Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 72 632
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Привет!
Някой да има проблем с купуването на билет за новата игра на Спаркс? Изписва ми "опа, има проблем, опитай по - късно" и така няколко пъти.
До там не съм стигнала, но регистрирах една бяла капачка и ми даде само 100 кредита. Очаквах да има надпис "Имате 1 специален код", но нямаше. Sad Надявам се, че все пак системата го е запомнила без да го виждам.
При мен помни, но не дава да купя билет.

# 91
От втората детска Траяна ми се падна магнитче Дубай. Наистина са слабички, едвам се захвана на хладилника.

# 92
Юху! Току-що получих известие от Фа във фейса, че съм спечелила награда! Party
Дано счупих каръка, че се бях отчаяла вече  Laughing

Късмет на всички!
Hug

# 93
  • Русе
Магнитче Рим  Grinning

# 94
Момичета, честити награди. bouquet

# 95
Магнитче - Париж!

# 96
Кърпа от Здраве. Вчера в Лили (Русе) трябваше да търкам талонче. Само на мен ли ми направи впечатление, че има разлика в цветовете? Избрах синьо, другите бяха по-скоро лилави.

# 97
Може ли малко повече информация за Харибо? Какви и по колко опаковки пращате и на какъв адрес

# 98
Кърпа от Здраве. Вчера в Лили (Русе) трябваше да търкам талонче. Само на мен ли ми направи впечатление, че има разлика в цветовете? Избрах синьо, другите бяха по-скоро лилави.
И аз мисля, че има някаква разлика в талоните,  но не съм сигурна каква е точно, а може би печелившите са белязани по някакъв начин newsm78  Говоря от наблюдения на промотър!

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 19:18 от valida6

# 99

Късмет на всички!
Hug

Къде пращат известието - във Фейсбук или по мейла?

# 100
# 101
  • Телиш/Плевен
Може ли малко повече информация за Харибо? Какви и по колко опаковки пращате и на какъв адрес
Ето информация. Hug

# 102

Късмет на всички!
Hug

Къде пращат известието - във Фейсбук или по мейла?

Във фейса Peace

# 103
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Включвам се в новата тема и дано да се похваля с някоя награда. Но то трябва и да играя в игри, за да спечеля.  Laughing Имам тези дни малка сума от билетче, трих ей така, на шега.

Магнитите не ме блазнят. А и не ми харесаха, видях един. Освен това ми стоят много кичозно, наредени на хладилник. Харесвах ги преди време, но мъжът ми каза, че е е грозно да ги лепя и наистина като ги махнах, намерих разликата. Сега имаме само няколко, от Метеора не бих ги махнала, стоят си и си мечтая да отида там отново.

От Здраве не можах да спечеля хавлия, но открих шампоан заради играта. Този с хинина е чудесен, ползвам го вече две седмици. И друг взех, май с колаген, но не ми допада толкова.

Ще пробвам в игрите на Фа и Сайъс най-вероятно. Обаче фейсбук игрите не ми допадат.  Blush

Късмет на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 104
Престиж са ми отговорили днес, че магнитчетата в Траяна са 5 за сега.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт