😁😁

# 162
На мен ми харесва, тествах го два пъти вече-не е лош.В магазина поискай да видиш наградите,които имат и ако ти харесат,тогава си купи (може да е и фанта,спрайт).Късмет!

# 163
....

Ивинела Самуилова е обявила 12-те спечелили книга от нейната игра. Всеки участвал има имейл. Аз, естествено, не съм сред спечелилите.  Mr. Green Но поне жената благодари на всички, истински бонус за участието.
...
Мисля, че участвах за тази игра /пращаше се рецепта май newsm78/, но мейл нямам. Що така? А може ли имената на печелившите?

# 164
  • при късмета
Пак да попитам спечелилите тази седмица от Ариана, имате ли имейл? В правилата пише, че трябва до 3 дни да дойде, а днес мисля, че е третия ден. Нямам нищо все още. За първи път ми се случва организатор, дори да е обявил по-голям срок за известяване на спечелилите да го прави в последния момент.

Общи условия

Активация на акаунт