Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 73 407
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
В СВА продавачките не са и чували, че има нов туикс с игра. Не четат ли темата?! hahaha

# 451
Купих, в нашия магазин имаше. Чипс има, но туикс нЕма.
Joy Joy
Много интересна игра, може и аз да участвам.

# 452
Ох, Ивекс, малко спам  Embarassed
Скрит текст:
обаче като ти гледам аватара и подписа не мога да не те питам кога ще започват древните? Изчака ми се чакането значиии.

Включих се в чипса, сега чакам админ да одобри снимките.

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 23:38 от RosMar

# 453
Успех. Hug

Скрит текст:
И на мен така, започват на 17-ти март.

# 454
  • Пловдив
Една игра от Бейлис Wink https://www.baileyscafe.bg/

# 455
  • Сандански
Ивекс Ти не си ли в Америка?  Grinning

# 456
 bouquet

Успех и на всички които ще се включат, наградите не са малко.

# 457
Не, ще досаждам още 3 месеца. Mr. Green

Благодаря за играта на Бейлис, отивам да разгледам.

# 458
Най-сетне спечелихме черпак от Кока Кола от третия опит. Детето избра талончето и се оказа печелившо.

# 459
  • София
Не, ще досаждам още 3 месеца. Mr. Green

Ние и от Америка приемаме досаждане.  Hug

Май във Фантастико ми се мернаха тези чипсове.  Thinking

# 460
sea.sea Hug

Няма да участвам в играта на Бейлис, то две награди - диван и сет за кафе, тъкмо никога няма да ме изтеглят, шанса е минимален, въпреки че в правилата пише, че може да се регистрираш само един път.

# 461
  • София
Няма да участвам в играта на Бейлис, то две награди - диван и сет за кафе, тъкмо никога няма да ме изтеглят, шанса е минимален, въпреки че в правилата пише, че може да се регистрираш само един път.

Без много да се замислям, се записах. Накрая излезе надпис да чакам печелившите през април.  hahaha Дотогава ще съм забравила, че е имало такава игра.  Wink

# 462
Туй само за жени излезе Бейлис Simple Smile

Туикс поне ми харесва как са го намалили в по-големките магазини, а в по-малките си стоят на цена с 0,15 лв. по-скъпа Grinning

# 463
Печеля козметика от Лумс  Heart Eyes
Определено се чувствам по-добре, като имам да получавам няколко пратки Embarassed Crazy Все пак се чудя дали да не напомня на Стела Артоа за чашата...

# 464
Виждам на едно място пред кутията на Туикс реклама на играта, поглеждам по-обстойно - старите. Момичето-продавачка говори по телефона, не ми обръща внимание. Прекъсвам я, питам за участващи в промоцията, сочи ми кутията /без да прекъсва разговора си/, казвам й, че тези не участват, а тя - "само такива имаме". Оставих я да си говори, но си мислех "кой дистрибутор ще донесе реклама, без да остави от участващите продукти"?! Момичето не ми даде възможност да задам въпроса си, пък и това с рекламата си е жива измама.
И аз видях на едно магазинче реклама.Продавачката ми каза,че това е промоция-купуваш си Туикс и ако си вземеш и кафе,ти е по-евтино.Обясних,че има игра в интернет и опаковките са едиси какви,тя ме гледаше с празен поглед   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт