Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 72 551
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
На нивея имаше игра януари за телевизори още не са обявили печелившите за тях се надявам.

# 706
  • София
Днес купих вафли престиж и троя,които от 6 март започват игра.Наградите са 500 кафе за цялата годино (Tchibo),1000чаши за фрапе и 2000 миксера за фрапе.Пожелавам ви от всички награди по една Wink
Може ли снимки на вафлите? Мисля да се включа.. всички награди ми харесват, макар да имам такова миксерче, но и без това щях да купувам още едно. Само трябва да имам граници, че с Хипер се олях и нищо не спечелих ...  ooooh!

# 707
Пф, че аз имам миксер и чаша за фрапе от миналата година от Якобс! Само кафето звучи добре, макар да не пия много. Айде сега ново дирене на опаковки.
Аз също.
Между другото миксерчето не е лошо, още работи, аз го използвам за разбиване само на кафе.
Не знам в тази дали ще участвам.

# 708
  • при късмета
Половината от опаковката е в син цвят...пише Tchibo...няма начин да ги объркате Wink
Мерси

# 709
Ще играя със сигурност при вафлите - този тип игри ми доставят удоволствие! От месец и нещо сме на Мура без игра (взех направо с кутия от лимитираните им серии с плодове) и ми е странно  Laughing

Взех си бокала на Стела Артоа - бил е от няколко дни в Тип Топ. Вчера не можах да отида, защото изтървах куриера на Рапидо и трябваше да ходя чак до тях да си взема козметиката  Rolling Eyes

# 710
С оптимизъм ги хващам аз наградите  Laughing

# 711
Към печелившите от вчерашното теглене на ариана: получихте ли писмо по пощата, за да изпратите данните си?

# 712
С оптимизъм ги хващам аз наградите  Laughing
В случая дори няма такава игра / награда. Some next level optimism.
Diema Extra в началото на годината даваха ТВ при плащане за година напред (но кой би и платил година на тия мизерници).

# 713
  • Сандански
Този път престиж не ме блазнят да купувам пак вафли, ако имаше бокс вафли  Joy задължително щях да се включа,но за чаша и миксерче нещо не ме привличат.

# 714
 Joy Joy

Някъде има ли повече инфо за новата игра на Престиж?

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 18:32 от Ивекс

# 715
И аз имам много чаши и 2 неизползвани миксерчета (всъщност, едното май го пробвахме веднъж). Но ми харесва наградата кафе за цяла година - чудя се какво ли значи?  Simple Smile

# 716
  • на североизток от Рая
 Ееее, Ивайло, ти вече се целиш на високи награди.  Mr. Green Боксове не моАт тъ поблазни. Joy

# 717
 Joy Joy

Петя, предполагам статистически погледнато консумацията на едно домакинство за година. Не знам как иначе ще го изчисляват това кафе. Peace

# 718
Понеже преди Емека даваха в своя игра тоалетна хартия за една година и се падаше по едно топче на седмица. А това е малко, освен ако не считат, че трябва да се къса по перфорираното  Joy

Всъщност, кафето се изхабява по-бавно от хартията, така че каквото и да дадат, все няма да е малко, най-вероятно. Simple Smile

# 719
  • Сандански
Понеже преди Емека даваха в своя игра тоалетна хартия за една година и се падаше по едно топче на седмица. А това е малко, освен ако не считат, че трябва да се къса по перфорираното  Joy

Всъщност, кафето се изхабява по-бавно от хартията, така че каквото и да дадат, все няма да е малко, най-вероятно. Simple Smile
1 топче на седмица  Joy Joy Joy (човек не е котенце)

Общи условия

Активация на акаунт