ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 24 094
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Знаете ли, че имало и козе АМ? На лактана (немско) и на холе (швейцарско), но излиза два пъти по-скъпо от кравето АМ на лактана, което ползвам. И понеже вече сме само на АМ на лактана, без кърмене за съжалеие, разликата е от 140 на 280 на месец. Аз няма да го ползвам по тази причина, а и не знам дали ще му хареса на бебо, но го дават по-близко до човешкото и с по-лесно усвояем белтък...ако на някой му е от полза Wink не би трябвало да мирише..като козе Simple Smile

# 181
Цоп и аз в новата тема. Благодаря РН.
Момичета не мога да ви смогна на изчета всичко да не говорим за писане. Сега се връщам назад да чета, че съм с ден закъснение.

# 182
  • Варна
Това козе мляко е хубаво че го има като гледам и цената му е много хубава.. Една позната ползваха козе  сирене за захранване че малкия имаше алергия към кравето мляко. Незнам но сигурно ще в хубаво
Стейси всеки ден тук и отчет  никви такива да те няма какво ще правим ний без теб... 😁😁😁😈

# 183
Да и аз разбрах днес от ФБ че има такова АМ. Като поотрасне бебока,няма само да ми хвърля мастики, ми и козе мляко ще пие. Тати и мама имат 10 козички и аз една 11 Joy И сиренцеще дам,да не би да заслабнем Laughing

# 184
  • София
Baltazara И аз съм го чувала това за козето мляко, ама съм селско чадо, което е гледало кози. Не го пиех млякото им, не ядях сиренето, не ядях месото. Миришеше ми отвратително. Може би е полезно, ама незнам дали бих дала на дребосъка.  Rolling Eyes За себе си нямам добри асоциации от опит, пък в този случай трудно ще ме убедят учени и доктори в ползата му, така че да заместя другото. Дори и за АМ.  Rolling Eyes

steisi77 Само ден е добре. Не бях влизала 2 дни и пак беше хормонално наситено  Laughing

# 185
Като видя амнайсет изписани страници и се хващам за главата, вече си знам, че за хубаво няма да е. Пак хормони сигурно ги тресат тия жени, си мисля и подхващам да чета.... А пък то какво било -ТОРТИ! Simple Smile Хвала на такива мами! Аз съм на ябълков щрудел, свърши обаче Sad
Днес и аз си мислех да близна от чашата червено вино, ама ми падат очита, та май с близане си оставам...

# 186
  • Шоплука
Ум робува, ум царува, ум патки пасе... В моя случай последното. След два месеца спартански режим без никакви кафета, сладкиши и благинки, само на варени картофи и ориз, което очевидно ме превърна в най-голямия киселяк на планетата, днес се предадох. Наплюсках се с пица, торти, че и вино пих. Моята кротуваща жлъчка само това чакаше - истинска криза, шест часа болки, адски, раждането беше песен, повръщане, пълзене по пода... Красота. Бърза помощ пак ми нашиха инжекциите, обясниха ми колко съм тъпа, този път ножа няма да ми се размине, ще ме режат във ВМА.
Бамбина горката, пищеше през цялото време докато ММ тичаше между двете, коя по напред...Стивън Кинг отсякъде...
Това е момичета, простете ми грубите думи и бъдете здрави.

# 187
(Ако някой от вас играе, ще ме разбере, хаха - отивам да направя един рън на DIII преди сън)
  Flutter напоследък и на мен ми остава време през деня, докато малкият е на детска.
За алкохол и аз позволявам няколко пръста вино или половин радлер.
Днес почти цял ден сме навън. Обличам боди, ританки, отгоре космонавт и тънко одеало. Когато беше -10 слагах и един ромпер и по-дебело одеало.
За тренировки и аз се опитвам всеки ден. Вкъщи си имам всичко. Но си ми остават още около 10кг  Confused
Спокойна нощ!

# 188
Chuby бързо възстановяване  Hug

# 189
  • Варна
Ум робува, ум царува, ум патки пасе... В моя случай последното. След два месеца спартански режим без никакви кафета, сладкиши и благинки, само на варени картофи и ориз, което очевидно ме превърна в най-голямия киселяк на планетата, днес се предадох. Наплюсках се с пица, торти, че и вино пих. Моята кротуваща жлъчка само това чакаше - истинска криза, шест часа болки, адски, раждането беше песен, повръщане, пълзене по пода... Красота. Бърза помощ пак ми нашиха инжекциите, обясниха ми колко съм тъпа, този път ножа няма да ми се размине, ще ме режат във ВМА.
Бамбина горката, пищеше през цялото време докато ММ тичаше между двете, коя по напред...Стивън Кинг отсякъде...
Това е момичета, простете ми грубите думи и бъдете здрави.
Чуби ама че късмет.  Дано бързо се възстановиш и всичко да е наред 😘🤗

# 190
  • София
Chuby  Sad

Споко, ще се оправиш. Стискам палци да е бързо.

# 191
Chuby, бързо възтановяване.
Абе незнам кви торти, кви лет лева, ама заради вас по нощите ходих да ровя в хладилника, отиде и диета и всичко.
Айде лека нощ

# 192
  • София
Чуби, бързо да се оправиш! bouquet
Този пост на Косе босе ми хареса (прочетох го до половината, но това е синтезирано, което и аз знам за захранването.... утре ще чета повече)

# 193
   ooooh! ....и аз докато изчетаааа, среднощ мина и всички легнали  Sad
   За вкусотийки се говори още - има от колекция бременни 2016 някой друг пренебрегнат шоколад и позабутани бишкоти....ама не е ли то торта.....шоколадова !  Wink Ама смилете се де - тук неделя не работят магазините....как ще оцелея до понеделник?  Crossing Arms
   Аз алкохол не мога да пия, но мисля вино и бира може - даже за бира в болницата ми казаха, за кърмата. Но  Sick не е за мен  Stop
   Мисис, аз подобни коремни преси правя докато кърмя  Mr. Green, ама днес се мерих с метъра - 89 - 72  Shocked- 90 ( ханш-талия-гърди ) Така ли се мереше?  newsm78 Ами талията има 10 см отгоре  Blush ....но пък не пропуснах сладоледа
  Чуби, ми то не е човешко само на картофи и ориз  Confused Бързо оздравявай!  Hug

# 194
Чуби, бързо оздравяване Praynig Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт