ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 23 275
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Аз ползвах Веледа в началото, много хубав крем за къпане имат - бебетата със сухи кожи според мен си струва да го опитат. Още го ползвам, когато е студено, иначе ми идва мазен. При смяна на памперса мажа пък с крема им срещу подсичане, доволна съм. Лосиона за тяло ползвам чат-пат за масаж на корема, иначе няма нужда нашият герой, кожата му е добра, сигурно заради влажния климат. Олиото само така си стои.

За косата обаче заради крусти взех пяната на Мустела, силно ми е ароматизирана ама поне май върши работа, взех и за тяло, че да мирише еднакво Grinning Ефекти и дефекти не забелязвам, и нашето май е майонезеният модел.

На Уриаж имаме само крема срещу крусти, не ми харесва миризмата - айде да кажем лекарство е, но и ефект не видях.

# 601
При нас мириса на бебе се асоциира изцяло с козметиката и, и то козметиката от ден 1ви. А това е козметиката на Чико, щото майка като рече, че навремето ме е изгледала с Чико и изкупи де що види Чиковско. И сега като подложа нятва друга миризма на мъжовския нос, той се дърпа и си иска Чикото. Оня ден се намазах с нейния лосион, и той само вървеше след мен да ме душка и да се хили като ряпа. Май пак ще се Чикосаме та всички да са доволни. 

# 602
При нас мириса на бебе се асоциира изцяло с козметиката и, и то козметиката от ден 1ви. А това е козметиката на Чико, щото майка като рече, че навремето ме е изгледала с Чико и изкупи де що види Чиковско. И сега като подложа нятва друга миризма на мъжовския нос, той се дърпа и си иска Чикото. Оня ден се намазах с нейния лосион, и той само вървеше след мен да ме душка и да се хили като ряпа. Май пак ще се Чикосаме та всички да са доволни. 

Аз пък ти се изкефих,че по начина ти на изказ, ще да си мъничко по добре от преди.  Peace

# 603
Привет и от нас  Simple Smile.Аз да се похваля, че днес спа мъника цели два часа и половина, чак се чудех какво да правя и ходех сто пъти да го проверявам как е.
Иначе козметика ползваме на Мустела и съм доволна, а и в болницата бяхме с нея и ми харесва и миризмата.Шоши, с теб сме раждали в една болница и сигурно и твойта буболечка са я мазали с мустелата, може пък да си спомниш как мирише.

# 604
О, Поли, откакто поднових соц живота си съм друг човек. Всъщност съм човек. А не само майка. И тъй като сега съм и човек, и като майка се справям по - добре.
Краси, в Селената са с Биодерма. Ама аз тогавя бях на силни наркотици и огромни дози адреналин, та тая миризма не я помня.

# 605
О, Поли, откакто поднових соц живота си съм друг човек. Всъщност съм човек. А не само майка. И тъй като сега съм и човек, и като майка се справям по - добре.
Краси, в Селената са с Биодерма. Ама аз тогавя бях на силни наркотици и огромни дози адреналин, та тая миризма не я помня.
При нас бяха на Мустела, чак и мостри ни раздаваха, ама явно два месеца по-късно са сменили Simple Smile.

# 606
В началото започнах с Корин де фарм, но кожичката на бебка стана доста суха.Не бях доволна.В момента съм с Мустела и съм доволна.В болницата в която родих използваха А-дерма.Бебка миришеше страхотно Simple Smile.Смятам да си купя козметиката на А-дерма по-нататък като свърша Мустелата, че ми е подарък от свекито  Mr. Green

# 607
Аз на мойта свеки бих и подарила домашна супица от гъби, лично подбрани от мен Twisted Evil Twisted Evil

# 608
Аз на мойта свеки бих и подарила домашна супица от гъби, лично подбрани от мен Twisted Evil Twisted Evil
Аууу скрипя!  hahaha

# 609
Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 610
# 611
  • Варна
Ахаххаха охх ам чИ наще снахи и зетове.. За в бъдеще кои знае какво ни готвят хахах😈😈😈

# 612
Поли,от супата да пазиш и за моята Mr. Green
Болните дечица как са?
Норичка,аз съм им казала на мойте деца-всеки да си гледа кочината Mr. Green
Ако,искат помощ ок, мнения не искам да давам Sunglasses

# 613
  • София
Иннер, вие как сте? Изписаха ли ви?
Да, изписаха ни най-сетне. Като имаме да правим вкъщи лечение за още един месец. В момента имаме инхалации 6 пъти дневно - с Вентолин и Пулмикорт, и приемаме по 2 пъти антибиотик на суспензия през устата. Пием и бебешкия Биозин.

Много се изтормозих в болницата. Очакваше се да спя в една кошара с бебето. Rolling Eyes Едвам откарах до края. И дълго време никой нищо не ми казваше за това как е детето и кога ще си ходим, супер противоречиви коментари бяха. Накрая ревнах по тел на ММ, а той се обади на вуйчо си (завеждащ кардиологията в Окръжна), та той пък се чул с негови познати лекари в Токуда и така се позадействаха нещата и разбрах, че ще ни изписват, вечерта преди самото изписване. Страшна организация, страшно нещо.

Единственото ми горе-долу позитивно преживяване там беше като на 6-тия ден от престоя в нашата стая настаниха една мама с нейния 6-месечен младеж (и той с бронхиолит). Та запознахме ги бебетата и младежът така хипнотизирано, втренчено гледаше наше бубенце (а тя по-висока и по-едра от него Laughing ), протягаше ръчички към нея и нещо ѝ гукаше, макар и общо взето само тогава да не ревеше Mr. Green Тя, от друга страна, хич не се впечатли, не го отразяваше и май-май разбихме първото сърце Joy baby_neutral

И на всичко отгоре, в болницата тя ядеше 180 мл АМ на ВСЕКИ 2 - 2,5ч. Няма да ви казвам как се е трътнала. Дрехите не ѝ стават и сега трябва да купуваме нови. Памперси 3 размер също не ѝ стават. Качила е над 1 кг за престоя ни (а влязохме 6,6 кг). Дано сега като излязохме да се нормализират нещата, че иначе ще си търкалям буренце, вместо да разхождам бебе, на пролет. #Crazy

Сега от 8м някаде сме ма козметика Баррал с пшеничен зарадиш и още куп  неща много хубаво и нежно мирише и млякото и Шампоана и душ гела имат и козмерика за мами.. За мен са много добри😍🙃😘
Наистина са добри. Много ни помогна шампоана за крустите. Не са се появявали повече. Според мен е заради дермалния пребиотик. Но да, и миризмата е супер. Иначе и от Мустелата бях доволна - с нея бяха и в родилното.

# 614
Sho, цял ден е поспалива и бяла с едни изцъклени зачервени очички. Взе леко мисля да се посъвзема,тревоги..... Инер, много се радвам,че и вие сте малко по добре и най вече сте си у вас,там е най добре,бидейки стреса в болницата bouquet

Общи условия

Активация на акаунт