Ин витро в Пловдив

• 9 195
  • 25
  •   1
Отговори
Здравейте, на всички които вървят по този път!
Бихте ли споделили, къде сте се насочили относно процедурата. Става въпрос за град Пловдив. Много благодаря на всички за отделеното време. Пожелавам Ви, късмет!

# 1
Д-р Добринка Петрова,  New life  Hug Hug Hug

# 2
Зависи какъв ти е проблемът.

# 3
Зависи какъв ти е проблемът.

Проблемът е мъжки фактор.

# 4
Има сперматозоиди в СГ, нали? Или трябва да се вадят с пункция?

А морфология и SDI как са?

Кариотипове и микроделеции наред ли са?

# 5
Има сперматозоиди в СГ, нали? Или трябва да се вадят с пункция?

А морфология и SDI как са?

Кариотипове и микроделеции наред ли са?

Тези неща не мисля,че в момента имат значение. Тъй като проблемът е факт, а заповедта по фонда ще излезе до месец, събирам мнения и препоръки до колкото е възможно от пловдивска клиника, тъй като се бяхме насочили към Плевен, както и те ни подготвиха документите, но нямаме възможност да пътуваме до там. Все пак благодаря!

# 6
Щом мислиш, че нямат значение - мога да ти отговоря, че няма никакво значение коя клиника ще избереш в България.

bouquet

Дано да имат капацитет да се справят с проблема ти, а това е най-важният критерий при избор, за да не стане да си загубиш средства и години.

# 7
пак ще се повторя, но няма как
днес чхг- 875
д-р Петрова, Ню Лайф
след голямо ходене по мъките в столицата...

# 8
Браво,марианка, ти го заслужаваш.

# 9
Герда, благодаря ти скъпа  Hug
ти ще си страхотна майка
всички заслужаваме  Peace

# 10
пак ще се повторя, но няма как
днес чхг- 875
д-р Петрова, Ню Лайф
след голямо ходене по мъките в столицата...
Честито, успешен финал!  Hug

# 11
Danni, в Пловдив клиниките са New Life и Селена...няма много избор. Има и един ин витро център Бора, но за там нищо не съч чула. В New Life добра е Добринка Петрова, а в Селена - Ставрев. Доколкото знам в Селена, ако не си по фонд, цената е по-висока. Много жени от П-в избират София като вариант - Надежда, Малинов, Щерев...

# 12
Danni, в Пловдив клиниките са New Life и Селена...няма много избор. Има и един ин витро център Бора, но за там нищо не съч чула. В New Life добра е Добринка Петрова, а в Селена - Ставрев. Доколкото знам в Селена, ако не си по фонд, цената е по-висока. Много жени от П-в избират София като вариант - Надежда, Малинов, Щерев...
Благодаря, много.

# 13
Спрягам ситуация :
Някои клиники нямат капацитет за пид на ембриони.Ако това примерно  е проблемът няма да го кажат и така ще наливаш пари и време в предварително загубена кауза.

А според мен това е най-важното, от което трябва да се предпази човек - да тъпче на едно място, по един и същи начин,или  да се насочи към клиника, която няма възможности да се справи с проблема на пациента.

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 21:10 от Анонимен

# 14
Благодаря на всички. Д-р Ставрев се зае с нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт