Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 72 944
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • на североизток от Рая
 А при нас продължавам да търся Туикс, но неуспешно. В Била има напромоция, но от този без участие в играта. Къде ли не питах, вдигат рамене. Очаквах на ЛаФка да има - не. Нищо. Като намеря, направо ще лепна кафемашината.  Mr. Green

# 556
То играта ще свърши, докато намерим туикс. hahaha

# 557
Ще намерите. Joy Joy
Следващото теглене е на 03-ти както писах и назад, има време. Hug

# 558
  • на североизток от Рая
Ще намерите. Joy Joy
Следващото теглене е на 03-ти както писах и назад, има време. Hug

Така ми подейства положително това!  Hug Heart Eyes

# 559
  • София
Да докладвам за INMEDIO ( Парадайс) - има Траяна, Lays, Twix и коли с бели капачки.  Laughing

# 560
Здравейте, аз също не спечелих от Туикс. Ако има някой от Пазарджик и не е намерил още Туикс да ми пише, за да му кажа къде намерих.

# 561
Здравейте, Ваня!  Къде  в Пазарджик  открихте Туикс? Благодаря Ви предварително за отговора  Simple Smile

# 562
Регистрирах 3 кода на туикс и се надявам на кафемашина. Не откривам на стела артоа печелившите /за бокали/ става въпрос. Условието беше да напишеш послание.

# 563
На страницата на Стела Артоа има галерия със снимки - в самите снимки са имената на печелившите; изпращат и имейл. Публикували са ги и във фейсбук. (Но май още не са изпратили наградите - сигурно сега ще печатат посланията върху чашите  Rolling Eyes )

# 564
  • София
Вчера намерих Туикс!!! В ЦБА Елин Пелин и то на промоция - 0,65 лв.  Simple Smile

# 565
Туикс намерих в супермаркет Дани и голямата Тарита, имаше и без кодове.
 Успех в играта.

# 566
На страницата на Стела Артоа има галерия със снимки - в самите снимки са имената на печелившите; изпращат и имейл. Публикували са ги и във фейсбук. (Но май още не са изпратили наградите - сигурно сега ще печатат посланията върху чашите  Rolling Eyes )
Мъжа ми вече си получи  чашата от предпоследната седмица мисля че беше.

# 567
  • София
Вчера намерих Туикс!!! В ЦБА Елин Пелин и то на промоция - 0,65 лв.  Simple Smile

И аз вчера си взех от там...

# 568
Току що си спечелих бокал от стела артоа  Laughing с първия код...
Много ми харесват тяхните чаши ,,,ще продължим да пием бира…...  дано да ги направим комплект Mr. Green

# 569
Twix купих в подлеза на Софийския университет в магазинчето за кафе, цигари и т.н. срещу Била.

Общи условия

Активация на акаунт