ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 23 271
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Инер, радвам се че сте вече добре и че сте си вкъщи.

# 616
  • Варна
Инер страхотно че сте се прибрали дано не ви се налага повече да седите в болници чее ужасен стрес. Бързо възстановяване на омайната бебка 😘😘😘

# 617
Крис,как е детето?  Ill

# 618
Инер инер много се радвам за вас.Ужасно се почувствах момичета майка ми донесе лъжичка чаена малка да храня малката ....Все едно нямам лъжички ,а и тая не за нея трябва си бебешка има такъв голям избор.Пили ми как дето е гладно и затова плаче и я нахрани час по-рано.Полудях а само един часа беше у нас.По въпроса за козметиката опитах с Бочко,но не става и взех себамед за подсичане.

# 619
  • София
Innerlane Най-сетне вкъщи! Друго си е у дома. Сега ще се успокоите и всичко ще е наред вече.

И първото разбито сърце, а?  Mr. Green Замисли ме, сега трябва да почвам да обяснявам за жените и техните настроения  Mr. Green

Ходихме до Метро. Купих си памперси и пасатор на промоция  Grinning

# 620
  • София
Благодаря, момичета! Hug bouquet

Купих си памперси и пасатор на промоция  Grinning
Какви? Flutter

# 621
Уф, много ще се лекувате още, Иннер  Sad Аз също мисля да го подкарам на Биозин, но не се ли започва при здрав организъм? newsm78 Аз така помня, а и днес като питах педиатърката, тя потвърди.

Като твоето - зачервени очи и умърлушен. Вдига температура, аз свалям и наново. Иначе яде и не е дрискал наново. Шубе ме е от през нощта, ама се надявам да мине леко Praynig

# 622
  • София
Уф, много ще се лекувате още, Иннер  Sad Аз също мисля да го подкарам на Биозин, но не се ли започва при здрав организъм? newsm78 Аз така помня, а и днес като питах педиатърката, тя потвърди.
Пише ми го като препоръка в епикризата и чинно следвам. Иначе по принцип се почва при здрав организъм, за да се предотвратят бъдещи заболявания, но явно и при някои належащи пак се изписва, знам ли? newsm78 Не ми се струва да има нещо притеснително в състава.

Иначе, да, дълъг път има още пред нас. Но поне не ни свирят вече гърдите и само веднъж сме вдигали температура (нощта преди приемането). Ще си седим вкъщи, ще се инхалираме и ще чакаме по-топли дни Simple Smile

# 623
  • София
Памперсите на белия Pampers, 4-ка, 66 броя. Мисля, че бяха 32.00 лв с ДДС.

А пасатора е евтин. Сега има промоция на много неща по 2. Имам си 2 пасатора сега де  Mr. Green 24,00 лв двата.

Ето брошура:

http://catalogues.metro-group.com/metro-blghariia/vzemi-2-plati- … ha-4-2/page/12-13

# 624
Иннер, нещо беше свързано с отговора на имунната система, а не със състава, Ама си признавам, че беше отдавна като съм взимала Биозин и нищо не помня от обясненията Embarassed
Ако в някакъв момент ми се наложи да ползвам инхалатора, ще те спамна, че аз хабер си нямам, а казаха при кашлица да почвам с ФР Rolling Eyes

# 625
Cristi, на мен ми мирише Стелатопията. Не знам на какво ама не ми харесва.
Chubi, повиха се обриви около вратлето и на ръчичките- зачервени със суха лющеща се кожа. Така и не разбрах от какво, как и защо. Преди това кожата и беше безупречна. Сменихме праха за пране и козметиката и за сега виждам подобрение.

# 626
Cristi, на мен ми мирише Стелатопията. Не знам на какво ама не ми харесва.
Може, може. На мен майка ми все ми мрънка, че съм без обоняние Mr. Green

# 627
Ми като те е шубе,ей тук ще стоиш цяла нощ,аз ще ти плещя глупости,ти ще тичаш да храниш и така....Вече не знам какво да кажа.

# 628
Роузи,само да ти подскажа,да не правиш картофеното пюре за детенце с пасатор- става на лепило.

# 629
Не мога да ви изчета! Цял ден бях навън и сега не мога да ви насмогна!
Инер, много се радвам, че сте си вкъщи!  Hug
Cristi, Poli, как са децата?
И моят ММ каза искам Чико и точка - изкупи де що има. Но сега останахме само с душ-гела им и крема им против подсичане ( от който между другото съм изключително доволна ). Шампоан и олио за тяло са на Мустела. Олиото го използвам при масажите.
Едит: Cristi, Poli, докато си напиша писанията и вие сте писали. Да кажа, че и аз съм на линия през нощта за компания.  Hug Не мога да спя от няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт