Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 72 558
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
За 3-та седмица не виждам печеливши на Калиакра newsm78

# 661
  • при късмета
В СБА в Люлин днес специално питах има ли туикс на друго място освен на касата, че бях с друг пазар и не ми се влизаше, казаха, че няма. Този на касите не беше с промо опаковки

# 662
Нали за втора теглят днес. newsm78

# 663
В СБА в Люлин днес специално питах има ли туикс на друго място освен на касата, че бях с друг пазар и не ми се влизаше, казаха, че няма. Този на касите не беше с промо опаковки
Не във всички магазини от дадена верига има стелаж с промоционални опаковки.

# 664
Нали за втора теглят днес. newsm78
За втора беше на 13.02. Виж датата на снимката и публикацията.

# 665
Кои бяха трите еднакви игри-Фа ,Сайлос и още една?
Иначе ме няма в Ариана. Още от миналата игра кой изпи бирата си мисля ,че ме мразят нещо колко пъти участвах и нищо  Mr. Green

# 666
  • София
Кои бяха трите еднакви игри-Фа ,Сайлос и още една?
Иначе ме няма в Ариана. Още от миналата игра кой изпи бирата си мисля ,че ме мразят нещо колко пъти участвах и нищо  Mr. Green

Шварцкопф.  Peace

# 667
И нас ни няма в Ариана, но забелязах, че лицето Тодор Тодоров печели два пъти в четвъртата седмица. Може и да е съвпадение на имената, но може и да не е.

# 668
Благодаря още веднъж на всички!  bouquet

С колко снимки участва в lays?

# 669
 sea.sea благодаря колко време се мъчих да си спомня..

# 670
  • София
sea.sea благодаря колко време се мъчих да си спомня..

За нищо.  Hug

# 671
На мен в Ариана не ми дава да гласувам втори път. С едно гласуване ли се участва всеки път или бъркам нещо?

# 672
На мен в Ариана не ми дава да гласувам втори път. С едно гласуване ли се участва всеки път или бъркам нещо?

От друг компютър става. Може би само трябва различен мейл.

# 673
  • у нас
Чудесна новина  Simple Smile Ивайло, честито и от мен. Да си ползваш наградата със здраве и само хубави неща да ти съобщават по него.  Simple Smile

# 674
И на мен не ми дава. Не ми дава и да споделя видеото, та може и да не участвам, нищо че ми пише, че съм гласувала вече.

Общи условия

Активация на акаунт