"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 28

• 52 888
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте отново на всички, писах ви наскоро и ето какво става, правих си втори тест и излезе втора черта, която беше само леко очертана и в петък ще ходя на преглед, според вас теста дали е положителен

# 256
  • Varna
Прикачи го да го видим

# 257
Тъй като го правих вчера и го изхвърлих понеже се разочаровах донякъде, но мисля да повторя утре с друг или да изчакам до петък

# 258
  • Varna
Имаш ли закъснение? Ако имаш още утре го повтори не е нужно да чакаш

# 259
Здравейте, момичета ! Знаете ли как се прави кръвният тест, тъй като малко трудно ми взимат кръв, от вената ли взимат? И ако се налага да се повтори след няколко дни това не е ли проблем... Извинявам се, ако питам малко глупаво, но не съм наясно...  Simple Smile

# 260
  • София
да, от вената се взима.
А как се прави... взетата кръв се центруфугира за да се отдели серум, след това се слага на апарата, задава се какво ще се изследва на този серум и се стартира. Апарата накапва реактивите през определено време и на края дава резултат, който се нанася на бланката за резултати

# 261
QTM, взима се от вена. Няма проблем да се повтори.
Brayda, благодаря ти мила! Hug

# 262
Много ви благодаря за отговорите, утре ми е датата за М , а за първи път през живота ми нямам ПМС, много странно, сутринта ще направя един тест.

# 263
QTM,  ако утре ти е датата, според мен, изчакай да ти закъснее един ден поне. Не за друго, а за да се пощадиш психически.

# 264
И аз си го мисля, но преди три дни на профилактичен преглед ми казаха , че имам или задържан фоликул или евентуално жълто тяло...и това много ме притеснява, ако не издържа поне един уринен ще направя Simple Smile

# 265
И аз имам един въпрос, момичета, надявам се на съвет.

4—5 дни след ову започнаха едни придърпвания, леки болки и боцкания около левия яйчник. Би трябвало да ми дойде утре, правих тест на 13.02, отрицателен, но аз съм притеснена , защото тези неща не минават. Вече не ми придърпва, но остана болката и бодежите.
На някой да му се е случвало?

# 266
И аз имам един въпрос, момичета, надявам се на съвет.

4—5 дни след ову започнаха едни придърпвания, леки болки и боцкания около левия яйчник. Би трябвало да ми дойде утре, правих тест на 13.02, отрицателен, но аз съм притеснена , защото тези неща не минават. Вече не ми придърпва, но остана болката и бодежите.
На някой да му се е случвало?

Или е цикъл или бременност. Симптомите в началото са еднакви. Жените често имат боцкания и придърпвания, но ги забелязват чак като правят опити за бебе, защото тогава се вглеждат във всичко. Успех!

# 267
Happy mommy, и аз се надявам да съм happy mommy скоро Simple Smile

Честно казано реших да попитам, защото точно придърпване и боцкане никога не бях усещала!

При цикъл имам лека и тъпа болка ниско долу и ми тежи на корема, като общо неразположение.. а това е концентрирано усещане в ляво, много странно

# 268
Здравейте от мен отново да де отчета. Продължихме и този месец с бебеправене, остават ми 10 дена до МЦ като обикновено ПМС вече са започнали, а този път няма абсолютно никакви признаци за цикъл. От днес единствено изпитвам ужасен метален вкус в устата и постоянно изпитвам нужда да пия вода..... не искам да го мисля да не се разочаровам Simple Smile))) пък когато е писано ... много положителни тестове пожелавам на всички

# 269
Здравейте от мен отново да де отчета. Продължихме и този месец с бебеправене, остават ми 10 дена до МЦ като обикновено ПМС вече са започнали, а този път няма абсолютно никакви признаци за цикъл. От днес единствено изпитвам ужасен метален вкус в устата и постоянно изпитвам нужда да пия вода..... не искам да го мисля да не се разочаровам Simple Smile))) пък когато е писано ... много положителни тестове пожелавам на всички
Здравей! Аз чакам утре Ц и като теб имам ПМС 10 дни , а сега нищичко...дано не е задържан фоликул, че тогава е кофти

Общи условия

Активация на акаунт