ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 23 279
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Ох мамка му,да се оправят бързо мъничета ,че е ужас... Много е кофти като ти е болно детенце Hug

# 556
Четох до сега за това момченце,което.....няма как да я нарека майка му е разбила главата. Не съм толкова вярваща, но е грях към господа. Какво сърце трябва да имаш. Яяяяя аз по добре да се върна да попрочета пак за каляването на стоманата......Ей муцунки,много железни нерви ни трябват и търпение ooooh!

# 557
Ох мамка му,да се оправят бързо мъничета ,че е ужас... Много е кофти като ти е болно детенце Hug

Hug Heart Eyes Hug

# 558
  • Варна
Здравейте момичета ох най накрая ние вече сме добре пу пу да нв казвам голяма дума!!!
Поли, Кристи бързо оздравяване на вас и на дечицата, дано вече сте на финала с това боледуване  Hug bouquet Hug

# 559
Ужас,къде го чете това, Поли Cry
Незнам вече какви хора са това... Защото в никой не са майки Naughty

# 560
  • Варна
Четох до сега за това момченце,което.....няма как да я нарека майка му е разбила главата. Не съм толкова вярваща, но е грях към господа. Какво сърце трябва да имаш. Яяяяя аз по добре да се върна да попрочета пак за каляването на стоманата......Ей муцунки,много железни нерви ни трябват и търпение ooooh!
Да бе... Ти какъв изрод тря да си че да си пребиеш бебето защото искало да излезе. На вън?  Нямам думи а за първи път го е била препила на 6м. Възраст... И тогава от социалното и го взели но после и го върнали.. За кво.. Да го до утрепи...  #Cussing out

# 561
Ужас,къде го чете това, Поли Cry
Незнам вече какви хора са това... Защото в никой не са майки Naughty

Вчера новините гръмнаха за случая.....22г си пребила детето-на 2годинки, защото попитало дали може да излезе и оная го заблъскала в стената. Имало 3 черепно мозъчни травми със опастност за живота. И тая същата,детето било на 6м и пак го пребила. Взели и го социалните, но после и го върнали,сметнали че се е пооправила. Питат къде е ролята на държавата???? newsm78 Ми аз по същата логика до сега да имам смъртна присъда,оффф не знам вече.....

# 562
# 563
Норичка радвам се, че вече сте по-добре. Само здраве да има, другото се оправя.
С риск пак да разбуня духовете, мисля, че тази жена очевидно е страдала от тежка депресия. Просто още първия път е трябвало да се подложи на лечение. Това, което се е случило е ужасно, но за съжаление още по-големи ужаси съм слушала от практиката на майка ми. На тези неща трябва да се гледа сериозно и с жал.
Лид моля за твоето мнение за бобата?

# 564
Оздравявайте бързо и вие и мъничките душички!  Hug
Норичка, радвам се, че сте по-добре.
Chuby, не мога да дам обективно мнение за Боба-та, просто защото той не иска да стои в нея. Изпъва си краката и аз не мога да я вдигна.  ooooh! Думи нямам... една камара пари, а стои на закачалката. Надявам се, че след още няколко месеца ще успея да го залъжа да се носим с нея, иначе не ми се мисли. 

# 565
Въпрос към мамите, които са купили ерго раница, кой модел избрахте и бебето как я приема? Харесала съм ерго бейби от Рошаво, но съборам мнения.
Аз съм с ергобейби и съм много доволна. Скоро махнах приставката за новородено. Трябваше й малко време да свикне, но вече много й харесва. Баткото също го слагах преди няколко дни, 13кг е почти не се усеща.

# 566
Ей, сладури, всички мами и бебоци а се оправят бързо  Hug дано да изгрее хубаво слънцето и да поизлезнем на въздух   Hug
Тази нощ и Патето трудно дишаше, от 3 ни започна одисеята, успокоих нослето, но й отне 3 часа да заспи. Спа ми на корема, горкото, не му беше лесно.
За ергораница, ние сме с Исара и като я види започва са се радва и смее с глас. Харесва я! Първите пъти плачеше, но сега й е фенка. Аз я избрах, защото е с регулируем панел и можех да я използвам от 3 месечна, защото ММ категреично ми заяви, че няма да му връзам детето в шалове. Живот и здраве, ако имаме второ, шала ще е първото нещо, което ще взема, голяма мъка бяха коликите, направила съм мускули-бетон.

# 567
  • Варна
Момичета   Hug bouquet  Heart Eyes

# 568
Пюър, дръжте се, не са давайте. Стискам палци всички да сте здрави.
Мисля да взема от Рошаво под наем, която и допадне нея ще купя. Иска да разглежда много, а вече си тежи да се носим, а и тя хитрушата на рамо иска, вярно не постоянно, но като влезе във фаза не спира да мрънка докато не кръжа с нея на рамо поне час, два.
Вчера гледаше как готвя от стола за кола в кухнята като хипнотизирана. Трябва да и се създават забавления постоянно Simple Smile

# 569
Ей, Чъби, омекнала си! Преди седмица пращаше грижовна, но уморена майка да даде детето си за осиновяване, а тая седмица пращаш циганка утрепала детето си на лечение - има прогрес  Wink (не се заяждам, не ме подхващай, че съм проста, това е черен хумор  Peace)
Някой да ползва козметиката за бебета на Юриаж? Много хубава промо цена има за душ гел + мляко + колд крем + физиологичен разтвор, та искам да полюбопитствам, че се колебая между Биодерма и Юриаж. Добре ли ухае, че искам да ми мирише на хубаФко.

Общи условия

Активация на акаунт