Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 72 838
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
След като няма документи, как ще направят проверка; дори и от организатора няма как да стане - при заявяването на наградата не се дават всички данни - може да се даде само първо и второ име и работен адрес, тогава?
И преди бях на мнение, че подобна проверка и облагане е възможно само за награди със значителна стойност, за получаването на които ще се изискват много повече лични данни.

# 181
  • София
След като няма документи, как ще направят проверка; дори и от организатора няма как да стане - при заявяването на наградата не се дават всички данни - може да се даде само първо и второ име и работен адрес, тогава?
И преди бях на мнение, че подобна проверка и облагане е възможно само за награди със значителна стойност, за получаването на които ще се изискват много повече лични данни.

Е, 350 за един шах не са малка сума. Mr. Green Щети го предадат с приемо-предавателен протокол с ЛК и си връзват гащите. Егати и шаха, да си го печелят.

# 182
  • при късмета
В НАП по ЕГН се подават и начисляват данъци. Ако физ. лице има доходи от граждански договори, хонорари или наем да речем, то подава декларация по ЕГН и по него се търсят данъците. Дадох пример със засичаща се информация, за да мога да обясня механизма. При това положение работодателя по гр. договор или хонорара или наемателя, издават служебна бележка с доходите за цялата предходна година. Тази бележка се прилага в декларацията, защото е доказателство за сумата. Те вече са предавали по месеци тази информация в НАП, защото за тях е официален разход (в случаите, когато наемателя е фирма, с физ. лица по друг начин стоят нещата).
Дори при това положение, физ. лице да не пусне декларация, пак трудно ще го привикат именно за това. Счетоводството на фирмата си е наред и трябва конкретен сигнал до НАП, че някой се не е пуснал декларация, че да засичат. Това е практиката, теорията е друга.
А до сега, с изключение на паричната награда от Морени, никоя друга не са ми предали с/у даване на ЕГН. За по-големи награди, като смартфона например имаше протокол, но в него единственото което се засича е дали имената отговарят на печелившия и куриера проверява само това. Т.е. от организатора е оторизаран само за тази проверка. На други нямат право

# 183
  • Сандански
"Πpoизвoдитeлят нa "Mилĸa" и "Cвoгe" oтчeтe cpив нa пeчaлбaтa c 80%"
Май няма да има игри, а?

# 184
Май няма да има игри, а?
Ха, ха, ха това сигурно е заради последната игра на Милка, където много хора след множество неуспехи, решиха да ги овъзмездят, като направят бойкот на продуктите им. Joy

# 185
  • на североизток от Рая
 А намерихте ли някъде Туикс, участващ в играта? И в Кауфланд при нас няма.

# 186
Май няма да има игри, а?

Прочетох тази статия - доколкото разбрах, не е истински срив в резултат на по-малки продажби, а просто през 2015г. са сключили сделка за някакво сливане, която е била на огромна стойност. Т.е. било си е нещо еднократно, затова като се сравнят 2015 и 2016 има огромна разлика.

Якобс също са техни, а имат игра... Е, ще разберем скоро - все някой от многото продукти ще бъде промотиран  Simple Smile

А ги има и Нестле, но те по принцип са малко по-скромни.  Simple Smile

Още не съм намерила от новите туиксове - ще търся през уикенда - в първото теглене най-вероятно всички ще печелят...

# 187
Своге ги направиха толкова грозни, че и за 50 ст. няма да си ги купя. Щом имат само "срив" е добре, аз чакам да фалират.
И аз не открих Туикс. Crossing Arms

# 188
  • София
Получихте ли имейл от Ариана Simple Smile Мъжа ми печели, но няма имейл Simple Smile
Да споделя с Вас от Траяна бисквитки от 2 кутий имам 2 магнита Simple Smile Барселона и Дубай Simple Smile

# 189
  • у нас
На Кауфланда в Бургас също няма Туикс. Ако имаше как щях да му се нахвърля. Много го харесвам  Heart Eyes

# 190
Барселона и Амстердам май са най-често срещаните. Simple Smile

# 191
Много мразя игри, които почват ,а продукти - нъцки....

Онзи ден в Метро гледах пълно с вафли Ная с промо опаковки от лятото, и се сещам тогава какво търсене търсих вафли от играта.

# 192
  • София
Във Фантастико има игра на Милка - при закупен голям шоколад може да се спечели магнитна рамка или бонбони, не се загледах дали е с бележка или с търкалка.

# 193
  • София
Във Фантастико има игра на Милка - при закупен голям шоколад може да се спечели магнитна рамка или бонбони, не се загледах дали е с бележка или с търкалка.

Така и така трябва да ходя после, ще погледна.  Grinning

# 194
Получихте ли имейл от Ариана Simple Smile Мъжа ми печели, но няма имейл Simple Smile
Да споделя с Вас от Траяна бисквитки от 2 кутий имам 2 магнита Simple Smile Барселона и Дубай Simple Smile
Още чакам моя...

Общи условия

Активация на акаунт