БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ - ЛЕЧЕНИЕ

• 3 675
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте.Може ли да споделите кои методи са ви помогнали с белезите от акне - кремове  , дерма ролери и всичко което сте опитвали в домашна среда.Ходих на дерматолог пилинги и лазери , но пак не помага.Има ли нещо в домашни условия което сте опитали и сте доволни от резултата.....  Sad

# 1
Здравейте,
не мога да споделя мой личен опит, но имам приятелка, която ми е споделяла, че преди е била с белези от акне и единствено Микродермабразиото й е помогнало.

Успех!

# 2
Да аз пробвах и пилинги и има малко подобрение , сега мисля другото да е микродембразио ама ми се искаше нещо също и в нас да пробвам.Някакви други идей?

# 3
Дермафилъри. Хиалуронова киселина при дерматолог.

# 4
  • Sofia
Записвам се да следя. Аз съм с белези и съм пробвала пилинги и дермаролер. Интересното е, че понякога леките пилинги вършат по-добра работа, зависи как ще реагира кожата, правила съм и силни. Все още не съм се преборила с белезите за жалост Sad

Чух, че тази пролет пускат филър на пазара, който е специално за запълване на дупчици и изглаждане на белези, ще разпитам моята докторка и ще пиша.

# 5
Точно. Хиалуронов дермафилър за трайни белези от акне/шарка. Дерматологът ще прецени дали белеизите са такъв тип или трябва да се третират с други средства.

# 6
  • Sofia
Точно. Хиалуронов дермафилър за трайни белези от акне/шарка. Дерматологът ще прецени дали белеизите са такъв тип или трябва да се третират с други средства.

А къде сте виждали да се предлага? Нямам търпение да науча повече, звучи прекалено хубаво да е истина честно казано, но да видим

# 7
В студията за естетически корекции, има и клиники в България и добри дерматолози. Това се води неинвазивна (нехирургична) корекция, с игла се вкарва дермафилър, който запълва дупчиците. Не знам на колко сте години и в кой град/населено място. Може да попитате в някое козметично студио - все някой ще знае.
Не съм в България, но там е доста разпространено. Не е евтино. Мисля че 1 мл е около 200 лв. или нещо такова и не знам колко време държи.

# 8
  • Sofia
В студията за естетически корекции, има и клиники в България и добри дерматолози. Това се води неинвазивна (нехирургична) корекция, с игла се вкарва дермафилър, който запълва дупчиците. Не знам на колко сте години и в кой град/населено място. Може да попитате в някое козметично студио - все някой ще знае.
Не съм в България, но там е доста разпространено. Не е евтино. Мисля че 1 мл е около 200 лв. или нещо такова и не знам колко време държи.

От София съм и имам филъри, но единственото, което са ми предлагали са колагенови инжекции и то без да обещават кой знае какъв ефект, така че май става въпрос за различни неща. Ще поразпитам.

# 9
  • Sofia
Така, говорих с моята боц докторка и каза, че Juvederm пускат нов филър Volite, официалното му представяне било след 2 седмици, няма много информация още и в Гугъл. Бил за подобряване на еластичността и равността на кожата, бръчки и несъвършенства. Ето това успях да намеря от Гугъл http://www.allergan.com/news/news/allergan-launches-juvederm-volite

Другата седмица ще отида да ми разкаже повече, кога ще започне да го ползва и дали съм подходящ кандидат.

# 10
Успех! Сподели по-нататък, ако има и други, които се интересуват. Hug

# 11
Други съвети някой.Преборил ли се е с белезите защото наистина са доста трудни за махане.Има ли още варианти освен споменатите по горе?

# 12
На мен нищо не ми помогна за съжаление..

Общи условия

Активация на акаунт