Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 73 716
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Участвах в игра как си представяте своя романтичен празник за св Валентин и спечелих 200 лв да си го организирам. Heart Eyes Heart EyesЛошото е,че трябва да пратя снимки,а доста се бях развихрила в описанието-то торти то балони  Embarassed доста работа ме чака.
Честито! Е нали знаеш, че кой каквото сам си направи и господ не може да му го направи, така че действай  Joy И весело изкарване на празника!

# 226
Спечелила съм 1 месец свободен достъп до BubaPlay.За награди,които печеля за себе си не се радвам толкова,колкото за спечелени за детето награди.  Party

# 227
Имате ли проблеми с регистрацията в "Мъжете готвят в четвъртък"?
Миналата седмица успях да вляза с хром, сега с никой браузер не мога.

# 228
  • Русе
Миналата седмица влязох с мозила, тази седмица с никой не става. Писах им, услужливо отговарят, уж все оправят и нищо. Отказах се Crossing Arms

# 229
Спечелила съм 1 месец свободен достъп до BubaPlay.
И аз. Имам мейл.

# 230
http://be-artbg.net/happy.php?utm_source=facebook&utm_medium … n=love_february_2

Уж безплатно колие,но се плаща доставката.7 часа има до края на раздаването.

Тези поне през месец ги пускат, непрекъснато ми изскачат реклами във фб.  Simple Smile
Пълна глупост е с колието, как да не  е подарък с 7лв доставка А пък колието е някакви стотинки, който иска да си го поръча от Китай, че даже имат и безплатна доставка Simple Smile Simple Smile Simple Smile Аз лично не бих си го поръчала като подарък, понеже веднъж се прецаках така с едно "бижу", което уж позлатено, 80% намалено, а излезе пълен китаец.

Какъв подарък?!  Laughing
Просто така си продават "колието"  Mr. Green-няма официална цена-тя е сложена в "доставката"
Money

# 231
Отговорете на въпросите и вземете ваучер за
безплатно посещение на SPA зоната на SPARTAK!
http://spartakbg.com/poll/

# 232
Преди месец някъде имаше игра на Делимано и аз естествено се записах. Нищо не спечелих, обаче си трия имейлите от тях по 3 пъти на ден. Толкова са досадни...Е*ати промоциите, е*ати чудото. ooooh!

# 233
отписваш се. или далеч по-нагло: блокираш техния мейл.

# 234
Отписах се. Покъсаха ми нервите Crossing Arms

# 235
И аз се опитах да се отпиша, обаче има само опция да отложа абонамента за 14 дни.  И на всеки 2 седмици ли трябва да правя това упражнение?  newsm78

# 236
  • Под Слънцето
Кристал, не ме питай аз  как се озъбвам  . Играх със сума ти мейли и ежедневно търкам  спама им. Вече тва трябва да го обявят за олимпийски спорт търкането Wink

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 22:04 от TopsyG

# 237
Кок се блокиро имеъл в abv

# 238
  • София
Да се похваля с магнитче от бисквити ''Траяна'',падна ми се Барселона. newsm44 newsm68

# 239
  • София
И аз се опитах да се отпиша, обаче има само опция да отложа абонамента за 14 дни.  И на всеки 2 седмици ли трябва да правя това упражнение?  newsm78
Някой ако открие начин за постоянно отписване, ще моля за насоки. То не се търпят тези нахалници.

Общи условия

Активация на акаунт