ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 23 276
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Поли, тенкю за доноса!  Laughing
Пош, кажи да грабвам ли Юриажа за дребната, или маста е по-читава?

# 586
Пош нещо се загуби Rolling Eyes Дано да са добре!

Иннер, вие как сте? Изписаха ли ви?

# 587
Вкъщи мъж ми и малкият оцеляха до днес. Сега и двамата са капо Confused

Брях.... лоша работа Sad

# 588
  • Варна
На моя хубавец кожата му е толкова суха, че ако един ден не го намажа (и то със Стелатопия серията), после започва направо да се лющи Shocked

И моята щерка беше така и понякога ако не я намажа 2дни и става така..  Има белези по гръбчето кадето се е чесала защото и е била суха кожата и я е дразнила. И сега сутрин и  вечер я мажа
Бяхме с мустела Стелатопия много бях доволна но след 1година ползване постоянно кожата и свикна с нея и ефекта и намаля както става със всички козметики водихме я на дерматологи изписа и др. Козметика  сега сме добре и като свърши ще взема пак на мустела, каза да ги редуваме Hug

# 589
Аз за раничките съм малко скептична, по принцип съм си планинар човек, удобството на презрамките и катарамите е на първо място.
Юриаж ползвахме измивен гел-крем за коса и тяло, хубаво мирише, но косата й винаги оставаше мазна. Не мисля да пробвам тази марка отново. Главно измивни гелове и олио за мазане ползвам и то хип, в родилното тях използваха и не й направиха реакция, та, затова предпочетох тях.
Крем против подсичане на судокрем и мицеларна вода на Биодерма. През вечер през две след баня я мажа с хидратиращо мляко на Мустела.
Това е опита ни, важното е кожата да понася.

# 590
Ние бяхме с козметика на Бочко и бях много доволна, но я спряхме тъй като малката от месец е с атопичен дерматит. Сега сме с Мустела - Стелатопия. Доволна съм от ефекта върху кожата, но изобщо не ми харесва как мирише.
Пожелавам на всички болни бързо оздравяване. Вижда и се края на зимата  Party

# 591
Пък ние сме цветни от към козметика  Grinning за лице - мустела, олио - Джонсън, шампоан- Хип, Чико е за тялото, бяхме с биодерма за атопична кожа, ама мъЖО не го хареса, А за дупето бочко

# 592
Бубченце, тя стелатопията май на нищо не мирише. Поне на мен не ми мирише  Mr. Green

# 593
Кристи, бързо оздравяване!На малкия мъж какво му е?

# 594
Засега само висока температура и еднократно дришня. Ще ме прощавате за цветущия израз  Embarassed

# 595
Дано го размине Praynig

# 596
На мен ми харесва как мирише Мустела.Ползвам от нея шампоана,пяна за крусти и Колд крем.Уриаж ползвах крем за крусти ,но не мирише кой знае колко.Ползвам Биодерма Атодерм крем за лицето й и ми харесва миризмата.На Хип ползвах олиото,но не попива хубаво,но за сметка на това ми харесва мириса.Сега сме с Бюбхен олио,бива си го него.За дупе ползвам само и единствено Судокрем.И аз съм фенка на козметиката и купувам постоянно.На Бочко не ми харесват кой знае колко продуктите.Имам от него за сега малко за тяло,но с олиото и е по-мекичка и хидратирана кожата.За лятото ще купя на Мустела мляко за тяло.От опита който имам с баткото и бебка,най -добре им действа Мустела като козметика за бебчета.Аз пък на мен си взимам Ларош Пусей.Но наистина си зависи от кожата на бебчето.На едни им понася една козметика,на други -друга.

# 597
Козметика почти не ползвам. Само мицеларната вода на биодерма, мажа след баня с кремчето превантив на биодерма (след 6м мисля да спирам) и когато има нужда слагам судокрем на дупето.
Да се оправят бързо всички болни!

# 598
  • Варна
На нас Ларош пусей не ни подейства кои знае колко много а и не ми хареса как мирише.. Някак странно аз обичам да миеиле на бебчо..   хехе

# 599
Норичка и на мен мириса ма бебченцето ми е най-сладък Simple Smile
Кристи и на вас бързо да оздравявате Simple Smile
Бубченце как ви се появи АД?

Общи условия

Активация на акаунт