ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 23 311
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
Аз и мъжа си го прибирам, защото той упорито не се разболява. Само бабата го отнесе Sick Най-интересното е, че при мен е с кашлица и висока температура, при нея 37,5, повръщане и разстройство Rolling Eyes

# 481
Добро утро, пак да пожелая бързо оздравяване на всички.
Ние сме на гости у баба, че пак правят някакви въртели с тока. Превантивно всеки преди да пипа детето се къпе, проветрявам често. Че и мен много ме е шубе от този грип. Само в къщи си седим и я извеждам само на балкона за 20 минути.
Лина чела съм, че захранването понякога връща коликите, все пак това е храна напълно различна от млякото. За това реших да си изчакам шест месеца навършени. Но при вас може и друго да е.

# 482
Току що я намазах с Калгвел и престана да плаче, незнам на пипане ми се стори подуто,ще видим,преди като имаше колоко и си слагах ухото на коремчето и то пукаше много,сега не чувам пукане, правих гимнастиката коята при коликите изкарваше газове, сега няма, варианта е или скок или зъби, каквото и да е ще мине, само здрави да сме.
Бързо оздравяване на всички болни.
Много ме е страх с тия вируси,една приятелка миналата седмица лежаха в болница с бронхолит и направо страх ме е хванало

# 483
Превантивно всеки преди да пипа детето се къпе
Това не го разбрах съвсем Simple Smile

# 484
# 485
Превантивно всеки преди да пипа детето се къпе
Това не го разбрах съвсем Simple Smile
Ох ще ме умориш Hug Joy Joy

# 486
Ама аз всъщност сериозно не разбрах дали наистина всички се къпят или е просто грешно написано Hug

# 487
Ама аз всъщност сериозно не разбрах дали наистина всички се къпят или е просто грешно написано Hug
Според мен е всички да се къпят, преди да пипат бебето,но това от своя страна поражда въпрос със гостите как се процедира Mr. Green
Защото ако и гостите трябва да се изкъпят преди това е редно да има и теляк Mr. GreenВ кръга на шегата де Joy

# 488
Бе то и за домашните ще трябва да е зор  newsm78

# 489
Точно така, правилно сте разбрали. Назначила съм теляк в къщи и ако някой иска да пипа бебето, минава през него, изкъпва го хубаво, изтрива го и тогава... Така си седим здрави, който няма теляк в къщи да му мисли Grinning

# 490
Точно така, правилно сте разбрали. Назначила съм теляк в къщи и ако някой иска да пипа бебето, минава през него, изкъпва го хубаво, изтрива го и тогава... Така си седим здрави, който няма теляк в къщи да му мисли Grinning
А теляк и аз имам Laughing

# 491
Chuby, наемам го за седмица!

# 492
Не, сериозно, понеже съм хипер параноична наистина карам всеки, който идва от вън, няма значение работа, пазар, да си взима душ преди да пипа бебето. Аз като се върнах от ВМА се къпах половин час преди да я гушна. Абе парен каша духа...

# 493
Аз самата се къпя в момента, в който си вляза вкъщи, иначе не мога да се понасям. Но така си бях и преди да родя. Всички останали обаче е трудно за организация. Задоволявам се с миене на ръце.

# 494
Не се вгеждайте толкова,защото те растат и няма да можем да ги опазим от всички микроби,особено на вън

Общи условия

Активация на акаунт