ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 24 093
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
Офъъъъ, пхтт мрррххх.....
И аз трябва да почна да тренирам, че лежа само  на стара спортна слава и височина (има къде да разпределям килата), ама понеже няма как да посещавам фитнес зали, съм си харесала няколко клипчета в ютюб с пилатес за след раждане и само им се каня.

# 151
И аз правя упражнения понякога ....Днес ходих на пазар до супера напазаруваха за цяла седмица взех си и една торта тирамису дояде ми се покрай вас момичета.После бях на разходка с бебето и таткото.Малко преди да се приберем тока спря и си представих как 6 етажа ще качваме празна количка,но дойде и ни се размина .

# 152
А не,не даваме да се мориш,ти си супер сила Simple Smile
Супер Дупер Капитан Майка Joy

Норичка, благодаря, ще я пробвам някой ден Simple Smile

Анита, празна количка е лесно. С чаве вътре ще е интересно Mr. Green

Пош, и аз тренирам вкъщи, имам си всичко необходимо. Пилатес обаче не е за мен Stop

Поли, и аз тЪ любя. Ай ся направи някоя торта, пържолите от мен!

# 153
Cristi, имаш още сила!!!  Hug
Сутринта бях в дупка и аз, знаейки, че всички сте навън, а аз затворникът се чудя само в коя стая да се преместим за разнообразие, но като се прибрахте и ми дойде настроението.  Laughing
Да мрънна малко ... реших поне на терасата да го изведа - един кат дрехи (тънко гащеризонче, с което стои вкъщи) и отгоре космонавт - и нашият изтрая точно 5 минути, разпищя се, събрах няколко укорителни погледа от минувачи и безславно се прибрах. Като го съблякох установих, че му е много горещо.... #Crazy Е, как да го обличам? Примерно днес как ги бяхте облекли?

# 154
Моят беше с боди и тънки панталонки, тънка шапка и космонавт.

# 155
Тънак гащеризон ,тънка жилетка и космонавт

# 156
Ние бяхме за малко навън днес покрай фотосесията. И нашият, като на Кристи, беше с боди, панталон, чорапки и отгоре космонавт, тънка шапка и отгоре качулката на космонавта.

Лид, ти се притесняваш да го изкарваш бебока по принцип ли, или сте болнички нещо?

# 157
  • Варна
А не,не даваме да се мориш,ти си супер сила Simple Smile
Супер Дупер Капитан Майка Joy

Норичка, благодаря, ще я пробвам някой ден Simple Smile

Анита, празна количка е лесно. С чаве вътре ще е интересно Mr. Green

Пош, и аз тренирам вкъщи, имам си всичко необходимо. Пилатес обаче не е за мен Stop

Поли, и аз тЪ любя. Ай ся направи някоя торта, пържолите от мен!
От мен варненска гроздова домашнаа😁

# 158
  Ооххх, Норичка, и аз много го уважавам този сладкиш, само дето го бях позабравила. Аз обаче го правя за гости на топки, които овалвам в кокосови стърготини или шок пръчици. Прибавям и стафиди  Peace ( за Поли може да са потопени я в рам, я в коняк предварително  Wink  Mr. Green

# 159
  • Варна
 Ооххх, Норичка, и аз много го уважавам този сладкиш, само дето го бях позабравила. Аз обаче го правя за гости на топки, които овалвам в кокосови стърготини или шок пръчици. Прибавям и стафиди  Peace ( за Поли може да са потопени я в рам, я в коняк предварително  Wink  Mr. Green
Хихихи абсолютно може  да се комбинира с много любими неща  и в различни форми и вкусове аз също добавям понякога нещо любимо и слагам повече захар защото обичам да ми е сладко 😈😈😈

# 160
Ели, ММ се притеснява повече от мен и ми дръпна едни теории, подплътени с изследвания и не знам си какво в началото и решихме да изчакаме да стане над 5 градуса, за да започнем с разходките. Но сега с тези вируси май минах и аз на неговото мнение.
Момичета в друга тема попаднах на това:
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=790956.30
Гледайте коментарите на Косе Босе, намират се след поста с линк. Доста изчерпателно за захранването.
Норичка, как е каката?

# 161
Гадно е времето и въздухът е ужасен от това твърдо гориво, аман от печки. На мен температурите не ми пречат, ама е грозна картинка навън, цялата мизерия и мръсотия лъсна.

# 162
Ей, как заговорничите тука за хаване и пийване!...
Ние днес бяхме на гости при приятел, с когото не се бяхме виждали отдавна и беше много задушевно и вкусно всичко. Та и аз си хапнах домашен сладкиш с праскови. А да питам кърмачките, вие позволявате ли си да пиете алкохол? Аз, да си призная, прегрешавам понякога с един пръст червено вино - както днес.
И да се похваля, че синът ми днес за първи път успя да се обърне сам от гръб по корем!
Норичка, и от мен много здраве на децата!
(Ако някой от вас играе, ще ме разбере, хаха - отивам да направя един рън на DIII преди сън)

# 163
като прибрах прането днес, мчи то смърди така, все едно се е вяло връз комина на Кремиковци.... Язък ми за праха и омекотителя дет турям да мирише на хубаво...

# 164
(Ако някой от вас играе, ще ме разбере, хаха - отивам да направя един рън на DIII преди сън)
Пффффф, кога пък ти остава време?! Аз съм замразила всичко. Отървах не само pvp сезоните по игрите, ми цели експанжъни Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт