ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 23 291
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Идеята е следната, ако болен човек дори с маска обслужва бебето, вероятността то да се разболее само чрез допир е почти 100 процента. Затова ММ винаги преди да пипа бамбина се къпе след като се прибере от работа. Не давам много, много да я пипат хора особено сега в грипния сезон. Това е, при нас работи, то и ние си живеем в пущинака та няма много хора, никви гости докато не мине тоз грип.
А за Сиърс само с добро, за мен е великан.
Шошши ние ходихме в Боуен Център София, пак са три терапии, но тук е включена и майката, тоест на теб масаж, на бебето също. Страхотно беше, коликите и много намаляха, после изчезнаха, а на мен ми изчезнаха бболките в гърба и вратта. Терапията е както е обяснила Кристи, но тук се залага на идеята, колко да свързани майката и бебето и се работи на принципа на връзката.
Лид мигла съм махала като измивам хубаво окото с тампон с преварена вода, излезе веднага.
Айде лека нощ, че ми мирише на възглавница, Бамбина отнесе плувката и аз я следвам. Simple Smile
Така значи Whistling обслужвала съм и двете ми деца с маска и за моя радост не са се заразявали Party

# 541
Идеята е следната, ако болен човек дори с маска обслужва бебето, вероятността то да се разболее само чрез допир е почти 100 процента. Затова ММ винаги преди да пипа бамбина се къпе след като се прибере от работа. Не давам много, много да я пипат хора особено сега в грипния сезон. Това е, при нас работи, то и ние си живеем в пущинака та няма много хора, никви гости докато не мине тоз грип.
А за Сиърс само с добро, за мен е великан.
Шошши ние ходихме в Боуен Център София, пак са три терапии, но тук е включена и майката, тоест на теб масаж, на бебето също. Страхотно беше, коликите и много намаляха, после изчезнаха, а на мен ми изчезнаха бболките в гърба и вратта. Терапията е както е обяснила Кристи, но тук се залага на идеята, колко да свързани майката и бебето и се работи на принципа на връзката.
Лид мигла съм махала като измивам хубаво окото с тампон с преварена вода, излезе веднага.
Айде лека нощ, че ми мирише на възглавница, Бамбина отнесе плувката и аз я следвам. Simple Smile
Така значи Whistling обслужвала съм и двете ми деца с маска и за моя радост не са се заразявали Party
и аз съм на това мнение маската предпазва ,но трябва да се сменя бабата беше болна и гледа малката и тя не се зарази.

# 542
  • София
Мисис Роузи аз купих от Дундьо един спрей за плюшките, които не могат да се перат, пръскам ги с него и после забърсвам с мокра кърпа.

Интересно. Ще го разгледам. Благодаря  bouquet

Само някак за фасовете не мога да претръпна  hahaha
Роузи, дай му кИбапчИ на детето, какво го мъчиш с тая тиква  hahaha

Тия фасове от първата годинка ли са?  hahaha Все си мислех, че ще обсъждаме цигарите около 12 годишна възраст.  Mr. Green

Аа, кИбабчИта не съм обещавала още.  Laughing

Плюшените минавам с парата на ютията веднъж на няколко седмици. Като се изперат не стават ли със сплетени косми?

Много добра идея за парата.   bouquet Още не съм прала плюшени и нямам идея. Като прекарам някоя през пералнята, ще споделя Simple Smile

# 543
Маските са ефективни,когато се сменят на два часа  Naughty Тоз дофтор от дебелите ви книги колко бебета в бг е дундуркал.. Аз па мойто го гледам от откъси от книгата"Как се каляваше стоманата". Божкеееее жива дан бях ooooh!

# 544
Ей, Поли, не ми се карай, че чета дебелите книги.  Hug  hahaha

# 545
Ей, Поли, не ми се карай, че чета дебелите книги.  Hug  hahaha

Оффффф ти ли,ти ли,кат зема едно дърво,ма за зет си мисля hahaha

# 546
Пера си всички плюшки в пералнята без да ми мигне окото. Оставям ги да се изсушат на слънце или само на въздух, после с дребно гребенче сресвам сплъстените кичурчета и са като нови. Правя го като се наложи (разходили са се до площадката, ходили са на ясла или дъщеря ми ги е хранила и не им се познават физиономиите)

# 547
  • София
Пера си всички плюшки в пералнята без да ми мигне окото. Оставям ги да се изсушат на слънце или само на въздух, после с дребно гребенче сресвам сплъстените кичурчета и са като нови. Правя го като се наложи (разходили са се до площадката, ходили са на ясла или дъщеря ми ги е хранила и не им се познават физиономиите)

Joy Joy Joy

Ясно. Щом се хранят, трябва и да се къпят.  hahaha

Ти по-добре ли си? Щом пишеш, значи поне си жива.  Hug

# 548
И аз ги пера в пералнята и нищо им няма, оставям ги на въздух да изсъхнат. Дори съм се замисляла за сушилнята, че моят мъж веднъж ги беше пуснал, защото не съм му била казала. Е нищо им нямаше на играчките, но не бяха плюшени а от плат с дрънкалки вътре. Та се замислих какво пък ще им стане, най много да станат по пухкави и да си смалят размера.

Момичета моето мъжле от два три дена като го  кърмя си слага  ръчичката на главата и си забива пръсчетата (сякяш се чеше) и в последствие му се появиха люспички. Предполагам, че това са споменатите от вас крусти. Възможно ли е да го сърби главичката от тях и как ги преборвате?

# 549
Ха добро утро, ние поспахме цели осем часа и сега сме мега свежи. Бамбина си прави гимнастиката с одеалото и си бърбори на лампата, такъв здрав сън му дръпнахме, направо съм нов човек.
Крусти махах с бебешко олио, мажех главичката два часа преди баня и след банята нежно изресвах с мека бебешка четка. Махнаха се бързо.

# 550
Хелоу, мацки Hug
Моят син снощи ми разказа играта: мрънкане,будене, направо красота Mr. Green Сега има и нови номера освен гукане,и някаква странна форма на общуване (като канарче)от няколко дни като сменям памперс,си лови пишлето и страшна радост.Истински мъж Joy
Поли, как е детенце Hug

# 551
Sho,благодаря че попита. Като алтаво ходя цяла нощ,тя още спи. Снощи страшна работа,и хрема се появи,плаче детет и пърпори носа. Направих каквото е нужно да я облекча и заспа. Сега по тъмно съм станала и въоръжена за нови подвизи.

# 552
Ще мине мила,дано е по бързо,че то незнам за кого е по зле за детето или за мама Hug bouquet

# 553
Поли бързо да оздравява детенце, надявам се вече да е по-добре. Simple Smile

Въпрос към мамите, които са купили ерго раница, кой модел избрахте и бебето как я приема? Харесала съм ерго бейби от Рошаво, но съборам мнения.

# 554
Ще мине мила,дано е по бързо,че то незнам за кого е по зле за детето или за мама Hug bouquet

Благодаря ти от сърце bouquet Чакам и новини от Кристи,че и нейното момченце се разболя Cry Толкова ми севика,ама да си съдера гласа от викане......

Общи условия

Активация на акаунт