ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 24 093
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Дано новите съквартиранти да са читави Hug

# 241
Да оздравяват и да се възстановяват всички мами и дечица!

# 242
Аз съм еротична масажистка в турска баня Twisted Evil Бързам севърна на работа,щото мразя всичкимъже по света #2gunfire Щото са мрънкалници и пъзльовци #2gunfire

# 243
  • Варна
Аз съм еротична масажистка в турска баня Twisted Evil Бързам севърна на работа,щото мразя всичкимъже по света #2gunfire Щото са мрънкалници и пъзльовци #2gunfire
За масажиската добрее Party
Амъъ някои майй тъ Е ядосал..
😈
😘🤗

# 244
Ехо, момичета, днес е нямало много активност, по разходки сте били като нас сигурно. Ние ходихме до Банкя да подишаме малко по-чист въздух и да се поразходим с бебчо. Той естествено спа през цялото време.
Да оздравяват всички майки и дечица, аман от болести Sad

# 245
😈
😘🤗

Ъхъ Crossing Arms

# 246
  • Варна
😈
😘🤗

Ъхъ Crossing Arms
Да пращам ли ракията и една саксия (злополуа)   за всеки случай 😂😘😘

# 247
Аз работя в печатница завърших више полиграфия.Днес бяхме пак на разходка в близката градинка я спуснахме по една малка пързалка татко и от горе аз долу я хващам тя беше почти колкото нея.Колко се смея и се радваше ако знаете ,поспа малко на вън . Взех си витамини за косата и Шампоан против косопад, мазна коса и пърхот Biopharma Herbagene.Ползвала съм ампули на тая фирма и имаше ефект ,ще ви кажа и за шампоана как е Simple Smile

# 248
Оххх, Innerline, как те разбирам.. Първата нощ, когато лежахме със сина ми в педиатрията там, точно с бронхиолит, не мигнахме цяла нощ в общата стая.
На сутринта, ревнах на сестра ми, че искам самостоятелна стая, ако ще да тегля кредит после да я плащам, ама нямаха свободна, та ни настаниха във уж ВИП там дет се води, но казаха, че ще си я платим за нормална единична. Ей.... направо ми се видя осем звезден хотел, на фона на онова пого, което ми се случи в общата.

Бързо да оздравявате. Ние си купихме инхалатор и след това си ни назначаваха инхалациите вкъщи да си ги правим, ходехме само на контроли в отделението (е, когато не е бил много зле, а и той беше на годинка тогава, не малко бебе).

# 249
  • Варна
Аз работя в печатница завърших више полиграфия.Днес бяхме пак на разходка в близката градинка я спуснахме по една малка пързалка татко и от горе аз долу я хващам тя беше почти колкото нея.Колко се смея и се радваше ако знаете ,поспа малко на вън . Взех си витамини за косата и Шампоан против косопад, мазна коса и пърхот Biopharma Herbagene.Ползвала съм ампули на тая фирма и имаше ефект ,ще ви кажа и за шампоана как е Simple Smile
Браво това е много хубаво за разходката на всички действа обединяващо и забавно.. За  козметиката  чакам отзиви в търсене на нов шампоан и балсам и др.  За коса съм и ще чакам да кажеш как действа и дали си доволна и да купувам и аЗ..
Абе мами липсвате ми нещо много тухо стана тук да не играете psp или pvp.. Изгубих ви Hug Flutter

Пп Утре съм си намислил да направя крем карамел многооо ми се яде 😂😂😂

# 250
Норичка, тука сме Simple Smile. Да идваме значи за крем карамел  Wink
Ние се приспахме и отивам да се чипкам под душа.

# 251
  • Варна
Норичка, тука сме Simple Smile. Да идваме значи за крем карамел  Wink
Ние се приспахме и отивам да се чипкам под душа.

Оо даа ще направя цяла тава че да има за всички 🤗🤗😝
И аз се опитвам да ги приспа малките нинджи и да отида и аз да се изчипам 😈😇

# 252
Уф, цял ден не съм се спряла, едва дишам вече. Купих си ягоди и даже не успях да ги изям  Crossing Arms А Синковецът е опулил едни очи и не ще да спи  Twisted Evil

# 253
Уф, цял ден не съм се спряла, едва дишам вече. Купих си ягоди и даже не успях да ги изям  Crossing Arms А Синковецът е опулил едни очи и не ще да спи  Twisted Evil

Дай му ягодите,ще бъде една от спокойните му нощи Twisted Evil

# 254
Не знам как да го опиша по друг начин...затова ще използвам две прости думи МЪЖКА РАБОТА... Как може като го приспя аз да си спи цяла вечер и дори и да приплаче да е успокоен и отново унесен...а при ММ да не се получава. Приспах го към 19 ( както винаги ) и за първи път го оставих с ММ, за да се изкъпя... точно след 30 минути бебето будно и те си говорят видиш ли... #2gunfire До сега сме се успокоявали и приспивали.... #Cussing out Малкият превъзбуден, а същевременно му се спи, с хиляда хватки, стойки, полюшквания и поклащания сме се приспивали...
Поли, идвай един масаж да му направиш - ама с точилката.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт