ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 23 249
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Бенни, забравила съм, защото спрях средата на втория месец, но карах по указанията.

Норичка, дано да мине бързо Praynig

# 106
  • Варна
Благодаря Крис и аз на това се надявам да моне бързо, че предния път беше кошмарно с това повръщане бърза помощ виках тя имаше 39.7С аз сама с децата не мога да изляза тя повръща беше кошмар дано сега по. Бързо се оправи  bouquet Hug

# 107
Пробиотик давам Флора Бимби , дневно една капсула разтворена в малко водичка, пие го от шише.
Два часа от хранене, ако пропусна и нашето ако се оцветява в резида.
Според педито е поради трудност на усвояване на лактозата, чела съм, че също така е поради допълнителното обогатяване на АМ - тата с желязо.
При нас помага, изчиства го.

Честити четримесечки

Норичка - бързо оздравяване

# 108
Аз ползвам Лакто 4.

# 109
Нори, бързо оздравяване,че майчино сърце боли и страда bouquet

# 110
Добро утро мацки Hug
Норичка, дано да се оправи бързо каката.
Честити месечинки на Кристи, Поли и Ели.
Моята мързелана най-накрая започна да се обръща от гръб по корем, все още само на ляво. Съответно сега сложа ли я да легне моментално се е завъртяла. От както усвои новото умение започна и да спи на една страна- пак на лявата. Във връзка с повишената подвижност се чудя дали да не сваля нивото на матрака на кошарата  вече. Имам чувството, че скоро ще започне да маймунясва и да не направим някоя беля.

# 111
  • София
Добро утро!

n0richka Уф. То се постопли и пак се почват вируси. Sad Хем да се радваш, хем... Този път няма да бъде толкова зле, ще мине бързо, ще видиш!  Hug

benny505 Аз съм с Хип Комфорт. Така и не посмях да го сменя и сме с него от раждането. В него си има пробиотик или поне така пише на кутията. Не съм се зачитала детайлно, ама не съм давала и отделно.

И при нас е имало зеленикаво ако и цветът беше силно изразен при силните колики. Ако се забави изхождането и има много газове става така.

Най-много ми помагаха масажите на коремчето, за да може да излезе въздуха.

ММ отиде с малкия до магазина и дребосъкът заспал. Точно за 10-ина мин навън. Сега спи. Последните дни не спи сутрин. Става около 8 и откарва до 13 буден. Simple Smile

# 112
По повод клипчето постнато от ge.st
https://youtu.be/KHKsS2hFzbs
https://youtu.be/vicwf0mTw6c
 hahaha

# 113
  • Варна
 Hug
Нори, бързо оздравяване,че майчино сърце боли и страда
Heart Eyes

# 114
  • Варна
Благодаря момичета за подкрепата  bouquet
 Hug

# 115
Честито на месечинките :-*,  да са здрави, силни, умни и добрички бебчетата ни.
Амк при над мина горе долу добре, имаше мрънкане, ма то това на мен впечатленке не ми прави, най-важното е че не вдигна температура, еее ядохме и през ноща, ама то ми беше ясно

# 116
Норичка, бързо оздравяване на каката!  Hug
Честити месечинки на Поли, Cristi и Ели!  bouquet  (поне една от трите да прави торта, чеее...  Joy )
Аз да ви кажа, че ви се сърдя... ама може ли такова нещо - казвате лека нощ, и аз за да не досаждам тъпея цяла нощ сама, а то тук купон сте правили...  Crossing Arms
Нашето ако и то е зелено вече месец ....  ooooh! Но се изхождаме редовно и не го мисля.
Пробиотик давах БиоГая, но вече го спрях.

# 117
Това с банята направо ми оправи деня!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 118
Количка,бебе,чанта и аз,си е голямо преживяване да буташ в кишата. Пътищата чисти и се виждаме едни луди майки сумиски, дето дигаме количките и псувайки лавираме между киша,главен път и побеснели шофьоро ooooh! Уфффф. Та имаме си една традиция, на всяка месечинка-тортичка. Днес е някъква с крем Брюле. И как да ви почерпя, като моя и децата като седнаха,образно казано оставиха ми костилката от една черешка. Преувеличавам, има  още три парчета, ама не ги давам Crossing Arms Бе и аз съм човек hahaha

# 119
  • Варна
Количка,бебе,чанта и аз,си е голямо преживяване да буташ в кишата. Пътищата чисти и се виждаме едни луди майки сумиски, дето дигаме количките и псувайки лавираме между киша,главен път и побеснели шофьоро ooooh! Уфффф. Та имаме си една традиция, на всяка месечинка-тортичка. Днес е някъква с крем Брюле. И как да ви почерпя, като моя и децата като седнаха,образно казано оставиха ми костилката от една черешка. Преувеличавам, има  още три парчета, ама не ги давам Crossing Arms Бе и аз съм човек hahaha
Хихихи браво хапвай си спокойно и да ти е сладка 🍰 😍😘💞

Общи условия

Активация на акаунт