"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 28

• 52 888
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Повече от 10 минути бяха, честно казано, но не знам колко.
При 23 дена цикъл, много малко е вероятно да имаш овулация.

Пълна глупост ... 23-35 дни е нормална дължина на цикъл.

# 106
Чети внимателно! Казах 23! Между 23 и 25 има огромна разлика! И пак повтарям, че при 23 дена цикъл има малка вероятност да има овулация!

# 107
Ами, при начало на цикъла на 13-ти, и продължителност 23 дни, дава fertile days между 18-ти и 23-ти   Wink

# 108
  • Бургас
Чети внимателно! Казах 23! Между 23 и 25 има огромна разлика! И пак повтарям, че при 23 дена цикъл има малка вероятност да има овулация!

Ти чети внимателно! При цикъл 23 дни е напълно възможно да има овулация.

# 109

Възможна е но е малко вероятна, отколкото ако ти е 26 дена!

# 110
Здравейте, момичета. Аз съм в следната ситуация: последната ми М започна на 13 януари, на 21-ви бебеправихме и след това пак на следващата седмица. Продължителността на цикъла ми около 23-26 дни, различно.  От около седмица имам постоянно гадене, непоносимост към миризми, а от няколко дни и болка в гърдите. При ПМС никога не съм имала гадене. Развълнувах се и реших да си направя тест - Presto, тъй като е преди закъснението.  Вчера първо не ми отчете нищо освен контролна черта, но запазих теста. Погледнах го и по-късно, когато имаше мнооооого бледа втора черта, малко по-встрани от буквичката над, която би трябвало да си появи. Въпросът ми е, има ли някоя от вас такъв опит? Случвало ли ви се е и дали има изгледи да имаме голям повод за радост скоро? Поздрави и хубав ден от мен!  Grinning

Тестовете за бременност не трябва да се отчитат след посоченото време. Пробвай с нов тест. Успех!

# 111
Здравейте на всички бъдещи и настоящи мами! Тази година ми върви по вода! Първо почнах нова работа по моята специалност. После писаха че ще има дете в рода ни. И сестра ми беше бременна, дори бях измислила и подаръка  люлка на ток включваща и шезлонг, но се оказа мисед...😢Цикъла ми не е редовен, имам известни проблеми, но не спираме дни преди и след цикъла да правим опити с моя инатлив лъв. И сега съм в чуденка. От седмица нагоре съм в криво настроение, все ми се спиииии. Приболява ме корема. Имах бледо розово зацапване два дни преди повече от седмица. Днес и вчера болки в сърцето корема, дори хепатит откакто съм карала не съм имала толкова силни болки. И днес видях корема ми е бухнал. Сигурно всичко това ми е втълпено и не е симптом. Тъкмо в дните когато с мм сме скарсни днес реших да си купя тест. Шюр чек.Отделно сънувах че съм родила и кърмя ама нямам мляко.  😁😊😍😜.
Искам да ми кажете кво да правя с тъпия тест. Той е в годност до 2019.
Резултата е тоя. Прилича на петно.

Според вас ще ми върнат ли парите или да не разчитам?
Толкова дълго (от 18 годишна) чакам това бебе, дори знам че ще е момче!
Дано да е така накто го мисля и утре ще поискам да ми върнат парите или да ми дадат нов тест! Поздрави!🙏👸

# 112
Здравейте на всички бъдещи и настоящи мами! Тази година ми върви по вода! Първо почнах нова работа по моята специалност. После писаха че ще има дете в рода ни. И сестра ми беше бременна, дори бях измислила и подаръка  люлка на ток включваща и шезлонг, но се оказа мисед...😢Цикъла ми не е редовен, имам известни проблеми, но не спираме дни преди и след цикъла да правим опити с моя инатлив лъв. И сега съм в чуденка. От седмица нагоре съм в криво настроение, все ми се спиииии. Приболява ме корема. Имах бледо розово зацапване два дни преди повече от седмица. Днес и вчера болки в сърцето корема, дори хепатит откакто съм карала не съм имала толкова силни болки. И днес видях корема ми е бухнал. Сигурно всичко това ми е втълпено и не е симптом. Тъкмо в дните когато с мм сме скарсни днес реших да си купя тест. Шюр чек.Отделно сънувах че съм родила и кърмя ама нямам мляко.  😁😊😍😜.
Искам да ми кажете кво да правя с тъпия тест. Той е в годност до 2019.
Резултата е тоя. Прилича на петно.
Със сигурност е невалиден! Просто го повтори Wink  Не разбрах имаш ли закъснение ?

Според вас ще ми върнат ли парите или да не разчитам?
Толкова дълго (от 18 годишна) чакам това бебе, дори знам че ще е момче!
Дано да е така накто го мисля и утре ще поискам да ми върнат парите или да ми дадат нов тест! Поздрави!🙏👸
Невалиден е теста ! Просто го повтори ,не чакай да ти сменят теста , ще измисля нещо ,че е в срок ала -бала ...
Не разбрах имаш ли  закъснение ?

# 113
Охх, това писалка ли е? Мисля че малко си го напикала. Напикай го още веднъж по-обилно и дано да отчете нормално .

# 114

Възможна е но е малко вероятна, отколкото ако ти е 26 дена!
Привет, при цялото ми уважение, но не виждам каква е логиката в думите ти. Да, денят на овулацията варира според продължителността на цикъла, но това далеч не означава, че при цикъл с продължителност в по-долните граници, овулация въобще не настъпва.

# 115
  • София
Охх, това писалка ли е? Мисля че малко си го напикала. Напикай го още веднъж по-обилно и дано да отчете нормално .

Няма как да отчете нормално, при повторно "напикаване". Реактива вече е заминал.
Купи си нов

# 116
При цялото ми неуважение към невежеството ще ти отговоря... вземи малко да почетеш  Mr. Green. При много къс цикъл няма как да имаш достатъчно дълга лутеална фаза.

# 117
  • София
При цялото ми неуважение към невежеството ще ти отговоря... вземи малко да почетеш  Mr. Green. При много къс цикъл няма как да имаш достатъчно дълга лутеална фаза.
Лутеалната фаза е слуд ову. Ову може да е ранно, което не изключва лутеалната фаза да е къса, но може и да си е нормална.

# 118
Не ми е малко сложих 4 капки във отворчето и веднага в отвора за ленти така се появи. Виждам в края на контролната че има с, а на т е разлята боята. Има ли все пак шанс да се е захванало бебчо? Нямам търпение утре да правя пак!  Да допълня преди и след ову на 24 януари сме правили опит. Ако е станало дали ще се отчете? Все пак е 10 дни...а и от предния не съм правила тест! Благодаря ви! bouquet

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 21:26 от Blagoslovena

# 119
Аз знам от док че под 21 дена може и да е проблем, ама пак не е много сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт