ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 23 228
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Като го нахраня, ще ходим пак по нощите да му чуят гърдите.
Дано са чисти Praynig

# 661
# 662
Cristi, дано всичко е наред.  Hug Пиши ни когато се върнете.
Инер, как сте?
Chuby, ако знаех щях да ти кажа. ooooh! Преуморена съм, едва ходя, а като легна и само се въртя и не успявам да заспя, най-много да дремна половин-един час и се стряскам и до там.
Ей, Поли, недей така и той душа носи, със  сигурност и  се притеснява. Hug

# 663
  • София
Цял ден повръщахме - и мляко, и чай, и вода... всичко. И на лекар в Лора бяхме. Било заради антибиотика уж. Спираме го. Сега ядем зеления Аптамил, който е против повръщане. А как го "ядем" няма да ви обяснявам - по 10 мл на 10 минути, само и само да задържи. Продължаваме с Биогая, натриев цитрат и Вомитусхийл. Confused

# 664
  Лид, аз до онзи ден бях така - не можех да спя! Беба заспиваше около 21.30ч., а аз до 2ч се въртях. После дремвах и към 4ч тя започва да се върти, аз ставам до WC и така до 6ч, когато се кърмим и после дремвахме 2 часа и половина и 9.30ч - кой спал - спал !  ooooh!
  Малката като че ли ме усети, обаче и от два вечера спи от 21 до 22ч горе долу и пак е ококорена. Ляга с мен после към 1.30ч ( когато аз вече съм изморена да разнасям и забавлявам, да говоря и пея ) и се събуждаме за храненето 6.30ч и после продължаваме до 11ч Колко ли пъти още ще сменяме режим ?  newsm78
  Много ми се прибира вече в Бг, а като чета за всички болести... Shocked
  Иннер, дано тези симптоми са преди оздравяване   Praynig
  Кристи, хайде и вас да ви подмине!
  Поли, те мъжете на теория са бетон, ама практиката им куца ( поне такива са ми впечатленията, визирайки и моичкият )  Naughty Mr. Green Та опитай да не се впечатляваш, а бебка и малчо да оздравяват, че тук е скучно, когато мама е разтревожена и ядосана  Hug
   Ние също вчера и днес през деня поплакваме и още не съм категорична дали е от изнервеност, зъби , корем или газове, че доста си пръцка и напъва.
  Аз нали обещах да пиша какъв е резултата от смяната на чай с чиста вода - ами не знам дали е от това или просто се израства, пак пръцка, но поне не стои будна да пъшка безпомощно.... Моята е на кърма, но пак си пие вода, харесва и, макар аз да не давам по много, че коремчето после бълбука  Laughing

# 665
Цял ден повръщахме - и мляко, и чай, и вода... всичко. И на лекар в Лора бяхме. Било заради антибиотика уж. Спираме го. Сега ядем зеления Аптамил, който е против повръщане. А как го "ядем" няма да ви обяснявам - по 10 мл на 10 минути, само и само да задържи. Продължаваме с Биогая, натриев цитрат и Вомитусхийл. Confused
Ох дано е от АБ, наистина,че бебе с повръщане е ад под небето.Стискам палци всичко да е ок и да може да спинка бубчето Praynig Hug

# 666
И Чуби,акъл не искам,от хора,които си нямат на понятие от болни деца Peace Бебочка мина на АБ,някой беше питал,ще прощавате,прочетох изказите ви набързичко.

# 667
  • София
leila16 Ама и му харесва на детето водата Simple Smile

При нас не се тачи, нито чай, нито вода, нито тиква. Мисля да питам Хип дали нямат промоции за тези, дето ще пият мляко до абитурентската.  Crazy

То болести си има, уви. Sad Много ми е интересно при теб няма ли? (Не се заяждам, наистина ми е любопитно).  Hug

Днес съм на ръба на силите си вече. Не ни е ден явно, нито на него, нито на мен. През сигурно повече от половината ден, хленчи и реве. Оффф, много се дразня на хленчене.  Tired

# 668
  • София
Нас ни хоспитализират пак, този път в болницата по инфекциозни болести.

# 669
Е, не е истина  Sad Какво откриха?

# 670
Инер, не знам какво да кажа, за да те успокоя. Представям си през какъв ад минаваш, думите са излишни. Много сила и кураж! Всичко ще мине!  Hug
Лейла, при мен е същото положението, с разлика в това, че моичкият ме чака вече изнервена да стана и да си направя кафе сутринта, за да заспи... и сън не мога да взема дори и сутрешен. #Crazy
Cristi, при вас как мина?
За капак аз съм с бъбречна криза.... ooooh!

# 671
  • София
Innerlane  Cry

Iid Ау! Това е отврат. Sad Тръгнало ли е да излиза? Мой много близък след 2-3 кризи седна, чете много и намери, че камъни се вадят с много калий. Ама калият не се задържал много в организма. Затова чай от магданоз и морков. Пи го един ден и на другият излязло камъчето. То беше и по пътя вече де. Но го прави след като е минала кризата. Виж повече по темата!

ММ направи кофти криза докато бях в 7-ми месец.  Sad И знам, че топло много помага. Затопли мястото. Може с бутилка топла вода, но тя като цяло натежава и може да боли от тежестта. Може да включиш ютията на най-слаба степен, по-добре е с нея, че поддържа постоянна температура и не тежи толкова.

# 672
Чакаме да излязат резултатите от кръвните.

# 673
  • София
Е, не е истина  Sad Какво откриха?

Ротавирус. Съветвам ви всички да си ваксинирате децата с Ротарикс, за да не свършите като нас. А тук е много по-мизерно от Токуда.

# 674
Еба си, вашите тегоби край нямаха  Sad

Общи условия

Активация на акаунт