ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 24 093
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна

Норичка, как е каката?
Пф ами горе долу по добре аз и давам на няколко часа свещички за повръщането и от тогава не е повръщане хапна малко кашкавал пи малко вода и спи изморена от температурата.. Но ще се оправи утре ще е по добре.. Но този малкия бабаит ми лази вече по нерите колкото бяла коса съм натрупала няма да се учудя до 30 г да съм побеляла от невроза по тез дечурлига.. 😁😁😁😁😁😈😇😈😇
 37 С  Благодаря Ти 😘🤗

# 166
Норичка, какво те ядосва хайванчето?  Hug
Cristi, 37, владея 4 чужди езика ама това вашето никъде не съм го срещала?!??!? Shocked hahaha hahaha hahaha

# 167
  • София
Iid Божееее, скучно й било. Пък си има торта. Ама може ли да имаш торта и да ти е скучно? Че и вкусна?!?

(Шегувам се  Hug Следващият път като ти е скучно, накарай ни се у форума да не си лягаме Wink )

Днес бях на диета. До около 15:10. Тогава седнахме навън с приятели да хапнем...  Laughing

Въздухът в Сф е ужасен. Наистина е голяма смрад и уви, не е само по медиите. То не да им вярваш много, много, ама почнаха и много източници, на които имам доверие, да тръбят, че има проблем. Как да затвориш очи, като носът е пълен със сажди Sad

А, сетих се. Аз тренирам! Хора, аз тренирам! Правя коремни преси с малкия. Слагам го по корем върху мен и почвам да го целувам. Той се смее и надига, аз също, че и го гоня. И ако това не си е тренировка  Mr. Green

# 168
Мисис, смея се с глас hahaha Много сладки коремни преси!

Iid, не ти и трябва да разбираш. Такова "утрепи-време" е, че не е истина Mr. Green

# 169
  • Варна
Норичка, какво те ядосва хайванчето?  Hug
Cristi, 37, владея 4 чужди езика ама това вашето никъде не съм го срещала?!??!? Shocked hahaha hahaha hahaha

Ххаа сча цял ден викам от добри чувства няма да го бутам да става и сега ми пеее... Певецът ще събуди кака си и хич не му дреме от два дена нещо се опитва да вика и днес вече успя голямо крякане е все едно имам канарче тук хахха забавлява ме но тря  да готвя да се къпя и ако остане време и аз да поспя  😁😁😁😁😋😘😘😘😘

# 170
  • София
Като каза "канарче"..  Laughing Моето е истинско такова  Laughing

На повивалника се гъне, извива, хич не стои мирно и все иска да бяга. Но, ако го завия.. не се сеща да се отвие  Mr. Green И стои мирно  hahaha

Като заспива, заспива с ръчичка закриваща очичките. Сега му давам по някоя малка хавлиена кърпа и той се бърше. Е, преди заспиване си я слага на очичките и така заспива.

Като му я сложа аз, обикновено се кротва и до няколко минути е заспал.  Mr. Green

Даа, канарче си имам.  hahaha

# 171
Мисис, не съм аз с тортата - Ели е, аз имах кекс, подчертавам миналото време.  Joy
Коремните преси са супер идея!
Следващият път като кажете, че лягате  #2gunfire   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
За въздуха съм напълно съгласна...голяма смрад и изключително мръсен.  Sick

# 172
А да питам кърмачките, вие позволявате ли си да пиете алкохол? Аз, да си призная, прегрешавам понякога с един пръст червено вино - както днес.
37 и аз пия.. силно казано пия, 2-3 глътки вино или бира. Гледам да след като съм го накърмила, но с такива мини количества едва ли има значение честно казано. Повече от това не съм консумирала, но за в бъдеще мисля да се водя по тази таблица. 

# 173
  • София
Мисис, не съм аз с тортата - Ели е, аз имах кекс, подчертавам миналото време.  Joy
Коремните преси са супер идея!
Следващият път като кажете, че лягате  #2gunfire   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
За въздуха съм напълно съгласна...голяма смрад и изключително мръсен.  Sick

ooooh! Прощавай. Имаш си торта от мен, шоколадова!

Ето, надъхах ви с коремните преси. Хайде сега бегом към шкафа със сладко. Не ми се правете, че нямате такъв. Поне едни вафли има скрити нейде.. Аха, да, в дъното. Последната резерва. Ама трябва да има стимулация за коремните преси.  Crazy

Момичета, мисля, че като организираме излизане, трябва да го направим в някоя сладкарница. Например може да се обадим седмица по-рано, да я затворим за нас и да поръчаме 5-6 торти да имат направени...

# 174
 Embarassed Embarassed Embarassed
Моят шкаф се изпразни...останаха ми 2 банана.  Joy
Утре вземам куфара и се отправям за запасяване.
Мисис, имаш и моя глас за сладкарницата, само с едно уточнение - 5-6 торти ми трябват само на мен и то само на единия зъб.  Joy Joy Joy

# 175
ММ е на смяна тази вечер с малкия. Събота вечер-мъжка вечер Simple Smile От спалнята чувам мъжо как хърка, интересното е, че бебо спи и не се буди от дъскорезницата. Не ги знам как се понасят, ама някаква мъжка солидарност има явно. Казвам ви лека нощ аз и ще ви нагледам сутринта.

# 176
Винце и аз пийвам малко Mr. Green
Някъде даже четох (не помня къде)че с чиста съвест може да се пийне бира или винце Hug

# 177
  • Варна
Лека Ели 😘🤗

# 178
  • Варна
Винце и аз пийвам малко Mr. Green
Някъде даже четох (не помня къде)че с чиста съвест може да се пийне бира или винце Hug
И аз съм пила биричка 1чашка и всички сме весели хихих

# 179
  • София
Embarassed Embarassed Embarassed
Моят шкаф се изпразни...останаха ми 2 банана.  Joy
Утре вземам куфара и се отправям за запасяване.
Мисис, имаш и моя глас за сладкарницата, само с едно уточнение - 5-6 торти ми трябват само на мен и то само на единия зъб.  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy

Абе, нулата нещо ми заяжда на клавиатурата, заяжда, да й се не види. Виж какви грешки стават. Аз 50-60 имах предвид.  tongue

eli_dzh Лека! И не се тревожи за тортата, ние тук я мислим всичките, аз най-много. perko

Общи условия

Активация на акаунт