ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 23 277
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Козметика за бебето ползвам дамо себамед, доволна съм. Масови козметични не бих взимала за бебе.
Много изнервени, недоспали, доведени до ръба жени са в състояние да освободят от себе си демони, които да сътворят ужасни неща. Най-лошото е, че ние можем да бъдем в техните роли. Винаги, което съм писала съм го правила от жал. Винаги се радвам ужасно, когато съм сгрешила.Simple Smile

# 571
То и аз взех Себамед душ гела да го пробвам. На Юриаж козметиката не е масова, а е висок клас медицинска козметика. За съжаление никъде не дават тестери и не мога да преценя. Ето например, награбясах неща на Тьопфер, защото бях на тяхно презентиране на пподуктите им - оттам и харесах млякото Лактана. Но уви, козметиката не ми допадна. Пробвах Чико, Биодерма, Тьопфер. Аз не бих взела масова козметика като Бочко, Нивеи, Джонсъни, Здраве и разни други подобни. То и Себамед е от масовите по - нисък клас, но интимния им гел ме спечели и пречупи. Ама за беба искам нещо хубаво и качествено.

# 572
Аз съм с Мустела, доволна съм.

# 573
Виж, забравих Мустелата. Те имат разнообразие.
Как искам някой да ме остави в една хубава аптека и да обдуша и да се омажа с всичко, та да си харесам...

# 574
  • София
Въпрос към мамите, които са купили ерго раница, кой модел избрахте и бебето как я приема? Харесала съм ерго бейби от Рошаво, но съборам мнения.

Ползвам това: http://cangaroo-bg.com/products/product_id/4074/%D0%BA%D0%B5%D0% … 83-babypack-bb007

Пише, че е кенгуру, но всъщност си е раница. Отначало гледаше странно. После взе да му харесва. Сега всеки ден се носим с него. Важно е обаче като го сложа, да почнем да се движим. Няма значение как, може и само да се полюшваме. Спрем ли се на едно място и мрънка.

В баща си стои повече. Предполагам, че пуФкавото коремче на тати му, му е страхотна възглавница.  Mr. Green

Спрях да го мажа след къпане. Кожата му е страхотна и така и не искам, а и не виждам смисъл да втривам нещо. Слагам при нужда. Дупето обаче го мажа с крем при всяка смяна на памперса. Там все пак е влажно непрекъснато и е добре да има някаква защита на кожата.

# 575
Мустела имат всичко за всичко. От нормална през суха до най-суха кожа, защитни кремове, шампоан за коса, за тяло, за дупета, за без измиване, за с измиване, за мехурчета, за папурчета, крусти, мрусти, шоколади, марципани...к'вото се сетиш Crazy

# 576
Шошка,опасна си Mr. Green
Аз междудругото с каката ползвах Мустела и Бюбнхен,и не се впечатлих много.Сега с мъжа сме на Hipp,и засега съм доста доволна.
Биодерма мисля ,че е по добрия вариант,ползвала съм доста техни неща, и мисля че като състав на продуктите е по добре Peace

# 577
  • Варна
За козметиката ние за две  години пеобвахме  всички на пазара и си докараме алергична атопчина кожа....
Според кожата на бебето ще си проличи коя  козметика му подхожа на него аз харесвам на хип
Сега от 8м някаде сме ма козметика Баррал с пшеничен зарадиш и още куп  неща много хубаво и нежно мирише и млякото и Шампоана и душ гела имат и козмерика за мами.. За мен са много добри😍🙃😘

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 14:59 от n0richka

# 578
Аз само Мустела съм пробвала, нямам други наблюдения Rolling Eyes

# 579
ДалиВали линка с килимчето
http://www.ikea.bg/childrens-ikea/children-3-7/Childrens-Bedding … s-rugs/4538/5669/

Мисис Роузи това изглежда добро, а и не е толкова скъпо колкото нещата на Рошаво

Шошши въпрос е бебето какво понася без проблем, на нея Бочкото и Себамед и понасят отлично. Юреаж ползвам аз, но нещата им за бебета не ми допадат. Важното е да ги понася без следа от алергии, освен това  ползвам козметика много пестеливо. За дупе бъркат един крем в нашата аптека, действа и отлично.
Важното е тя как ги понася нещата, така че ще си трябва някое тестерче да пробваш.

# 580
Абе с какво и да я нацапотя, все и понася. Имам чувството, че и с майонеза да я натлепам, пак ще и е добре. В случая, лудата и мама си угажда на себе си с нови попълнения и се чуди къде да си похарчи парите. Изкупих всички играчки, накупих нови гащеризони и бодита, взех всякакви приспособления за забавления, сега поглеждам и към козметиката. Мъжо само ми се кара, че аз пари не обичам и гледам да се оттърва от тях. Има нещо вярно...

# 581
Мъхъ, много ми е познато Twisted Evil

# 582
Почти не ползвам козметика, само при нужда. С Бочко сме ние, главно шампоан, сапун и крем за подсичане. Чат пат мажа мляко за тяло ама не съм близо месец слагала, няма нужда. Доволни сме. Бочко имат хубави кремчета за навън, има за всички сезони, има и един зимен.
Иначе при нас все още карантина, аз като че ли съм вече добре, ама каката лее сопол навсякъде, та борбата да не разболеем бебето е жестока. Оздравявайте!

# 583
На моя хубавец кожата му е толкова суха, че ако един ден не го намажа (и то със Стелатопия серията), после започва направо да се лющи Shocked

Гест, дано да се справите с карантината. Вкъщи мъж ми и малкият оцеляха до днес. Сега и двамата са капо Confused

# 584
Аз кат черна станция да се сбадя ,че Posh_ ползва козметиката,за която Шошина пита. У нашта махала само овча мас ползваме Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт